Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@charlie-76 @Kies Nejste vy dva do sebe zamilovaní? ![]()
@tulenka0 Podpis je moc fajn ![]()
@tulenka0 píše:
Pomoc, nemá někdo feta pie? Přijede mi loď a já žádný nemám
Buď pošleš pryč prázdnou loď, tak to dělám já, když něco nemám, nebo požádáš o pomoc a já ti pomůžu, protože jich mám dost, nebo se můžeme domluvit a já ti je vystavím v obchodu. Vyber si variantu, která ti nejvíc vyhovuje.
Pod jakým nickem jseš v HAY DAY??? Mám tě vůbec v přátelích??? ![]()
Podpis vidím ale tulenka žádná… Už jsem zde psal, že mě ta různé nicky tady a ve hře matou a nevím kdo je kdo.
Pod jakým nickem tě v Hay Day najdu a jakou variantu sis vybrala???
@Mysak5703 píše:
Podpis vidím ale tulenka žádná… Už jsem zde psal, že mě ta různé nicky tady a ve hře matou a nevím kdo je kdo.
Pod jakým nickem tě v Hay Day najdu a jakou variantu sis vybrala???
Robin-ber
asi uvidím ráno, kolik toho bude chtít a dám vědět, něco přes noc snad vyrobím. Kolik tak těch koláčů chtějí?
Dík Charlie, chci se zeptat proč prodáváš kukuřici za 1 virtuální korunu???
Nikdy jsem se s tím zatím nesetkal až u tebe. Přijde mi to dost málo, v tom případě jsem tvůj stálý odběratel. ![]()
Velký koláče a dorty jsou tak po 2 kusech.
Mám jich asi 20 pokud budeš potřebovat.
Příspěvek upraven 14.07.13 v 21:32
Já nevím, nechce se mi to vysvětlovat tady na sklo, ale klidně odbírej, já budu jen rád ![]()
Mě teda přijde lepší toho víc vypěstovat a pak prodat i třeba takhle nízko, než to někde kupovat
Tak to u mě není… Neřeště to a kupujte… A proč? No nekupte to když je to tak levné… (Slavnosti sněženek)
![]()
@Mysak5703 píše:
Dík Charlie, chci se zeptat proč prodáváš kukuřici za 1 virtuální korunu???
Nikdy jsem se s tím zatím nesetkal až u tebe. Přijde mi to dost málo, v tom případě jsem tvůj stálý odběratel.
protože je určitě prošlá
![]()
@MichelCZ píše:
protože je určitě prošlá![]()
![]()
určitě je geneticky modifikovaná a je dovezená z Polska ![]()