Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já si vyloženě rochním, v zimě na takové počasí vždycky čekám jak na smilování Boží a pak je mi líto, že trvá tak krátce a pak zase celý červenec prší a prší a prší
.
@yum-yum26 píše:
Tak já si vyloženě rochním, v zimě na takové počasí vždycky čekám jak na smilování Boží a pak je mi líto, že trvá tak krátce a pak zase celý červenec prší a prší a prší![]()
.
Já bych takový hice nemusela, chodím pomáhat do kuchyně, a já myslela že tam zkolabuju, uplně ze mě lil pot, fujky
Jsme v obýváku, zatažený žaluzie, ráno vyvětráno, teď zavřeno a puštěnej větrák. Motto dne: málo pohybu, hodně tekutin a meloun to jistí ![]()
Ja tedy horka miluju, slunicko a vse kolem.Ale vcerejsek me odvaril. Rozhodla jsem se vymalovat a dat tapetu v loznici.Jsem opravdu magor
. Ale vysledek je krasny ![]()
@tumpach píše:
Já bych takový hice nemusela, chodím pomáhat do kuchyně, a já myslela že tam zkolabuju, uplně ze mě lil pot, fujky
Tak to já chápu, pokud má někdo takovou práci, tak je to hrozný, ale mně osobně takové počasí vyhovuje.
@Pinkie píše:
Jsme v obýváku, zatažený žaluzie, ráno vyvětráno, teď zavřeno a puštěnej větrák. Motto dne: málo pohybu, hodně tekutin a meloun to jistí
holky vy se máte, já musím do krámu, pak do pařníku, pak za moji mamkou a pak hurá domů, počkat na mého přítele -). a pak možná na zahradu(jedna cesta půl hodiny) a pak do prace-uklid dve hodiny a je z toho osm
Já vedro miluju, ale včera jsem, blbec, drbala auto.. No hotovo, půl dne jsem pak seděla v obýváku, kde je jakž takž žitelně, a snažila se dát dokupy ![]()
@tumpach píše:
Přesně, já zase chodím na brigádu do vinohradu. No skoro celý den venku, kde není v podstatě žádný stín, taky lahůdka.
@Mišela1 píše:
Na tohle čekám od února:-), takže chrochtám blahem.
Já už od prosince ![]()
@berunkab3 píše:
Přesně, já zase chodím na brigádu do vinohradu. No skoro celý den venku, kde není v podstatě žádný stín, taky lahůdka.
to je děsný jako fakt, a sednout jsem si nemohla
, jinak mě seřval, a kecat mu, že mě horka nedělaj dobře, ja asi zbytečný ![]()
@dostyna píše:
Ja tedy horka miluju, slunicko a vse kolem.Ale vcerejsek me odvaril. Rozhodla jsem se vymalovat a dat tapetu v loznici.Jsem opravdu magor. Ale vysledek je krasny
no vidíš, aspon jsi měla z něčeho radost
@tumpach píše:
to je děsný jako fakt, a sednout jsem si nemohla, jinak mě seřval, a kecat mu, že mě horka nedělaj dobře, ja asi zbytečný
To jsou ti šéfové. Nezkusí to a neví. Ten náš se přijede podívat jednou za den a ani nevyleze z auta, kde klimatizace jede na plné pecky.
Ahojte maminky. Chtěla jsem se zeptat jak vy zvládáte letošní horko.

Já jsem v 9tt a jsem vyžízená. Jen sedím obýváků se zapnutým větřákem a klimuou.
Tak jak vy?