Zvládání veder v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1180
22.7.13 19:00

Jsem sice taky 11 tt ale ty začátk byly hodn krušný.. teď už jsem aspoň schopná fungovat v kuchyni a jíst.. ale jako ten kdo těhotnej chodí do práce tak toho fakt lituju… a všeobecně i holčiny s bříškama.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
22.7.13 19:02

Holky, já mám první termín v pátek a kupodivu si přijdu docela dobře :-D Tak před měsícem jsem na tom byla daleko hůř mi připadá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
22.7.13 19:05

Ja jsem 30t, a vetram pupik kazdy den u bazenu, na plovarnach… piju neustale a varim, uklizim atd az vecer, nakupy zvladnu brzo rano… valeni u vody je prima, vubec mi neotekaj nohy :D jen ty lidi jak cumej, jak kdybych mela dve hlavy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
22.7.13 19:24

@daniellle a ty jsi doma? na rizikovém?

• Citovat
  • Upravit
1180
22.7.13 19:31

@verulicek nene já dělám jako OSVČ a jsem trenérka takže teď moc klientů není a když sou tak nejvíc ráno kdy je dobře.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
22.7.13 19:50

Ja se citim dobre.Sice me natikaji nohy ale jinak zatim pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
22.7.13 20:21

@NikSo jj také tak, první dcerku mám v únoru, těhotná úplná paráda, teď? Jsem 32 tt a jsem vyřízená! Ještě že mám malé bříško, ale nohy večer jak konve, jedna noha plná metličkových a křečových žil, takže nosím punčochu a mnoho dalšího :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
22.7.13 20:23

@Kacenka1987 co si pamatuju, tak ani ten začátek přes léto nebyl hitparáda..mívám celkem drsný nevolnosti..takže jsem v horku kolabovala.. ale teď ještě ten pupek a po porodu očistky v tom vedru budou taky asi výživný! :poblion: ale za to miminko to stojí.. :pankac: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
22.7.13 20:28

@verulicek koukám, že jsi taky pečovatelka. já také.. jsem v 6 týdnu.. a nedokážu si představit teď někde dělat, ještě že jsem dělala poslední měsíce jen brigádně.. Od minulého týdne mi je mizerně a zvracím, tak bych to nedala.. jdi na neschopenku nic jiného ti nezbývá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
22.7.13 20:31

@Terulisekk zbývá…jsem totiž vedoucí takže ač se mi to příčí, mám dávat ruce pryč od fyzické námahy..no ale kdo nedělal na oddělení tak asi nepochopí..navíc teď v těch vedrech…a tím že jsem ve vedení mám dost i stresy. ale bohužel, nedělám noční, ani dvanáctky (ač to by mi vyhovovalo asi víc) - chodím denně na osmičky. docela mě děsí i to dojíždění - jedu hodinu třema různýma busama, které bývají děsně přeplněné :evil: tak jsem sama zvědavá, jak to budu dávat. :zed:

• Citovat
  • Upravit
6971
22.7.13 20:41

@verulicek No hezký, tak to nezávidím. Tak hlavně, že neděláš noční, to není nic dobrýho..ale měj u sebe pořád pití a to fakt pořád, protože jestliže jezdíš autobusama, tak to nebude nic moc na dýchání atd.. no hodně štěstí, přežij to ve zdraví a málo stresu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
22.7.13 20:43

@Terulisekk Děkuju si hodná…no holky u nás na noční si paradoxně moc nestěžujou, slouží je rády, většinou je klid. přes den přece jen víc kmitáš, do toho příbuzní…u mě ještě příkazy shora…uvidím, když začnu zvracet nebo omdlévat, hold mimi je důležitější.

• Citovat
  • Upravit
6971
22.7.13 20:48

@verulicek No, tak to určitě, ono přes den jsou vždycky hoňky.. to znám a moc dobře.. ikdyž já na nočních nic moc, pravidelně v jedenáct mi všichni přišli do kuchyňky a nechtěli spát a ne jedenkrát se mi stalo, že na mě vytáhnul jeden kudlu- schyzofrenik, takže jen co jsem zjistila že jsem těhu, tak jsem to zabalila, naštěstí jsem vklidu mohla:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
23.7.13 16:48

Ahojky, tak já jsem oproti tobě jen v 12. týdnu, ale i tak to snáším strašně..motá se mi hlava a pokaždé co výjdu na slunce, tak se mi udělá špatně. Tohle mi vůbec nedělalo, až poslední tři týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.13 16:59

Ahoj holly, jsem 7TT a nemuzu delat absolutne nic!!! Vedro a porad mi je na zvraceni, uz 4 dny jsem do sebe nedostala nic, dnes poprve 6 piskotu ale ted se nemuzu hnout jinak zvracim, obdivuji zeny co chodi do prace a nebo uz maji briska!!! Nemuzu vubec ven, jsem rada ze mame chladny byt!?!!! Mate to tak taky,?? Nebo jsem precitlivela a hypochondr??? :,( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí