Zvládání veder v těhotenství

43
18.6.13 22:14

zvládání veder v těhotenství

Ahoj holky…jak zvládate tyto vedra..? Jsem ve 34tt a je mi teď večer docela zle. Chodím curat každých deset minut, je mi hrozné vedro, nohy jsem si dala do mokrého ručníku, mám je mírně natekle…dala jsem si asi tři sprchy a jsem úplně vyčerpaná. Když přišel přítel tak se mě dotknul a říkal že úplně hořím. Tlak u doktorky mám vždy nízký a bílkovina nic tak snad to není preeklampsie, ale je to opravdu jen z vedra. A jak se cítíte vy, čím se chladite když i doma máte saunu? :? :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4068
18.6.13 22:17

@misk-a ahojky, já jsem celé těhu proležela a loni taky byli vedra i když dneska je extrém, jak jsem musela ležet potila jsem se jako blázen, já to řešila tak že jsem se pořách chodila sprchovat, to mi pomáhalo, držím palce at to ustojíš co nejlepeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
18.6.13 22:19

Jsem ve 33.týdnu, takže taky trpím, navíc máme už syna, kterýmu se musím i tak věnovat. Doma máme už druhý den zataženo, zavřená okna, v obýváku jede pořád větrák. Hodně piju, snažím se moc neunavovat, ven jsme šli včera až kolem čtvrté na koupák, dneska teda na kontrolu k doktorovi, takže nic moc. Až teď je mi snad trochu dobře. Jinak se doma ploužím jako v posledním tažení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
18.6.13 22:22

Já jsem ve 24 týdnu a doma být v těhle hicech nemůžu, nemáme balkon a okna na jih, celý den sem pere sluníčko a máme tu 27 stup. :poblion:
Včera a dneska jsem jela k vodě, ne se koupat, to se do rybníka bojim, ale sednout si pod stromy do stínu, to je docela příjemný, od vody jde pěknej chlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.6.13 22:22

Obě děti mám letní. U synka jsem je zvládala taky těžko, to jsem ven radši ani nevylízala. Ovšem teď mám doma 2-leté batole a ven zkrátka musím a překvapivě to zvládám zatím celkem dobře (jsem v 36tt.). Chodíme ven ráno, pak až večer, přes den jsme doma. Nohy mi teda začaly natíkat, po příhodu z venku jsem slitá úplně všude, takže hned skáču do sprchy, ale překvapivě, celkem se to dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
18.6.13 22:23

@misk-a Ahoj taky mi není nejlíp mám týden do termínu.. Sprcha několikrát denně, bydlíme v podkroví takže 30 tu máme běžně, snažím se co nejvíc větrat aby byl aspoň trošku průvan :zed: Všechny okna na jih takže si tu saunu fakt užívám, v ledničce mám zásobu vychlazený minerálky a cpu se vodovýma nanukama :nevim: všechno bolí, pocity na zvraceni, potím se jak dveře u chlíva no je to mazec, musíme to nějak vydržet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
18.6.13 22:27

Já jsem teda ve 23tt, ale pupek mám jak s prvním tak o deset týdnů dýl :zed: Doma máme teda většinou chládek, ale dnes bylo i v bytě na padnutí :poblion: Já chodím jen ve spodním prádle, piju a piju, cpu se nanukama, mně dost pomáhá studený mlíko…no a ideálně se cachtám se synem ve stínu v bazénku, to je oáza :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
18.6.13 22:28

Ja jsem v 38tt a mazec vedro mi uz rano kdyz jsem vstavala :mrgreen: :mrgreen: ale zatim to davam dopol jsme byli chvili venku (v bazenu )a pak jsme byli doma v baraku chladek nohy mam porad ve skopku pac mi taky otekaji nohy i ruce u te preeklampsie mi mudr rikal ze by to bylo jako kdyz zacina chripka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
18.6.13 22:29

Je to hrozné a to pršelo tak jsem myslela že bude aspoň dýchatelno :-) já právě nikdy žádné otoky a další takové problémy neměla, tak mě to celkem zaskočilo, ale nezbyde mi nic nez se chladit a chladit. Tak vám přeji klidnou noc všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
18.6.13 22:32

@misk-a ahoj,já jsem ve 39 týdnu a dá se říct že tyto dny pouze přežívám. tlak mám taky nizky ale hořkost v celém těle mám už taky hodně dlouho. připadá mi kolikrát že mám horečku. horké a natekle nohy mám u asi měsíc. Holka musíme to vydržet nic jiného nezbývá. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
18.6.13 22:34

Ahoj, já jsem v 31tt, nohy nalitý jak konve (to je spíš jak zvířecí tlapa), do žádných bot už nevlezu, takže mi dnes nezbylo, než celý den zůstat doma a vyjídat mrazák s nanukama :lol:, ale zítra zásoby zase dojdou, tak se děsím, co pak :think: :). Je to fakt mazec, tohle jsem nečekala. Všichni mě litovali, že budu rodit v srpnu a vyžeru si to největší vedro, ale byla jsem v klidu asi jen do minulého týdne :(. Modlím se za jarní teploty :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12617
18.6.13 22:34

Mně nevadí vedro, mně vadí DUSNO 8o To, co je teď!!! Modlila jsem se, ať sprchne, a ono neeee :roll: ale náladu mi zlepšil meloun a zmrzlina, fakt se mi to hned snášelo líp :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
18.6.13 22:43

Jo jo, melounem jsem se taky narvala k prasknutí, příjemně schladí a osvěží. Holky, musíme to přežít, tak dobrou noc všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
18.6.13 23:00

Ahojky, ja 32tt a taky trpim.jen te povzbudim, cekas asi prvni mimi-dle prispevku, tak uzivej klidu a pohody. a bud rada, ze ti doma nebeha dvouletak, treba v obdobi vzdoru. mysleno hezky, bez rypani.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
18.6.13 23:00

Ahojte holky, jak to tak čtu, tak všude je to stejné..já jsem 33 a je mi z tho vedra docela špatně..nedávám horka ani za normálního stavu :poblion: dcera chodí ze školky uplně uvařená, takže to tady ve městě balíme a vyrážíme k babičece na vesničku do domečku s velkým bazénem.. už se těším.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí