Hauck Roadster duo SL

47
13.5.12 08:20

Hauck Roadster duo SL

Ahoj všechny, má prosím někdo z vás tento kočárek doma? Jak se s ním jezdí? Vejde se do 80 dveří? Dočetla jsem se, že se do něj dají upevnit dvě vložné tašky Hauck na novorozence. Máte s tím někdo zkušenosti? V běžné českém obchodě stojí mnohem víc než v Německu, ráda bych ho objednala přes internet, ale trochu se bojím takhle naslepo, nebo odkoupila použitý - pokud někdo z vás má. Poraďte, zda je dobrý! díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
274
13.5.12 09:20

ahojky…
mám tento kočárek pro roční dvojčata :-) do dveří se vejde ma cca 76cm..většina dveří má 80cm…jde jednou pačkou složit a naložit do auta, je lehky…má kola z pevne gumy…takže do terenu moc není…do terenu jsou lepší nafukovací…koupila jsem ho na internetu za cca 5500 kč.
polohovaní je plynule..jine kočarky mají 3 polohy..tohle je na principu dotahovaní popruhu takže milion poloh :o))))
s tašky skušenost nemám:-( tento kočarek sem pořídila jako „druhy“ a až od 9 měsícu…
pokud tě zajíma ještě něco klidně napiš co budu vědět poradím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
13.5.12 09:39

A nemuzes si ho nekde jit prohlednout a pak objednat pres net? Ja to tak bezne delam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
14.5.12 09:45

@kitkatka21 Takze ho doporucujes? Uz jsme jeden pouzity koupili - Jane za sebou, ten nafukovaci kola ma, ale nedam do nej dva novorozence a vubec se mi ten princip za sebou nelibi- to si prosadil manzel. Kocarek ale potrebuju hlavne od mesta a na bezne nakupy potravin. Videla jsem, ze ma i dost velke kose. A jak to resis se sluncem? Ma dost vysoke boudicky. Dokupovala jsi slunecni clony? A plastenku? dik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
14.5.12 21:06

já bych ho doporučila ale jak říkám já ho nemám s těma vloženyma taškama, nevím jak mco je vhodny pro uplně maly mimča…netuším jak dobra je ta taška ktera se tam da vložit…:-(

koše vypadají velke ale blbě se do nich leze.....nic velkeho tam nedaš…jakod eku a plaštenku tam namuchlam :D ale jinak je k nim blbej přístup…
pláštenku jsem koupila.....originál a pasuje dobře :-)

clony asi budou problem,,,já koupila slunečníky…ale naše děti už v tom sedí takže jim sluníčko až tak nevadí -..ale když tam bude novorozenec ležet tak určitě slunečník…a nebo přehodit nějakou plínku přes boudičku…

není perovací!!!! jako naše děti nesnášeli houpání v kočarku :D ale pokud by jsi chtěla houpat tak to v tomhle nejde.....

pokud bdueš něco chtít vyfotit upřesnit klidně dej vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
20.5.12 17:25

@kitkatka21 Díky. Ještě jsem se tě chtěla zeptat na kola. Dočetla jsem se, že nejsou nafukovací. Jak se ten kočárek při plném nákladu :) ovládá? Nejde to s těmi kolečky špatně? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
22.5.12 21:43

ovládá se dobře!!!!! naše děti mají dohormady skoro 20kg a bez problemu!!!!!

a když si ho objednáš přes internet máš 14dní na vracení zboží takže pokud se ti nebdue libit vratíš ho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
24.5.12 13:21

@kitkatka21 Jeste mam prosim te jeden dotaz. Psala jsi, ze ty kosiky pod kocarkem jsou male, jak to resis s nakupem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
24.5.12 13:46

no mi na nákup jezdíme jednou tydně a ve dvou :o))) takže jeden má kočar a druhej vozík.....

ale stale nevím jestli budeš spokojena mít ho na uplně malinak miminka, když nemá nafukovací kola ani odperovaní ej to taky tvrdy kočar víš…tak aby jsi nebyla sklamama, jako na starší děti v pohdoě ale já byla rada že s malinjkyma mimičama mám odpruženej kočar s nafukovacíma kolama.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
24.5.12 14:52

A jaky mas prvni kocar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
24.5.12 16:12

já mám polskej tako duo jumper
http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
24.5.12 16:13

a jako za ty peníze co stojí jsem sním spokojená, jenže on je široký má myslím 88cm..takže běžnyma dveřma sním neprojedeš :-( mi ho parkovali na terase, takže v pohodě…a je pohodlny, ale právě když jedem do města a potřebuju se vlíst do vytahu atd tak beru ten hauck

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
22.7.12 21:37

Mám ještě taky ten jumper duo od tako, a spokojená, jen teď jsou holky už těžké a s nákupem je to boj. Takže taky volím Hauck Roadster duo, jsem zvědavá, zatím pozitiva. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
25.8.13 20:59

Holky ktere mate Hauck Roadster Duo SL jde do nej pouzit i hluboka korbicka se striskou z jineho kocaku misto vlozne tasky, tak aby bylo miminko chranene proti vetru a zime???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
26.8.13 21:55

@Verylka Ahoj, hluboka korbicka asi nee. Spis nejakou vloznouu tasku. Je totiz dost uzky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí