Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky sem v 10tt a mám 72kg už 2 kg nahoře
měřím 159cm jak jste to dělaly abyste nepribrali moc já při prvním těhu měla 56kg a k porodu 85kg měla sem tehu cukrovku přijdu si jak vorvan všichni si dělají srandu ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky holky sem v 10tt a mám 72kg už 2 kg nahořeměřím 159cm jak jste to dělaly abyste nepribrali moc já při prvním těhu měla 56kg a k porodu 85kg měla sem tehu cukrovku přijdu si jak vorvan všichni si dělají srandu
Měřím 157cm, přibrala jsem 8kg, rodila pri cca 70kg, mela jsem tehotenskou cukrovku, jidlo jsem si opravdu hlídala.
@Anonymní píše:
Ahojky holky sem v 10tt a mám 72kg už 2 kg nahořeměřím 159cm jak jste to dělaly abyste nepribrali moc já při prvním těhu měla 56kg a k porodu 85kg měla sem tehu cukrovku přijdu si jak vorvan všichni si dělají srandu
To neovlinis, pokud se zavodnujes. Muzes se max krotit v jidle, ale zas nedrz nejakou nesmyslnou dietu.
Ahoj já mám 158cm a před porodem jsem měla 50kg..během těhotenství jsem nabrala 10 kg..měla jsem vše v břiše..bylo hezky kulatý
a naštěstí mi ani břicho nepopraskalo. domů z porodnice jsem šla už z vlastní váhou. teď jsem půl roku po porodu a za chvilku budu mít břicho za táhlé.