Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Cssss no dovol. Takhle očerňovat moji čerstvou a chutnou plně syntetickou kukuřici ![]()
Jů holky a tenhle znáte? Ukrajinským chlapům po nehodě v Černobylu, vrátil výbuch mužnou sílu… Tak se těšte milé České panny, až nám bouchnou Dukovany… ![]()
@tulenka0 píše:
Mě teda přijde lepší toho víc vypěstovat a pak prodat i třeba takhle nízko, než to někde kupovat
Tak s tím nesohlasím. Když je čas tak asi ano, ale za kačku jsem zatím viděl jen pšenici. Kukuřici pod 20 je vidět jen vyjímečně a i to je docela málo. Když jsem ji viděl za 1 korunu nevěřil jsem svým očím. Prvně mi to přišlo podezřelé a nekoupil jsem, ale jako obchodník jsem se stal překupníkem a levně koupím a draho prodám
Dnes jsem překonal hranici přes 200 lidí nalepených na můj obchod, nemám problém to draze prodat. Překupuji i jiné věci veřejně se k tomu přiznám…
Jako několikanásobný milionář
jenom virtuální mi nedělá nákup problém. Můj jediný problém je věčně malá stodola a silo. ![]()
Takže prošlá neprošlá, modifikovaná nebo ne, je mi to jedno… A té ceny si opravdu vážím ![]()
@mmorgana píše:
určitě je geneticky modifikovaná a je dovezená z Polska
Proč to řešíte, prostě kupuj… Můžu tě ujistit že mé důvody tulenka neodhadla. A mě neirituje za kolik ji prodáš, mě těší že mě jí zbavíš ![]()
@Mysak5703 K obchodní strategii „levně nakoupit, draze prodat,“ nelze nic dodat, funguje. Používala jsem ji, když jsem byla na nižším levelu a potřebovala jsem peníze na nové zvířata a nové stroje.
Jenže zvířata za peníze už mám všechny (chybí mi jen 3 koně za papírky), stroje mám všechny. Co mám s těma penězma dělat???
Prodávám z následujících důvodů:
1. abych inzerovala, přilákala lidi a ti mi pomohli s nákladem na lodi
2. abych si uvolnila místo ve stole (často velmi, velmi naléhavé)
3. abych pomohla kamarádům (ikdyž jsem lidumil, ve skutečnosti je to jen zlomek obchodů)
Kliknu na prodej, neměním cenu (nechce se mi nic mačkat).
Ve vyšších levelech už toho moc nepřibývá. Takže se snažím plnit lodě a posílat autem kovy, abych měla papírky a mohla si koupit ty zbývající 3 koně. Až budu mít koně, vrhnu se na ryby, ještě jsem nechytila všechny.
Co mě taky ještě bavilo, bylo stoupání po žebříčku na lodi. Jenže momentálně jsem na 3. místě ze svých přátel (mám jich 54) a ti první dva jsou nedostižní.
S tím co píšeš nezbývá než souhlasit. Taky se mi líbí ten černej kůň, ale mám strašnej nedostatek těch žlutejch „voucherů“. Prostě ač v poměrně pokročilém levelu (64) prostě na něj zatím nemám. Když už něco mám kluk mi za to koupí kočky a tak. Zelený jsem si teď vyplýtval na výrobu návnad na ryby. Ikdyž mě chytání baví, ještě na mě čeká 5 neznámých ryb a ty budou určitě za „žluté“ návnady, které nevyrábím., protože je šetřím na černýho koně. Přitom jsem viděl dost hospodářství v mnohem nižších úrovních, kde těch černejch běhalo několik. Asi někde dělám chybu. ![]()
Diskuzní fórum je od slova diskutovat. A probrat obchodní strategii to není nic špatného.
Koukal jsem na tvou loď a máš přímo likvidační dodávku. ![]()
Pokud to dáš smeknu ti poklonu…
Tak tuhle urcite nedam
budu ji muset nechat odjet. Potrebuju pily. Hromadi se mi tam uschle stromy a kere. Nemate nekdo ten papir na pozemek-land deed?
Prdim na ni, bude dalsi
nespavost v tehotenstvi mi dovoluje obdelavat farmu ![]()