Hamilton 40. tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5459
19.6.13 14:51
@vsetin píše:
@karmenjesie jsem uz dva mesice otevrena na dva prsty..:D tak snad to nebude takova hruza, uz je to fakt dlouhe a otravne..nohy jako konve, zaha..no proste uz se tesim az vsechny ty neprijemnosti zmizi :) :kytka:

tak to do toho jdi, je to opravdu jen malinko nepříjemné, jakoby nešetrné vyšetření. každý to popisuje jinak, ale je to tím, že ne každý je na to připravený. Kamarádce ho taky dělali, ale ona nebyla vůbec otevřená a neotvírala se ani při porodu.
tak ti držím palečky, ať už to máš za sebou, ten malý uzlíček ať máš už u sebe a trochu se vyspíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
19.6.13 14:57

@vsetin záleží na tvém čípku, v druhém těhu mi mudr dělal Hamiltona ve 41+0tt a a bylo to na nic, protože jsem měla nezdralý čípek, nakonec mi malou vyvolávali :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25180
19.6.13 15:02

Záleží na nálezu, já ho měla slíbený před týdnem, ale ještě ani včera to na něj nebylo - jsem 40+4. Udělat ti ho můžou, záleží, jestli pomůže a nenadělá víc paseky než užitku, pokud tělo na porod ještě není připravené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
19.6.13 15:36
@avm3 píše:
Záleží na nálezu, já ho měla slíbený před týdnem, ale ještě ani včera to na něj nebylo - jsem 40+4. Udělat ti ho můžou, záleží, jestli pomůže a nenadělá víc paseky než užitku, pokud tělo na porod ještě není připravené.

jak uz jsem rikala, jsem na porod pripravena uz mesic :D :mavam:

• Citovat
  • Upravit
25180
19.6.13 15:38

@vsetin Tak otevřená na 2 prsty nemusí nic znamenat… ale pokud to doktor uzná, tak by ti ho měl i sám nabídnout. Mě bylo řečeno už někdy 38+4, že by se dal udělat, že uvidíme příště a 2 týdny stále nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
20.6.13 09:49

Tak cerky na hamiltona nedoslo v jednu praskla voda a 3:42se mala narodila:-)

• Citovat
  • Upravit
380
20.6.13 11:10

@vsetin gratuluju k holčičce a k rychlému porodu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
20.6.13 11:20

@vsetin jééé moc gratuluji a přeji hlavně zdraví!!! :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
20.6.13 11:30
@jeesika píše:
@vsetin gratuluju k holčičce a k rychlému porodu :kytka:

Rychly, ale zato bolesti az skoro na omdleni:-)

• Citovat
  • Upravit
3477
20.6.13 22:52

@vsetin Jéé, tak to je paráda! :) Moc gratuluji :dance: :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vsetin
21.6.13 12:19
@Kelly3 píše:
@vsetin Jéé, tak to je paráda! :) Moc gratuluji :dance: :potlesk: :hug:

Diky:-)

• Citovat
  • Upravit
141
23.6.19 11:36

40+2tt

Ahoj vsem, zitra jdu na kontrolu, minulou navstevu jsem uz mela cs 1-2. Dodnes nic, nikdy jsem nemela ani poslicky, prvni tehotenstvi. Muzu si zitra pozadat o hamiltona? A jeste prosim pridavam fotku mam zitra neco „dostat“ nevim co to je, neprectu po doktorce jestli nejaka nevi prosim :D :lol:
P. s.: posledni radek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
23.6.19 11:43

@Luciee97 Ahoj přijde mi to jako biometrie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
23.6.19 11:53
@Luciee97 píše:
Ahoj vsem, zitra jdu na kontrolu, minulou navstevu jsem uz mela cs 1-2. Dodnes nic, nikdy jsem nemela ani poslicky, prvni tehotenstvi. Muzu si zitra pozadat o hamiltona? A jeste prosim pridavam fotku mam zitra neco „dostat“ nevim co to je, neprectu po doktorce jestli nejaka nevi prosim :D :lol:
P. s.: posledni radek

No, bacha. O Hamiltona se nežádá. Da se provést v určité chvíli a za jasně dané situace. Můžeš se doktora zeptat, jestli jsou tvoje porodní cesty na to připravené. Ne, že si řekneš a je to. A to ti tady od monitoru nikdo neřekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80103
23.6.19 13:05
@vsetin píše:
jak uz jsem rikala, jsem na porod pripravena uz mesic :D :mavam:

Ty možná jo ale dítě ne. Tak ho nech být, ona příroda ví, co dělá. A jo, až se dítě narodí, to se konečně vyspíš, to jo. Budeš mít chůvu a kojnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí