Hand made oblečení

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4043
2.5.23 19:46
@lucad77 píše:
Vždyť už fotky dala.

Zakladatelka? Myslím, že ne.
Fotky daly jiné diskutující…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.23 19:46

@Moringa nedám ani svoje, protože to není důležité.
Babičkam vadí, že to je doma šité. Nic vic. Jak jsem psala, ani jedna to nepozná. Loni mi obě sepsuly šaty z Jitexu, protože jim přišlo, že jsem je šila já.
Protože držím svůj styl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.23 19:47
@lucad77 píše:
Ten kabát je moc hezký, jen bych sundala tu mašli, nebo co to je. Co si myslí ostatní, vám může být jedno, to nepředěláte.

ten límec je jen přídavný

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.5.23 19:48

„@Tosidelassrandu“ :pankac:

Příspěvek upraven 02.05.23 v 20:52

• Citovat
  • Upravit
34473
2.5.23 19:49
@Kocicka1987 píše:
@terien zatímco Pepco je světová značka 😂 😂 😂 😂

A to jsem psala kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
2.5.23 19:50
@Anonymní píše:
@Tosidelassrandu ano, tak krtek je licenční látka za 650kc z Německa, tak to asi takový kýč pro tříleté dítě nebude 😁

To je úplně jedno, kolik ta látka stojí. Je to prostě nevkusný a kdybych v tom nějaký dítě potkala, tak si budu o mamince myslet svoje. Tobě to fakt přijde pěkný? 8o

• Citovat
  • Upravit
13102
2.5.23 19:52
@Anonymní píše:
@Magical-eyes NJ, dcerka je úplná Lesana a komplet na sportování legíny a čelenku ji z funkčního úpletu také všichni obdivují 😊

Ale mně je úplně jedno, jestli někdo nebo všichni obdivují čelenku tvé dcery z funkčního úpletu :roll:
Prostě pochop, že každý to nějak vnímá a všichni nejsou jako ty…
Jestli sis přišla pro pochvalu, jak jsou šaty krásné a jak jsi šikovná, tak to napiš rovnou…
Vy to máte rádi takhle, ale neznamená to, že se to musí líbit všem…
Edit: pro obě anonymní šicí kytky
PS holky důležité je, že vás to obě těší, baví vás to a jste spokojené…jen zkuste odolat touze obracet ostatní na vaši víru… :kytka:

Příspěvek upraven 02.05.23 v 20:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
2.5.23 19:53
@lucad77 píše:
Vždyť už fotky dala.

To dal nekdo jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.5.23 19:54
@Anonymní píše:
@Moringa nedám ani svoje, protože to není důležité.
Babičkam vadí, že to je doma šité. Nic vic. Jak jsem psala, ani jedna to nepozná. Loni mi obě sepsuly šaty z Jitexu, protože jim přišlo, že jsem je šila já.
Protože držím svůj styl.

Tak je tvůj styl zřejmě nevkusný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
2.5.23 19:55
@Anonymní píše:
@Magical-eyes NJ, dcerka je úplná Lesana a komplet na sportování legíny a čelenku ji z funkčního úpletu také všichni obdivují 😊Příspěvek upraven 02.05.23 v 19:11

Tak tohle se mi vůbec nelíbí. Ale obdivuju, že to umíš ušít, to kdyby to bylo jednobarevný, tak super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13102
2.5.23 19:56
@Anonymní píše:
Jsi si jistá, že to vždy poznáš? ;)
Od sebe mám zkušenost, že se mě naopak hodně lidí ptá, kde jsem danou věc koupila.

Hele a proč se nás tady snažíš nachytat, že to nepoznáme a jak jsou věci doma šité kvalitní?
Jsi tady s tou propagací doma šitých věcí až nepříjemně urputná… Bojuj si doma s bábinama, ale tady to fakt není nutné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2580
2.5.23 19:57

Dvakrát do roka si pro radost upletu na dceru svetr z nějaké duhové nebo chlupaté příze. Ale přijdu si jak socka, když si mám obléct svetr, který jsem upletla sama na sebe a nikdy to pak nenosím. A to třeba ty dětské svetry každý chválí. Prostě mám zažito, že to je, jak kdybychom neměli na oblečení. Vnímám tak i ostatní lidi v hand made věcech. A to i přesto, že vím, že vlna na svetr stojí klidně 1400Kč a hotový svetr se dá koupit za 4 stovky. Asi nějaká deformace z dětství, kdy nic nebylo a svetry od babiček a šité oblečení nosili jen ti největší chudáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.23 19:58
@terien píše:
Tak je tvůj styl zřejmě nevkusný

To nevím, protože si pak koupila stejné šaty a vyzdvihovala ty šaty do nebes a prý mám konečně něco normálního :lol:

To samé u dětských věcí. Udělala jsem na ní pokus a odcedulkovala jsem Pepco s tím, že jsem to šila a naprostý hnus podle ní a naopak moje věci, co jsem vydávala za Pepco u ní sklidily úspěch.

• Citovat
  • Upravit
34473
2.5.23 20:05
@Anonymní píše:
To nevím, protože si pak koupila stejné šaty a vyzdvihovala ty šaty do nebes a prý mám konečně něco normálního :lol:To samé u dětských věcí. Udělala jsem na ní pokus a odcedulkovala jsem Pepco s tím, že jsem to šila a naprostý hnus podle ní a naopak moje věci, co jsem vydávala za Pepco u ní sklidily úspěch.

Tak máš jedny nositelné šaty. Zbytek ti nevěřím, sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13102
2.5.23 20:06
@Anonymní píše:
To nevím, protože si pak koupila stejné šaty a vyzdvihovala ty šaty do nebes a prý mám konečně něco normálního :lol:To samé u dětských věcí. Udělala jsem na ní pokus a odcedulkovala jsem Pepco s tím, že jsem to šila a naprostý hnus podle ní a naopak moje věci, co jsem vydávala za Pepco u ní sklidily úspěch.

Bábina je prdlá, ale to ty taky… Přináší ti to uspokojení nebo proč to děláš? :think:
A je to tvoje máma a nebo tchýně?

Příspěvek upraven 02.05.23 v 20:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová