Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Christi97 sama jeste neodpovi 😀je ji rok a pul. Zacala jsem ji to davat asi v 8 m.mela Hrozny ekzem. kortikoidy pomohly jen na chvili.
Byla jsem s ni na diagnostice a po vyhodnocení byl doporucen tento produkt (uziva fialovou lahev). Do tydne byly videt vysledky, ekzem ustoupil a ted nema skoro zadny. Ano, mohla to byt souhra nahod, ale verim ze tyto probiotika zabraly.
Premyslim, ze se k pani na diagnostiku objednam i ja-mam plisen nehtu a nic nepomaha ![]()
@Petra0009 Moc vám děkuji za odpověď. Mužů se ještě zeptat kde na diagnostice jste byla s dcerou? Já sirupy užívám s maminkou ale nejsem si moc jistá účinky.
@Christi97 u pani Sojakove (černikovice, okres rychnov nad kneznou).na dceri byly videt vysledky rychle, ale jinak to muze byt na dlouho…drzim palce
Zdravím Vás,
vymakanej marketing! Účinky bohužel. Hned od zacatku me to jen ucpávalo (i při snížených dávkách) a uplne rozhodilo menstruaci, po dvou měsících žádné zlepšení, takze jsem to vysadila a vše opět šlape jako hodinky. Chtela jsem to vyzkoušet, zadny zdravotní problém. Mějte se
Zdravím
Druhý den užívám Harmonelo. Nikdy jsem neřešila akné a poslední půlrok mám pleť naprostou katastrofou proto jsem se rozhodla že Harmonelo vyzkouším. Prodejce mi nabídl 4 láhve probio, vitality Relex a life. dávkování půl odměrky probio nalačno potom po snídani zase nějaké jiné dvě a po večeři a před spaním.
Co se ve mně děje druhý den je pro mě silně znepokojující. Mám takové bolesti břicha které vůbec neznám pohybující se okolo žaludku takový pocit jako když se na vás něco velkého že ne, barva stolice velmi tmavá a já si říkám jestli je tohle vůbec pro mě. Podle chatu GPT bych měla okamžitě skončit ale já si říkám že tomu dám šanci už jsem zaplatila 3000. Můj dotaz zní máte někdo zkušenost s takovouhle reakci druhý 3. den užívání? Ustane to?
DIKY ![]()
@Luci311 podle mých zkušeností, tak bych ubrala určitě dávku a postupně přidávala až si tělo zvykne na tolik vlákniny. Já byla hodně nafouklá po sirupech, ale dala jsem silnější dávky. Určitě bych začala na nižších dávkách. Nevím kolik toho užíváte, ale zkuste 5 ml/ denne a pak po týdnu navýšit.
Záleží sirup od sirupu. Jinak konkrétně probio. Může být dráždivý pro citlivější jedince. Jsou to tyndalizovaná probiotika, takže sice stabilní, ale nejsou tak silná jako živá běžná.
Spíše je to vhodný na konkrétní účel: špatné trávení, po ATB, při zácpě a nadýmání.
@Christi97 Dobrý den, ano já užívám Harmonelo, muj manzel i 6 lety syn a po mem zvazeni i syn co ma 11 mesicu.. kldine se ptejte ![]()
@Luci311 me pani rikala, ze se zacina zvykajici davkou, coz je 5 ml. postupne se navysuje (treba po tydnu)
Ahoj,
jak to tu čtu, tak jsem se poprvé rozhodla dát sem recenzi. Ohledně MLM jsem šíleně skeptický člověk a nijak mě nepřekvapuje, že je nás hromada. Každopádně Harmonelo je můj poslední pokus o to něco změnit. Já 17 let bolesti při menstruaci. Křeče, že jsem nemohla pomalu chodit, intolerance na laktózu a musela jsem vynechávat i pečivo. A chvíle na záchodě byli peklo. Samozřejmě akné jako bonus…lahvičky užívám 3 měsíce…zatím se mi přestalo nafukovat břicho, m/s bolesti zmizeli a po kolagenu mám silnější vlasy a čistou pleť (zatím bez akné…čekám co na to rosacea) Placebo efekt znám a upřímně za ty roky mám za sebou fakt dost vyzkoušených probiotik a změn stravy. Strava samozřejmě odlehčená, ale samo to nezabíralo. Takže za mě si nemůžu stěžovat, ale uvidíme co to bude dělat dál ![]()
„@Luci311“ Dobrý den, chci se zeptat, zda se to po čase zlepšilo? Vydržela jste nebo vysadila? ![]()