Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Mmmm31 Až se můžu zeptat, s dovolením, jak dlouho jste to užívala, když víte, že to neúčinkuje? Docela by mne to zajímalo… Děkuji
@ZuzanazKampy píše:
@Mmmm31 @Mmmm31 Milá paní, tak já to užívám 2,5 týdne a účinek se dostavil opravdu za dva dny. Měla jsem problémy s trávením, bála jsem se už i něco sníst, pokud jsem musela někam jít, aby nebyl „problém“ a Harmonelo Probio mi to tam vevnitř opravdu srovnalo, trošku mne zpočátku bolela hlava, ale to tak má být, to se tělo čistí, jedině, čeho lituji, že jsem to nezačala brát už dřív. Nejsem prodejce, a ani nebudu, mne by to nebavilo, a nedělám tady tomu propagaci, jen píšu svůj názor, za mne tedy užívat to budu už vždy, jedna lahvička vydrží měsíc a já mám konečně klid. Si nedovedete ani představit tu úlevu, že jsem si problém vyřešila. Není problém se i osobně sejít a říct to nevěřícím do oči, samozřejmě
Mne zaujalo to setkani. Proc by vam mel nekdo vice verit, kdyz to reknete do oci? Jaky je v tom rozdil? Prodejce snad umi propagovat i nazivo ![]()
@Anonymní píše:
MLM, nic jiného.
@Petra.kr1 Ano, mám, 2,5 týdne, jak jsem už psala níže… už o dva dny mi bylo mnohem líp a cítím se skvěle, za mne doporučuji… a hláška MLM, nic jiného
… a? Hodně produktu se prodává pouze v sítí MLM a jsou skvělé, ale nejlepší je hned negativní reakce, klasika
… a ne, nejsem prodejce, jen uživatel a už vždy budu, za mne zatím Harmonelo Probio absolutně skvělé… budu zkoušet další
@Tarena Já přeci nikoho nenutím, aby mi věřil, ať si to zkusí každý sám, kdo se chce cítit líp… já jsem svůj problém vyřešila, a vy ostatní můžete trpět, mne to je nakonec úplně jedno, to je jen a jen Vaše věc… takže jen tolik ještě k tomu, mám to doma, užívám to, neprodávám to dal, jen jsem se chtěla podělit o účinek a moji spokojenost… ale nejlepší je nevyzkoušet a mít jen negativní reakci, klasika no… co víc k tomu říct
@Mmmm31 píše:
POZOR ty pozitivní bláboly sem píšou jen prodejci kterých je ted milion jak financních poradcu druhy OVB
jistě, je to obyčejné předražené MLM a prodejci se halt snaží
na druhé straně, je to dobrá známka, lidi mají zjevně dost peněz, když jsou je schopni vyhazovat za předražené nesmysly
ekonomice to pomáhá, když lidi utrácejí hodně peněz za hlouposti
tak snad si na to nikdo nepůjčuje
cena je naprosto neúměrná tomu, že jde o obyčejná probiotika, kterých a naprosto stejných nebo lepších jsou v každé lékárně tři… prr…za zlomek ceny
na druhé straně, uznávám fištrona a jistou drzost, prodávat to za takto napálenou cenu, dokud mají kupce… ![]()
ale je to jako každý jiný MLM, postavené na vnucování a vymyšlených " zázracích", za tu nehoráznou cenu tomu lidi budou lépe věřit, a o tom to celé je
@Borrealis - vždyť nikdo lidi nenutí, aby si to koupili.
A hanit něco, co není osobně vyzkoušené?
Přijde mi to přes čáru.
Ano, jsem v tomto MLM zaregistrovaná, jelikož mi sirupy hodně pomohly.
Nikomu nic nevnucuji!!!
Z této diskuze mi už volaly tři paní, že Harmonelo nezabírá (spíše naopak).
Všechny měly stejnou příčinu - dávkování šílené a ideálně všechny lahvičky. Ano, toto je ten „hnusný byznys“, kdy se o člověka nestaráte.
I tací se (bohužel) najdou…
@Moise píše:
přesně. A zkušenosti píší téměř výhradně nově založené nicky![]()
Já tu už nějakou dobu jsem a můžu říct, že sem měla problémy s pravidelný pálením žáhy a taky co se týká kakání a po měsíci užívání všechno lepší. Udržím 3 měsíce a uvidíme co bude potom. ![]()
@Tarena A proč bych měla lhát?
Příspěvek upraven 10.05.24 v 09:31
Mě to tedka doporučila kamarádka na PCOS. Osobně jak za něčím vidím MLM a uzavřenou skupinu, otevírá se mi kudla v kapse. Na co přesně je potřeba uzavřená skupina? Dostat se někam a registrovat se? Proč si to nemohu normálně koupit? Je to nějaká sekta? Také by mě zajímalo víc informací k tomu benzolanu sodnému.
A hlavně, lidičky, víte co je placebo efekt že? Jestliže se to chová jako jiná probiotika, tak je pravděpodobné, že pokud máte zácpu a sežerete nějaké probio, tak to zabere. Jenže to by musela být AB testovačka se zaslepenými obálkami, aby byly jasně prokazatelné výsledky. vlastne ABC, čili aktivní látka, podobná látka a nic čili placebo. Má někdo takové studie? Reálně podložené?
Každý, kdo chce hlásat účinek (myslím tím firmu) by to měl mít k dispozici a ve vlastním zájmu studie dělat. Já už se dávno nenechávám nachytat na zázračné produkty, které odtranily lupénku, ekzémy (ideálně u dětí na vyvolání soucitu), PCOS, endometriozu a další věci. Chci reálná data a reálné zkušenosti. Já sama na sobě testuji účinky preparátů (máta na snížení testosteronu, cejlonská skořice na zlepšení inzulinové rezistence) a koukám na lékařské výsledky. A nejedl kromě Harmonela někdo další probiotika? A co akupunktura? Pohyb? Meditace? Fyzio? Placebo? Dovolená v chorvatsku… jsem velmi velmi skeptická. Vyzkoušela bych to spíš, kdybych za tím neviděla další MLM sračku typu Herbalife. Tam jsem byla taky na školení a všichni hlásali, jak jim to zabírá. Bud lháři, nebo magoři.
Ahoj, ac nikam nic nepisu a jen ctu, tak tady napsat musim!
Predem pisi, ze nejsem zadny preprodejce ci prodejte techto produktu..
Jsem diabetik, dotoho mirna gastritida plus revmatoidni artritida.. drive na kortikoidech nyni biologicka lecba. Diabetes mam od malicka, revma od 2016. Postupem casu dalsi diagnosy, ne tak zavazne, ale k veci, z kortiioidu jsem mela naprosto zniceny zaludek..a co si budem ne jen to, vypadala jsem jak zombie. Dostala jsem info o nejake cinske medicine, moje reakce “haha nejaky carovani a vareni lektvaru”. Noo, nakonec jsem se objednala. Po vysetreni jsem cekala na finalni doporuceni od lecitelky, mozna je to nekomu k smichu, ale dost veci vedela aniz bych se zminovala. Dobra napsala mi nejake veci, ktere mam brat, soucasti HARMONELO, uz nevim nazev, ale bylo zelene.. jeste upozornuji, ze jsem mela hrozne potize s travenim a celkove s celym organismem. Kolikrat jsem v noci nespala, prosedela noc na wc, pres den se bala jist, protoze jsem litala na wc, jinak kazdkou hodinu curat, bylo to hrozny i na psychiku, nikam jsem nemohla poradne jit.
Po tydnu piti harmonela se zacalo vse srovnavat! Diky bohu a od te doby mam vazne klid 🙏🏻 pak upravena lecba, jak jsem psala uz mam biologickou lecbu a nemam temer zadne kortikoidy..
Takze dokud nevyzkousis, tak nevis..
hezky den vsem ❤️️
@Peetul.iss - děkuji za napsání tohoto příspěvku. Ano, pokud člověk nevyzkouší, jak může soudit??? Tohle mi hlava nikdy nepobere.
Já sirupy vyzkoušela na sobě, pomohly a šířím myšlenku ohledně zdraví dál. Nestydím se za to, jelikož vím a vidím výsledky.
Vám přeji už jen pevné zdraví
![]()
@erza scarlet - tak já zareaguji ☺️️☺️️☺️️.
Jak jste psala výše (pokud jsem dobře pochopila), tak jste Harmonelo nevyzkoušela…
Za mě zkušenost - „jela“ jsem Zinzino, tam absolutně nulový efekt.
Pak objevila Harmonelo…
Ano, ať si každý najde to svoje - o tom žádná.
Ale co nejdříve vyzkoušet, pak to teprve začít „hanit“?
@ZirafkaJanicka dobrý den, s dovolením vás kontaktují. Bylo mi doporučeno harmoneilo probio po dlouhodobém užívání ATB. A dávkování pozvolna 10ml pak 15mk a pak 20mk ráno na lačno? Je to správné? A CBD odpoledne..taky pozvolna dávkování…diky
@ESlunce - toto je správné dávkování.
Chválím toho, u koho jste.
Tady je vidět přesně to, že se to nedělá kvůli byznysu.
CBD můžete kdykoliv - během dne.
Kdo chce být v klidu - tak dopoledne či odpoledne.
Kdo chce ohledně spánku, tak ideálně 30 minut před zalehnutím.