Harry Potter

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32028
14.10.15 22:24
@Michelle_M píše:
Ahoj, hlásím se mezi Harryho příznivce, ačkoliv knížky jsem zatím nečetla, znám jen filmy, ale tak mě to vtáhlo, že jsem pak trávila hodiny googlením souvislostí a podrobností, které ve filmu nezazněly, což mě definitivně utvrdilo v tom, že si knížky musím sehnat :) Přemýšlela jsem o tom, jak by se asi vyvíjel vztah Harryho a Snapea v případě, že by Severus přežil? Myslíte si, že by si k sobě eventuelně ve světle nově objevených skutečností byli schopni nějak najít cestu, nebo by jim v tom Harryho tvrdohlavost a Severusova zahořklost zabránily? Já si myslím, že Harry by o to snad i stál, přece jen by byl Severus jakýmsi spojením k jeho matce a nakonec pojmenovali po něm jednoho ze synů, čili je jasné, že si ho pak vážil pro to, co udělal a respektoval ho. Taky mi připadalo, že Harry úplně nesouhlasí s chováním svého otce tehdy během studií v Bradavicích. U Severuse si spíš myslím, že by to nepřekousnul :mrgreen: Ale třeba to v knihách vyznívá jinak? :nevim: A taky jsem nedávno zaregistrovala, už nevím kde, že se snad chystá film z období před narozením Harryho, nevíte někdo?

Upřímně si myslím, že Severus by to byl schopen zvládnout PRÁVĚ protože si všiml toho, že Harry není kopie Jamese, má dost z Lilyného charakteru a koneckonců mám za to, že je to jedna z mála věcí proč musel zemřít - aby čtenářovo srdce zaplakalo nad tím, že když už se dostali do takové fáze, tak „v tom nejlepším“ Harry příjde v podstatě i o toho posledního „člena“. Zdráhám se trošku říct „člena rodiny“, protože mezi Poberty nepatřil, ale ze všech zbývajících lidí měl k jeho rodičům nejblíž a hlavně… buďme upřímní… Harry mu vlastně vděčí za život… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14903
14.10.15 23:04

@Nimie Já jsem se tak trochu divila, co vlastně holka jako Lily mohla vidět na takovém floutkovi :mrgreen: Ale pak během toho mého googlení jsem našla kdesi zmínku, že si ji získal právě tím, že dokázal svoje chování změnit? A chudák Severus už se asi za ty roky dostal do takové té pozice kamaráda, jehož si holka už těžko kdy může představit v jiné rovině, než přátelské… Jo a tady jsem našla info o tom novém natáčení, tak jsem zvědavá, zatím jsem to pochopila tak, že to s HP bude souviset spíš okrajově

Edit: teď koukám, že se jedná o zfilmování té učebnice, jak už tady bylo zmíněno dřív… no uvidíme, snad to nebude jen slátanina za účelem vytěžit z tématu co to dá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
14.10.15 23:14

@Michelle_M snad jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6598
15.10.15 12:56

Kdoví, kdyby napsala další osmý díl, jak by vypadal… Jestli by se děj vyvíjel od dětí Harryho/Ginny a Rona/Hermiony nebo okolo Tedyho…Nebo se třeba děj vracel do minulosti… ale nejspíš je dobře, že to takhle ukončila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6598
13.11.15 14:09

Zdravíčko :-D

Teď jsem na Fb četla, že snad bude 8.díl?

Spíš předpokládám, že ne, ale kdyby náhodou - Neví o tom někdo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
13.11.15 14:12

@SarkaLo mam dojem, ze bude neco retrospektivniho, co bylo pred Harrym. Tj. Harry a spol tam nebude, ale snad mladsi Brumbal a Tom Riddle? Nejsem si jista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
13.11.15 14:13

@SarkaLo mam dojem, ze bude neco retrospektivniho, co bylo pred Harrym. Tj. Harry a spol tam nebude, ale snad mladsi Brumbal a Tom Riddle? Nejsem si jista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
13.11.15 14:23

Jo? No to by bylo super :potlesk: nemáte nějaký odkaz?

• Citovat
  • Upravit
17675
13.11.15 14:48

No neke, fakt? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
13.11.15 14:57

Vím že se má v Londýně uvádět divadelní hra „Harry Potter and the Cursed Child“, prý by to snad mělo být o Harryho synovi Albusovi. Nebylo tím myšleno toto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
13.11.15 17:39

Až to vyjde, tak sem určitě napište :-) bylo by to skvělý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
13.11.15 17:50

@Zireael vypadá to, že to bude ono http://www.harrypottertheplay.com/

• Citovat
  • Upravit
6598
13.11.15 18:52

@Lizzi Tak ještě knížku a hurá hurá hurá :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2541
14.11.15 08:05

@SarkaLo jo jo kniha by byla fajn, Harry Potter je proste srdcovka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
21.6.16 20:44
@Ya-ya píše:
Ahoj, neměl by někdo vsechny knizky na prodej? nove se mi nechteji kupovat, je to docela palka :? a v bazarech jsou rozebrany :think:

Měla bych k dispozici 2. díl, pokud byste měla zájem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!