Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To záleží na řadě věcí… nejsem malá, jsem normální, měřím 164 cm, před těhu 52 kg, před porodem 56 kg a bříško teda bylo dost velké a spíš vystrčené dopředu. Bylo vlastně dost pěkné.
Já jsem zhruba stejně veliká…u prvního těhu jsem měla bříško celkem malé, když jsem si v 7. měsíci vzala volnější mikinu, nikdo, kdo nevěděl, nepoznal, že jsem těhotná, ale myslím, že i dost záleží na tom, jak pevné máš břišní svaly. Já je měla dost vysportované, tak bříško rostlo pomalu. Zato při druhém těhu to byla síla. Mám děti rychle po sobě a ty svaly zůstaly po prvním těhu povolené a já v 5. měsíci vypadala jako u prvního před porodem. A na konci těhu už jsem si přes ten pupek ani neviděla ![]()
Já jsem taky okolo 162 cm a měla jsem nějakých 55kg a teď 70kg ![]()
Já mám taky přes 150 cm, jsem ve 4 měsíci, vypouklej podbříšek a 1,5 kg nahoře. Takže jsem taky zvědavá, co mě čekáá za bříško
![]()
Ja dneska videla u doktora malou maminku, tesne pred porodem, vypadala, ze nabrala jen brisko a mozna trosku zadek, ale moc ji to sluselo ![]()
@LadyTommy Fáákt? To mě těší
Záleží na děloze a miminku, kde je schované a jak hluboko ![]()
Nejlepsi galerii brisek jsem nasla tady -http://www.countdownmypregnancy.com/photos-babybump/
ke kazdemu tydnu tehotenstvi, je tam spousta fotek..
@Leila90 ja treba u prvni dcery mela divnou placku (jsem stredni, plnejsi postavy), takze jsem vic vypadala jak vyzrana, ted v druhem je to konecne hezke kulate brisko
myslim, ze je to tim, ze prvni dceru jsem mela tesne do porodu pricne, ted je malicka hlavou dolu od 30.tydne
Jsem stejně vysoká i hubená a když sem čekala Dádu měla sem bachor jak svina
Také mám 158 cm a v tom týdnu jsem měla asi těch 49 kg… začínala jsem na 48… Můj 15 a 39 tt ![]()
161cm, 45kg normální stav.. Nabrala jsem 10-12 kilo, bříška v obou těhotenstvích taková pěkná, dle mně velká až dost, ale okolí si myslelo, že mám do porodu třeba měsíc až dva a ne týden
Pokud se nebudeš přežírat jak blázen, neměla bys nabrat nic co by ti neslušelo a po porodu se nedalo lehce shodit (obzvlášť pokud budeš kojit). ![]()
Posílám ti fotku pupíku 11 dní před porodem, 13 dní před termínem. Malá se narodila 3,6kg, žádný drobínek.
Jdu se stydet..165 cm, pocatecni vaha 60 kilo, ted 40 tt a necelych 80
![]()
Ahoj, já mám stejnou postavu a pupíka jsem měly pěkně špičatého a velkého! rostla nám do špičky ne do šířky
a ted po porudu mám pořád takové jen v menším provedení… vypadá to jak když jsem ve druhém měsíci ![]()
Jinak jsem nabrala 14 kilo a zbylo mi jen navíc 2. rostlo nám jen bříško…
Ahoj maminky, těhulky
Jsem 15 týden těhotenství, kdy mám jen vyplněný podbříšek. Měřím 158 cm, vážím momentálně 49,5 kg a zajímá mě pupík u tak malé postavy
Samozřejmě to záleží na postavení dělohy atd.. Strašně ráda by jsem se tady podělila o fotečky bříšek s malýma postavama, moc mě to zajímá
Nechci aby to znělo úchylně, jinak se omlouvám a děkuji
Krásný den