Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hele me delali Hamiltna od 38 tydne, kvuli vaze male a nic
asi 4× mi ho delali a stejne se mala narodila presne na den v terminu ![]()
@romik0013 tak uvidime
uz se na prcka tesime, nevime ani pohlavi o to vic bych uz chtela mit mimco na svete
tak uvidime treba by mi ho mohli udelat, vidim ze i tady jsou nektere baby neprejicne co? ![]()
@Luciee97 píše:
@romik0013 tak uvidimeuz se na prcka tesime, nevime ani pohlavi o to vic bych uz chtela mit mimco na svete
tak uvidime treba by mi ho mohli udelat, vidim ze i tady jsou nektere baby neprejicne co?
Já teda nevím, jestli úplně víš do čeho jdeš. Švagrové ho udělali ve špatnou dobu a prožila si peklo. Potrhaná, medikace atd.
Pokud je na něj tvoje tělo připravené, pak ti ho třeba nabídnou sami. Ale pokud ne, pak se v lepším případě nestane nic a porod to nerozbehne. V horším případě si užiješ.
Nespěchej. Miminko přijde a užiješ si ho i tak
![]()
Me Hamiltona dělali až když mi odtikala voda a žádná sranda to nebyla
@inkakřivák píše:
Ty možná jo ale dítě ne. Tak ho nech být, ona příroda ví, co dělá. A jo, až se dítě narodí, to se konečně vyspíš, to jo. Budeš mít chůvu a kojnou?
@Luciee97 no spoustě žen udělal doktor Hamiltona bez varování a fakt není o co stát ![]()
@stinga tak uvidime ted jsem dobihala autobus nebo jsem se aspon pokousela a boli me celej spodek
![]()
@Luciee97 tak nejlíp všichni doporučují sex, jestli to oba dáte, vyplavují se prostaglandiny
@stinga píše:to dítě se narodilo už v roce 2013, to už snad spí celou noc
Tak to už jo, jen se mi libilo to přání, aby se už narodilo, ať se konečně matka vyspí.
Budu si muset ta data hlídat.
@inkakřivák píše:
Tak to už jo, jen se mi libilo to přání, aby se už narodilo, ať se konečně matka vyspí.
Budu si muset ta data hlídat.
no asi to byla naivní prvorodička
![]()
Mě ho doktorka udělala až když jsem byla po termínu a na monitoru už byla ráno v poradně pravidelná děložní činnost. Prostupná pro 2 tak udělala hmat a ten den večer mi praskla voda. Porod to byl rychlý (6hodin)Joo a vůbec mě ten Hamilton nebolelo
vše bylo ale víceméně nachystané a na spadnutí ![]()
@moncicak123456 dneska jsem 40+5, doktorka mi dneska delala hamiltona, opravdu bolestive, branku prej mam na centimetr a jsem „krasne otevrena“ ted v 13 hodin uz mi zacala odtekat posledni zbytky zatky, jinak tu uz nemam pres 2 tydny.. a cekam co bude, doufam ze to pomuze jinak v pondeli nastup do nemocnice a fakt se mi nechce prozivat vsechny kontrakce tam
@Luciee97 já vůbec nevím že nějaká zátka odešla
jinak jsem si to celé prožila tam ty pravé kontrakce zacli až po prasknutí vody. Dalo se to vydržet, přijde miminko a na vše hned zapomenes
sama PA říkala že přenášena miminka se rodí rychle
a bylo to tak ![]()
@moncicak123456 akorad mi rekni zda te to bolelo, ted zpetne hledam jestli to melo byt bolestive, ale nemuzu najit ze by to nekoho bolelo, nerekla mi ani jestli mam dychat nic a udelala mi hmat, pro me dost bolestivy, az kruty, pote na ultrazvuk pri kterem jsem po hamiltonovi malem omdlela.