Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mně ho kolem 39. týdne loni v červenci gynekolog na moje přání udělal, jestli si pamatuješ, tak byla úmorná vedra a doktor se mnou soucítil
, tak mi ho udělal jako dárek k narozeninám..
druhý den večer mi praskla voda a další den na to byl malý na světě ![]()
tak držím palečky ![]()
@Kelly3 zkusim to nejak popohnat u dr, bo strasili s predcasnym a ted je to pro me jako prenaseni
![]()
Já jsem 39+5 a nedělali mi ho. Prý ten čípek musí být měkčí aby to mělo cenu. To jsem ale jen slyšela od někoho tady na emiminu. Co nedáváš?
to zvládneš i bez toho, já dám mimi čas týden navíc
@vsetin píše:
Ahoj, zitra jdu na kontrolu jsem 39+3,myslite ze je jeste brzo na hamiltona? uz to fakt nedavam…
brzo není, ale otázka je jestli to pomůže a pokud nejsi aspoň trochu pootevřená, tak to prý dost bolí.
mě ho dělali až po termínu, kdy jsem byla už pootevřená a bylo to jen trochu nepříjemné a druhý den jsem porodila ![]()
ale naprosto tě chápu, já rodila před dvěma měsíci druhý a taky jsem z toho byla už na palici. První jsem rodila 17dní před termínem a druhý až 40+3. Uklidňovalo mě jen to, že jednou prostě porodit musím
Vydrž, už to máš za pár, to už zvládneš
![]()
@vsetin Určitě to zkus
sice to není nic příjemnýho, ale pokud to zabere, tak proč ne
Hned po hmatu mi začal bolet podbříšek, druhej den se to stupňovalo + se přidala bolest zad a další den jsem porodila, to už fakt bylo nesnesitelný. Jdi do toho
držím palce, aby zabral hmat! ![]()
@Kelly3 tento tyden uz jsem vyzkousela snad vsechno krome nejakych tech projimadel..fuj..:D tak snad se male bude chtit ven
![]()
@karmenjesie jsem uz dva mesice otevrena na dva prsty..:D tak snad to nebude takova hruza, uz je to fakt dlouhe a otravne..nohy jako konve, zaha..no proste uz se tesim az vsechny ty neprijemnosti zmizi
![]()
@vsetin Já jsem nic nezkoušela, nechala jsem to tak
pak když jsem šla na kontrolu, tak mi to dr. nabídla, chvilku jsem váhala, ale pak souhlasila. Nj a pak, že prý pomáhají babské rady ![]()
@bara 1 uz bych se prece jenom po mesici rada aspon trochu vyspala, da se rict ze nespim vubec, kdyz uz usnu tak se vzbudim protoze se mi vraceji zal. stavy a dost se dusim, nohy mam uplne otekle na prasknuti atd atd…
@vsetin
aha, tak tohle trápení vůbec neznám, ale jak píšeš, ty oteklý nohy a záda mám, ale to se ještě dá vydržet.
tak snad to budeš mít taky brzy za sebou a uleví se ti:)
@Kelly3 presne
kecy..sice jsem otevrena na dva prsty, ale zadni poslicci nic tak me to uz depta
![]()
@bara 1 kdybych nemela furt nejake problemy, tak to tak nepopohanim, ale uz je to na me moc, i psychicky…
![]()
Ahoj, zitra jdu na kontrolu jsem 39+3,myslite ze je jeste brzo na hamiltona? uz to fakt nedavam…