Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michelle_M píše:
Ahoj, hlásím se mezi Harryho příznivce, ačkoliv knížky jsem zatím nečetla, znám jen filmy, ale tak mě to vtáhlo, že jsem pak trávila hodiny googlením souvislostí a podrobností, které ve filmu nezazněly, což mě definitivně utvrdilo v tom, že si knížky musím sehnatPřemýšlela jsem o tom, jak by se asi vyvíjel vztah Harryho a Snapea v případě, že by Severus přežil? Myslíte si, že by si k sobě eventuelně ve světle nově objevených skutečností byli schopni nějak najít cestu, nebo by jim v tom Harryho tvrdohlavost a Severusova zahořklost zabránily? Já si myslím, že Harry by o to snad i stál, přece jen by byl Severus jakýmsi spojením k jeho matce a nakonec pojmenovali po něm jednoho ze synů, čili je jasné, že si ho pak vážil pro to, co udělal a respektoval ho. Taky mi připadalo, že Harry úplně nesouhlasí s chováním svého otce tehdy během studií v Bradavicích. U Severuse si spíš myslím, že by to nepřekousnul
Ale třeba to v knihách vyznívá jinak?
A taky jsem nedávno zaregistrovala, už nevím kde, že se snad chystá film z období před narozením Harryho, nevíte někdo?
Upřímně si myslím, že Severus by to byl schopen zvládnout PRÁVĚ protože si všiml toho, že Harry není kopie Jamese, má dost z Lilyného charakteru a koneckonců mám za to, že je to jedna z mála věcí proč musel zemřít - aby čtenářovo srdce zaplakalo nad tím, že když už se dostali do takové fáze, tak „v tom nejlepším“ Harry příjde v podstatě i o toho posledního „člena“. Zdráhám se trošku říct „člena rodiny“, protože mezi Poberty nepatřil, ale ze všech zbývajících lidí měl k jeho rodičům nejblíž a hlavně… buďme upřímní… Harry mu vlastně vděčí za život… ![]()
@Nimie Já jsem se tak trochu divila, co vlastně holka jako Lily mohla vidět na takovém floutkovi
Ale pak během toho mého googlení jsem našla kdesi zmínku, že si ji získal právě tím, že dokázal svoje chování změnit? A chudák Severus už se asi za ty roky dostal do takové té pozice kamaráda, jehož si holka už těžko kdy může představit v jiné rovině, než přátelské… Jo a tady jsem našla info o tom novém natáčení, tak jsem zvědavá, zatím jsem to pochopila tak, že to s HP bude souviset spíš okrajově
Edit: teď koukám, že se jedná o zfilmování té učebnice, jak už tady bylo zmíněno dřív… no uvidíme, snad to nebude jen slátanina za účelem vytěžit z tématu co to dá ![]()
Kdoví, kdyby napsala další osmý díl, jak by vypadal… Jestli by se děj vyvíjel od dětí Harryho/Ginny a Rona/Hermiony nebo okolo Tedyho…Nebo se třeba děj vracel do minulosti… ale nejspíš je dobře, že to takhle ukončila
Zdravíčko ![]()
Teď jsem na Fb četla, že snad bude 8.díl?
Spíš předpokládám, že ne, ale kdyby náhodou - Neví o tom někdo něco?
@SarkaLo mam dojem, ze bude neco retrospektivniho, co bylo pred Harrym. Tj. Harry a spol tam nebude, ale snad mladsi Brumbal a Tom Riddle? Nejsem si jista
@SarkaLo mam dojem, ze bude neco retrospektivniho, co bylo pred Harrym. Tj. Harry a spol tam nebude, ale snad mladsi Brumbal a Tom Riddle? Nejsem si jista
Vím že se má v Londýně uvádět divadelní hra „Harry Potter and the Cursed Child“, prý by to snad mělo být o Harryho synovi Albusovi. Nebylo tím myšleno toto?
@Zireael vypadá to, že to bude ono http://www.harrypottertheplay.com/
@SarkaLo jo jo kniha by byla fajn, Harry Potter je proste srdcovka ![]()
@Ya-ya píše:
Ahoj, neměl by někdo vsechny knizky na prodej? nove se mi nechteji kupovat, je to docela palkaa v bazarech jsou rozebrany
Měla bych k dispozici 2. díl, pokud byste měla zájem.