Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem zase chvilku online. U nás byl pokus o poobědový spánek. Já jsem spala pěkně, takže pokus se povedl na 50 %.
Loď pro mrkvový koláč a potato feta cake (bramborovo-fetový koláč
) mi má přijet za 2 a čtvrt hodiny. Ale protože malá má rande, tak si loď vezmu buď někde v rychlosti na hřišti nebo až večer.
@Kies píše:
@kkvetinka papirky?!jdu?!
Visí tam! Rychle je ber!!!
Kies mám 3 papírky od kkvětinky co byly pro Tebe. Dlouho jsi je nebrala, měla jsem strach aby ti je někdo nevzal…řekni si a vyvěsím ti je
Jinak díky za popcorn, ještě zbytek si musím dodělat, pak odešlu ![]()
@Kebullka píše:
Kies mám 3 papírky od kkvětinky co byly pro Tebe. Dlouho jsi je nebrala, měla jsem strach aby ti je někdo nevzal…řekni si a vyvěsím ti jeJinak díky za popcorn, ještě zbytek si musím dodělat, pak odešlu
Já měla málem infarkt ![]()
@Kebullka aha, ja se tam byla podivat a nic, tak jsem myslela, ze uz tu neni, tak jsem sla povesit pradlo;) jsi hodna.. Jsem ted tu, tak muzem k tobe?! ![]()
@kkvetinka píše:
Já měla málem infarkt
No říkala jsem si mám, nemám…ale byly tam tak dlouho, že jestli je měl vzít někdo jiný ![]()
Prosím o radu jak se sbírají diamanty slepice a kravy mi tu leží jak mrtvolky dekuji
@Allouš
teda to mě pobavilo
krávám musíš dát najíst (tak jako všem zvířatům), pak budou mít mléko a ty je musíš podojit a znova… diamanty se nesbírají, ty buď přicházejí za něco nebo si je můžeš i koupit
Ahojky, krásný den přeji… Musíš si koupit takové ty míchačky co vyrábějí krmivo… a naládovat je kukuřicí a obilím a udělat zvířátkám krmení… A nebo si krmení koupit… Ale ty míchačky jsou stejně nezbytné…