Harry Potter

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15575
14.10.15 06:01
@Bomer píše:
Percy Jackson, je to teda pro deti (stejne jako Harry) a je to docela fajn, i kdyz Harry je proste Harry no

Taky tak :palec:
A jeste Barky Barda Bedliho(ci jak se to pise :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2541
14.10.15 06:05

@kaja00 muzes mi prosim poslat odkaz? Sem hrozna :-D nemuzu to najit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
14.10.15 06:22

@Bomer No ono jsou to Bajky barda Beedleho (jsou to ty pohádky, co se objevily v Harrym, knížka, kterou Brumbál odkázal Hermioně :pankac: :palec: ).
 http://www.databazeknih.cz/…beedleho-361

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
14.10.15 07:58

Jak se tu řešila ta hranice, tak já Harryho začala číst na 7. narozeniny(polovina první třídy) a za první díl jsem nerozuměla jen jedné větě. Do konce prázdnin jsem měla přelouskanou i dvojku. A to jsem byla dvoujazyčný dítě.. Takže věkový hranice bych se opravdu nebála.. Ale třeba Dášenku a další vyloženě dětský knížky jsem četla ještě v 5-6. V 9 jsem už četla knihy pro dospělé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
14.10.15 07:58

@Aladinka tuto knížku sem dostala od manžela jako fanoušek Harryho :oops: :palec: celkem pěkné, jen škoda, že je to tak krátké a příběhů málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6598
14.10.15 07:59

Dobré ráno, Bajky barda Beedleho mám, i oba Sirotčince. Asi se tedy pustim do Pána Prstenů nebo zkusím projet net a třeba něco objevím.

Jinak teď jsem v boji o Bradavice a hrůza…Fred, Lupin, Tonksova a Snape…♡

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
14.10.15 08:05

Nebo, pokud jsi zdatná v angličtině, tak se začíst do www.pottermore.com :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56344
14.10.15 08:41

@Nimie Nakonec jsem se rozhodla, že koupíme první díl k Vánocům, to nové ilustrované vydání. Má vycházet každý rok jeden díl, tak si vždycky na Vánoce uděláme radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
14.10.15 11:37
@Moise píše:
@Nimie Nakonec jsem se rozhodla, že koupíme první díl k Vánocům, to nové ilustrované vydání. Má vycházet každý rok jeden díl, tak si vždycky na Vánoce uděláme radost :mrgreen:

Super :hug: vás to nakonec chytne všechny :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6598
14.10.15 11:40

Škoda jen, že co rok to jen jedna knížka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56344
14.10.15 12:22

@Nimie uvidíme, já moc na tenhle žánr nejsem, ale zkusit to chci. Já sama jsem velký knihomol a drtí mě, že syn se v tomto jaksi nepomamil, takže se snažím ho nějak navnadit :lol:

@SarkaLo nám to stačí, i finančně to je takové snesitelnější, jeden výtisk za rok dáme v pohodě, všechny výtisky najednou by už peněženka pocítila. Zatím pro něj stejně plánuju jen ten jeden díl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6598
14.10.15 12:27

@Moise Tak finančně určitě, byla by to raketa, kdyby se to kupovalo najednou…ale já mám ráda, když mám knihy ze stejné série doma a nemusím čekat na další :-)

@Zireael Na to mrknu, díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2541
14.10.15 16:46

@Aladinka diky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
14.10.15 21:14

@Bomer https://www.kosmas.cz/…da-beedleho/ Napsala jsem to špatně, sorry, to ten blbej telefon :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14906
14.10.15 21:53

Ahoj, hlásím se mezi Harryho příznivce, ačkoliv knížky jsem zatím nečetla, znám jen filmy, ale tak mě to vtáhlo, že jsem pak trávila hodiny googlením souvislostí a podrobností, které ve filmu nezazněly, což mě definitivně utvrdilo v tom, že si knížky musím sehnat :) Přemýšlela jsem o tom, jak by se asi vyvíjel vztah Harryho a Snapea v případě, že by Severus přežil? Myslíte si, že by si k sobě eventuelně ve světle nově objevených skutečností byli schopni nějak najít cestu, nebo by jim v tom Harryho tvrdohlavost a Severusova zahořklost zabránily? Já si myslím, že Harry by o to snad i stál, přece jen by byl Severus jakýmsi spojením k jeho matce a nakonec pojmenovali po něm jednoho ze synů, čili je jasné, že si ho pak vážil pro to, co udělal a respektoval ho. Taky mi připadalo, že Harry úplně nesouhlasí s chováním svého otce tehdy během studií v Bradavicích. U Severuse si spíš myslím, že by to nepřekousnul :mrgreen: Ale třeba to v knihách vyznívá jinak? :nevim: A taky jsem nedávno zaregistrovala, už nevím kde, že se snad chystá film z období před narozením Harryho, nevíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí