Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Miyako7 píše:
Přijde mi to podobné MLM jako Tiande a jiné. Nevyvolává to ve mě důvěru.
přesně. A zkušenosti píší téměř výhradně nově založené nicky
![]()
Tak naše zkušenost…dcera 4 roky atopický exem, ja zoufala a uz jsem vyzkoušela kde co.. hlavně aby ji to pomohlo… No kdyz jsem narazila na Harmonelo… řekla jsem si wow…i přesto, že to není nejlevnější… chvíli jsem přemýšlela, a pak produkty vyzkoušela, teda dcera… Probio a cbd, cbd ji nechutná, tak alespoň užíva probio…je to už měsíc a opravdu, vůbec žádné zlepšení, ale vůbec nic…jak někteří píší po týdnu… U nás ani po měsíci…nu což…douziva to, ale za mě palec dolů bohužel zklamání…
@Xali - dobré odpoledne, tak na toto musím reagovat.
Kdo Vám poradil CBD? S prominutím totálně špatně.
Na ekzém je Probio a Vitality.
A pokud můžete napsat, jak dceři dávkujete?
Mam probio a cbd, ale cbd nechutna takze jen probio…davkovani 20ml jak je uvedeno
@Xali - dávkování 20 ml je pro dospělého. U dětí maximálně 10 ml a dceři vůči věku a váze bych dávala jen 5 ml.
Kopla bych někam toho člověka, co Vám toto poradil
Děkuji za infa…ono jak jsem psala o dávkování, tak uz se nikdo neozval… No myslim si už své. Děkuji ![]()
@Xali - jestli chcete, zavolejte mi 720 143 547.
Dávkování celé špatně, hlavně to CBD.
Ano, dávkování je opravdu menší. Máme 15kg a užíváme 3ml probio a pak to vitality. Po užívání probia to bylo horší ale myslím si, já osobně, že se tělo čistilo a po vitality mnohem lepší. A ještě používám bifi do koupelny. Ekzém u dětí je opravdu specifické téma. 😏 a je to na dlouhou cestu.
POZOR ty pozitivní bláboly sem píšou jen prodejci kterých je ted milion jak financních poradcu druhy OVB ![]()
@Mmmm31 - no, jasně.
A mě by zajímalo, zda jste něco vyzkoušel/vyzkoušela, že takto reagujete.
Pardon, nevím, zda jste on či ona
.
@ZirafkaJanicka píše:
@Mmmm31 - no, jasně.
A mě by zajímalo, zda jste něco vyzkoušel/vyzkoušela, že takto reagujete.
Pardon, nevím, zda jste on či ona.
Paní, vím, že vám vymyli mozek na poradách a máte provize z prodaného kusu, žádná probiotika neudělají takový zázrak jak píšete, je to holý nesmysl, pro obnovu střev je potřeba mnohem delší doba, vše záleží na stravě na na sirupu ![]()
@Mmmm31 - já na porady nechodím, mám doma dvě děti a na to opravdu čas nemám
.
A kdo tady píše, že účinek byl hned???
@Mmmm31 a to vymytí mozku???
Pardon, Vy se ale s tímto neustále opakujete a pokud vím, tak na mou otázku, jsem stejně od Vás nedostala odpověď ![]()
@Mmmm31 @Mmmm31 Milá paní, tak já to užívám 2,5 týdne a účinek se dostavil opravdu za dva dny. Měla jsem problémy s trávením, bála jsem se už i něco sníst, pokud jsem musela někam jít, aby nebyl „problém“ a Harmonelo Probio mi to tam vevnitř opravdu srovnalo.
Miluji fakt, když někdo na něco nadává, bez toho, aby to vyzkoušel, nebo přímo měl od někoho poznatek, že to fakt škodí… ale tak co čekat od slepic, že jo…
Příspěvek upraven 24.10.22 v 19:05