Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@vsetin píše:
@karmenjesie jsem uz dva mesice otevrena na dva prsty..:D tak snad to nebude takova hruza, uz je to fakt dlouhe a otravne..nohy jako konve, zaha..no proste uz se tesim az vsechny ty neprijemnosti zmizi![]()
tak to do toho jdi, je to opravdu jen malinko nepříjemné, jakoby nešetrné vyšetření. každý to popisuje jinak, ale je to tím, že ne každý je na to připravený. Kamarádce ho taky dělali, ale ona nebyla vůbec otevřená a neotvírala se ani při porodu.
tak ti držím palečky, ať už to máš za sebou, ten malý uzlíček ať máš už u sebe a trochu se vyspíš ![]()
@vsetin záleží na tvém čípku, v druhém těhu mi mudr dělal Hamiltona ve 41+0tt a a bylo to na nic, protože jsem měla nezdralý čípek, nakonec mi malou vyvolávali ![]()
Záleží na nálezu, já ho měla slíbený před týdnem, ale ještě ani včera to na něj nebylo - jsem 40+4. Udělat ti ho můžou, záleží, jestli pomůže a nenadělá víc paseky než užitku, pokud tělo na porod ještě není připravené.
@avm3 píše:
Záleží na nálezu, já ho měla slíbený před týdnem, ale ještě ani včera to na něj nebylo - jsem 40+4. Udělat ti ho můžou, záleží, jestli pomůže a nenadělá víc paseky než užitku, pokud tělo na porod ještě není připravené.
jak uz jsem rikala, jsem na porod pripravena uz mesic
![]()
@vsetin Tak otevřená na 2 prsty nemusí nic znamenat… ale pokud to doktor uzná, tak by ti ho měl i sám nabídnout. Mě bylo řečeno už někdy 38+4, že by se dal udělat, že uvidíme příště a 2 týdny stále nic…
Tak cerky na hamiltona nedoslo v jednu praskla voda a 3:42se mala narodila:-)
Ahoj vsem, zitra jdu na kontrolu, minulou navstevu jsem uz mela cs 1-2. Dodnes nic, nikdy jsem nemela ani poslicky, prvni tehotenstvi. Muzu si zitra pozadat o hamiltona? A jeste prosim pridavam fotku mam zitra neco „dostat“ nevim co to je, neprectu po doktorce jestli nejaka nevi prosim
![]()
P. s.: posledni radek
@Luciee97 píše:
Ahoj vsem, zitra jdu na kontrolu, minulou navstevu jsem uz mela cs 1-2. Dodnes nic, nikdy jsem nemela ani poslicky, prvni tehotenstvi. Muzu si zitra pozadat o hamiltona? A jeste prosim pridavam fotku mam zitra neco „dostat“ nevim co to je, neprectu po doktorce jestli nejaka nevi prosim![]()
P. s.: posledni radek
No, bacha. O Hamiltona se nežádá. Da se provést v určité chvíli a za jasně dané situace. Můžeš se doktora zeptat, jestli jsou tvoje porodní cesty na to připravené. Ne, že si řekneš a je to. A to ti tady od monitoru nikdo neřekne.
@vsetin píše:
jak uz jsem rikala, jsem na porod pripravena uz mesic![]()
Ty možná jo ale dítě ne. Tak ho nech být, ona příroda ví, co dělá. A jo, až se dítě narodí, to se konečně vyspíš, to jo. Budeš mít chůvu a kojnou?