Harmonelo sirupy (probiotika)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
92
14.2.23 21:48

Ja vám doporučím mrkněte se na stránky Akuna - je to Kanadská firma, která zde působí již 23 let a v jejim čele stojí špičkový lékaři. Zabývají se BIO produkty, které jsou zaměřeny na zdraví. (můžete i na youtube se podívat). Vřele doporučuji hlavně Alveo - obsahuje 26 druhů bylin, které doplňují organismu to, co potřebuje, užívám již 15 let a semnou celá rodina. Kdybyste chtěli poradit tak mě kontaktujte na email - lucie. neborova@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1379
14.2.23 21:56
@ZirafkaJanicka píše:
@Al35 - žádné certifikace??? To jste vzala kde???
Bohužel, Vy jste narazila asi na člověka, který Vám neporadil, tak jak měl.
Ani já nejsem vystudovaný zdravotník, ale učím se. Když mi děti usnou, studuji. Ve skupině máme zdravotní sestry, doktory. Když si nejsem jistá, ptám se jich…

Podívejte to je sice krásný ale pořad jste mimo ale úplně mimo obor.. to dávkování má byt rozepsano na láhvi tak jako u doplňků strany v lékárně a vy by jste nebyli vůbec třeba s radami..nestudujete, za mne si čtete povídání..no každopádně v lékárně tytéž doplňky dostanete za půlku až dvě třetiny levněji..to říkám jako bývala majitelka 2 lékáren..
ty jsem měla 13 let a fakt mužů říct ze harmonello má certifikace max na to ze je to zdravotně nezávadné.. ale účinnost u žádných doplňku stravy nelze prokázat..ani u těch z lékárny..takže nějaké polemiky jsou naprosto zbytečné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
14.2.23 22:00
@Al35 píše: ..to říkám jako bývala majitelka 2 lékáren..
ty jsem měla 13 let a fakt mužů říct ze harmonello má certifikace max na to ze je to zdravotně nezávadné.. ale účinnost u žádných doplňku stravy nelze prokázat..ani u těch z lékárny..takže nějaké polemiky jsou naprosto zbytečné..

ano

je to obyčejné MLM a to ještě nehorázně předražené

na druhé straně, lidi asi mají stále dost peněz a tak se vždy najde chytrák, který je podojí a prodává jim předražené nesmysly, co by v lékárně pořídili za méně než polovinu ceny

:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1379
14.2.23 22:02

@Fiuraskova při obavách z alergie na složku stravy by jste především měla vypíchnout to, ze základem zdravého životního stylu je jist základní nezpracovane potraviny, domácí stravu ze základních surovin a vyhýbání se konzervantum.. kdyby jste paní doporučila tobolku probiotik z lékárny tak tam 100% žádný benzoat sodný nebude max mastek- inertní minerál upravující vlhkost prášku který tělem projde v nezměněné formě..a dítěti bych já osobně nedala dobrovolně ani 1mg takoveho hnusu.. to se na mě nezlobte já normálně jim pouze ovoce zeleninu a domácí jídlo takže vás ubezpecuju ze život bez konzervantů jde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
15.2.23 16:18

Holky teď jste mě všichni strašně zmátly 🤣 jsem ráda, ze vím, jak se jmenuji 🤣
No nic, dekuju Vám VŠEM za odpovědi, jsem rada, ze jste napsaly a teď si musím vše dost promyslet.
Byla jsem nadšena, ze jsem našla něco pro dceru a teď jsem zase na začátku :cry:
@Al35 prosím, můžete mi říci, které probiotika pro miminka jsou nejsilnější? Já používám active flora baby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1379
17.2.23 11:56
@Nikolajevna píše:
Holky teď jste mě všichni strašně zmátly 🤣 jsem ráda, ze vím, jak se jmenuji 🤣
No nic, dekuju Vám VŠEM za odpovědi, jsem rada, ze jste napsaly a teď si musím vše dost promyslet.
Byla jsem nadšena, ze jsem našla něco pro dceru a teď jsem zase na začátku :cry:
@Al35 prosím, můžete mi říci, které probiotika pro miminka jsou nejsilnější? Já používám active flora baby..

Já dětem dávám Biopron.. nemyslím si ze nejsilnější je nejlepší zvlášť pro dítě a ještě dlouhodobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
20.2.23 11:03

@Al35 dobře děkuji, já ji chtěla ty střeva nastartovat po těch třech ATB za sebou, proto jsem hledala ty silné 🥹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1379
20.2.23 12:41

@Nikolajevna no ono je důležitá dlouhodobost ne síla když mate střeva hin po atb tak když tomu date mega bombu tak dostanete spis prujem ty střeva jsou hodně oslabené..jak se říká všeho moc škodí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
27.2.23 18:36

@Al35 pravda.. dekuju! ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.10.23 15:59

Zkušenost

Rodiče to už nějakou dobu užívají, výsledky žádné, ale samozřejmě- musíš to užívat alespoň půl roku, aby to mělo účinek.. Což je ten problém.. to v tom zahučíte za pěkný peníze. Myslím, že nakonec to ten účinek i mít bude, ale stejných účinků dosáhnete, pokud si nakoupíte probiotika a změníte jídelníček a místo 3k měsíčně, zaplatíte 3k ročně. Je to nehorázně předražené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.23 10:43

Harmonelo

Já i celá má rodina na Harmonelo výrobky nedáme dopustit. Posledně mě dokonce zachránily před několika protrápenými dny skrze bolest zubů. Za pouhé 2 dny bez bolesti a zánětu, který byl na ústupu. A to jsem si s osmičkami prožila své! Stejně tak, kdykoliv na nás něco „leze“ mám Harmonelo vždy po ruce. Nejraději mám Harmonelo Life, Green a Bifi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.24 19:50

Harmonello

Obnovuji diskusi.
Sama jsem hodně skeptická a neuvěřím dokud si vše nevyzkouším.
Nejdřív jsem se tomu smála a ťukala si na hlavu co to jen může být za takový zázrak?
Nicméně po nějaké době jsem zjistila že moje zdravotní problémy hlavně nevysvětlitelné záněty, časté brání ATB.
A ejhle najednou po krevních testech záněty jsou fuč.
Já vím co pomohlo..ale každý, pokud si to nevyzkouší neměl by hlásat něco ve formě že je to předřazena blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.10.24 11:32

Harmonelo a benzoan sodný

@hrníčekodmedu píše: Více

@hrníčekodmedu
Reaguji na Váš příspěvek ohledně Harmonela a sorbanu a benzoanu. A přikládám odpověď od pana mikrobiologa doktora RNDr. Ryšavky

👉 V jedné dávce tj. 20ml je obsazeno celkové 20 mg benzoanu a sorbanu. Je to tedy skutečně velmi male množství. Např. když vypijete jeden nealkoholicky napoj o objemu 1,5 l za den, můžete tím zkonzumovat až 450 mg benzoanu.
Vyhláška např. povoluje pro konzervaci masa použít až 4.000 mg benzoátu na 1 kg masa, což už je šílené 🙈

👉 V malých koncentracích se benzoan běžně vyskytuje v ovoci (třeba jablka, hrušky, hrozinky, brusinky), skořici, hořčici atd. Tzn. 20 mg je velmi male množství a i když si klient dá 4 dávky denně, tak je to max 80 mg, což je stále opravdu velmi malé množství ❤️.

👉 Sorban a benzoan potlačuje účinně plísně a kvasinky, tzn. Při této koncentraci lze sledovat i mírný benefit ve vztahu k „odplísnění“ našich útrob.

:ok_hand: Dalším vhodným příkladem, pro lepší představu, tzv. “zátěže organismu” je např. to, že je to jako byste si nalili třeba Fantu do víčka, a to vypili. Nebo, pokud člověk zkonzumuje např. 1 plátek trvanlivé bábovky z Tesca, dostane do sebe mnohem větší dávku konzervantů, než je v našich produktech 👍 😃.

👉 Konzervační látky mohou mít v malých dávkách naopak terapeutické účinky viz. studie níže:

Benzoát sodný 👉 Dle nejnovějších výzkumů na in vivo modelech paradoxně může v malých množstvích příznivě působit na regulaci střevních funkcí

👉 Může zvýšit stravitelnost některých nutrientů 👉 Snižuje produkci a uvolňování amonných molekul 👉 Zvyšuje produkci a aktivuje některé trávící enzymy 👉 Zlepšuje střevní bariéru 👉 Zmírňuje průběh průjmů vyvolaných E. coli 👉 Snižuje množství diamin oxidázy a kys. mléčné v krvi 👉 Dávka do 0,5% dokonce zvyšuje množství laktobacilů a bifidobakterií a snižuje množství patogenní E. coli 👉Klinické podávání benzoátu má slibné výsledky v léčbě sklerózy multiplex, schizofrenie nebo ranných fází Alzheimerovy choroby a Parkonsonovy choroby

⚠️ 👉 Ano, chápu, že se alergie může objevit, ale to je problém jakékoliv potraviny…

A co se týče věty "není vhodný pro těhotné či kojící ženy a pro děti do 3 let“ tak se uvádí u všech doplňků stravy, které jsou pod dohledem a není to o tom, že to je nebezpečné nebo něco takového, ale pro to, že se nedělají testy na těhotných a dětech…
A pokud paní doktora dítěti, který má ekzém doporučí kortikoidy… tak je asi k zamyšlení, jestli by nebyly lepší přírodní doplňky, které pomáhají a neškodí…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.12.24 09:49

Neměla jsem a nikdy to na mě nepůsobilo jako důvěryhodný doplněk stravy. Ale prostě každé zboží má svého kupce. Za mě klasické MLM, ale netvrdím že i to nemůže být účinné, jen se takovým věcem trochu vyhýbám. Pokud nějaké dobré probio, tak za sebe mohu doporučit od Mitolife Pro Em San, je to v tekuté formě a opravdu to účinkuje skvěle. :) Mě to teda velmi pomohlo co se zažívání týče. Nejdřív se tělo pročistilo, což moc příjemné nebylo, ale cca po 3-4 dnech jsem se už cítila lépe. Zmizelo nafouklé bříško, pocit plnosti a hrozně se mi zlepšila pleť a i imunita. Je dobré brát dlouhodobě. Ale i tak si dávám třeba po třech měsících vždy pauzu a nasazuji znovu. :) Aby si tělo trochu odpočlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.4.25 12:34

Harmonelo

Ahojte. Je tady někdo kdo užívá Harmonelo? Měla bych pár otázek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková