Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Napiš Morgance…
Mě většinou prkna přebývají, ale v současné době mi to schází vyrovnaně… Takže kšeft někdy příště ![]()
@Aksuret píše:
Dekuju za pridani:) ja mam neustale prebytek sroubku i hrebiku, ale chybi mi oboje prkna. Nekdo na vymenu?:)
vyměním prkna plank za bolty ![]()
@Aksuret píše:
Ok, davam jich 10 do obchodu:) muzu hned?
jj jdu ![]()
@MichelCZ píše:
jj jdu
dej jednu pšenici až koupím dej šrouby ![]()
@Aksuret píše:
Ok, davam jich 10 do obchodu:) muzu hned?
super díky
pojd si pro prkna ![]()
@MichelCZ píše:
dej jednu pšenici až koupím dej šrouby
super, dekuji moc:)
Mám přebytek prken, desek, pásek i šroubů. Bolty a hřebíky se mi zoufale nedostávají.
Můžeme měnit pokud budeš chtít. Mám i věci na rozšíření farmy pokud budeš chtít.
Bolty a hřebíky se zde nedostávají všem. Pokud máš čas, můžeme se na výměně domluvit, ale nechci nikoho předběhnout, pokud to má slíbeno. ![]()
Potřeboval bych prkna pásky a šrouby na stodolu. Mohl bych uvolnit 10 krabiček s hřebíky ![]()
@Mysak5703 píše:
Mám přebytek prken, desek, pásek i šroubů. Bolty a hřebíky se mi zoufale nedostávají.
Můžeme měnit pokud budeš chtít. Mám i věci na rozšíření farmy pokud budeš chtít.Bolty a hřebíky se zde nedostávají všem. Pokud máš čas, můžeme se na výměně domluvit, ale nechci nikoho předběhnout, pokud to má slíbeno.
já už jsem vyměnila
…hřebíky ti můžu nechat mám jich 10 na víc
Prkna i desky mi porad chybi, bolty uz mam ted akorat na jedno rozsireni, sroubu mam hodne, jinak vseho nedostatek.. Hlavne mista ve skladu se tezce nedostava:D
@Aksuret píše:
Dekuju za pridani:) ja mam neustale prebytek sroubku i hrebiku, ale chybi mi oboje prkna. Nekdo na vymenu?:)
Potřebuju neustále hřebíky a bolty. Mám prkna dlouhé i desky.
Beru! Čekám na ně u tebe na farmě. Dej jednu pšenici až koupím přihoď hřebíky. Dík.