Hamilton 40. tt

vsetin
19.6.13 13:43

hamilton 40tt

Ahoj, zitra jdu na kontrolu jsem 39+3,myslite ze je jeste brzo na hamiltona? uz to fakt nedavam…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3477
19.6.13 13:47

Ahoj, není brzo na hmat :) Taky mi dělali hmat 39+5tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
19.6.13 13:47

Mně ho kolem 39. týdne loni v červenci gynekolog na moje přání udělal, jestli si pamatuješ, tak byla úmorná vedra a doktor se mnou soucítil :lol:, tak mi ho udělal jako dárek k narozeninám.. :mrgreen: druhý den večer mi praskla voda a další den na to byl malý na světě :srdce:
tak držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
19.6.13 13:48

@Kelly3 zkusim to nejak popohnat u dr, bo strasili s predcasnym a ted je to pro me jako prenaseni :D :mavam:

• Citovat
  • Upravit
bara 1
19.6.13 13:49

Já jsem 39+5 a nedělali mi ho. Prý ten čípek musí být měkčí aby to mělo cenu. To jsem ale jen slyšela od někoho tady na emiminu. Co nedáváš? :jazyk: to zvládneš i bez toho, já dám mimi čas týden navíc

• Citovat
  • Upravit
5459
19.6.13 13:50
@vsetin píše:
Ahoj, zitra jdu na kontrolu jsem 39+3,myslite ze je jeste brzo na hamiltona? uz to fakt nedavam…

brzo není, ale otázka je jestli to pomůže a pokud nejsi aspoň trochu pootevřená, tak to prý dost bolí.
mě ho dělali až po termínu, kdy jsem byla už pootevřená a bylo to jen trochu nepříjemné a druhý den jsem porodila ;)
ale naprosto tě chápu, já rodila před dvěma měsíci druhý a taky jsem z toho byla už na palici. První jsem rodila 17dní před termínem a druhý až 40+3. Uklidňovalo mě jen to, že jednou prostě porodit musím :lol: Vydrž, už to máš za pár, to už zvládneš :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477

@vsetin Určitě to zkus :) sice to není nic příjemnýho, ale pokud to zabere, tak proč ne :D Hned po hmatu mi začal bolet podbříšek, druhej den se to stupňovalo + se přidala bolest zad a další den jsem porodila, to už fakt bylo nesnesitelný. Jdi do toho :) držím palce, aby zabral hmat! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin

@monuline jj pamatuju, to byly hrozne pařáky, ja uz umiram ted…

• Citovat
  • Upravit
vsetin
19.6.13 13:51

@Kelly3 tento tyden uz jsem vyzkousela snad vsechno krome nejakych tech projimadel..fuj..:D tak snad se male bude chtit ven :roll: :D

• Citovat
  • Upravit
vsetin
19.6.13 13:53

@karmenjesie jsem uz dva mesice otevrena na dva prsty..:D tak snad to nebude takova hruza, uz je to fakt dlouhe a otravne..nohy jako konve, zaha..no proste uz se tesim az vsechny ty neprijemnosti zmizi :) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3477
19.6.13 13:54

@vsetin Já jsem nic nezkoušela, nechala jsem to tak :D pak když jsem šla na kontrolu, tak mi to dr. nabídla, chvilku jsem váhala, ale pak souhlasila. Nj a pak, že prý pomáhají babské rady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
19.6.13 13:55

@bara 1 uz bych se prece jenom po mesici rada aspon trochu vyspala, da se rict ze nespim vubec, kdyz uz usnu tak se vzbudim protoze se mi vraceji zal. stavy a dost se dusim, nohy mam uplne otekle na prasknuti atd atd…

• Citovat
  • Upravit
bara 1
19.6.13 13:57

@vsetin :? aha, tak tohle trápení vůbec neznám, ale jak píšeš, ty oteklý nohy a záda mám, ale to se ještě dá vydržet. :kytka: tak snad to budeš mít taky brzy za sebou a uleví se ti:)

• Citovat
  • Upravit
vsetin
19.6.13 13:57

@Kelly3 presne :D kecy..sice jsem otevrena na dva prsty, ale zadni poslicci nic tak me to uz depta :D :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
vsetin
19.6.13 13:58

@bara 1 kdybych nemela furt nejake problemy, tak to tak nepopohanim, ale uz je to na me moc, i psychicky… :nevim: :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky