Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kies
15.7.13 17:19

Oukej :P

• Citovat
  • Upravit
318
15.7.13 17:30

@Kies Pojď si pro ně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
15.7.13 17:36

Teda koukám, že Kája má nějaký fígl na diamanty, kam na ty rozumy, lidi, chodíte, já slíbila, že než mladá přijede z tábora, bude mít na traktor, ale budu ji muset zklamat, nejsem schopná nasbírat peníze, natož diamanty!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
15.7.13 17:40
@Wennulka píše:
Dekuju, ale asi se mi nepodari ji naplnit :zed:

Už to tady píšu poněkolikáté. Když chytneš blbou dodávku je lepší ji nechat odplout úplně prázdnou hned jak ti přijede. Stiskneš to tlačítko pro odjezd, dáš Yes, že to myslíš vážně a loď odjede a za asi 2 hodiny přijede znovu s jinou dodávkou. Já je posílám pryč poměrně často, když vidím, že to není v mých silách. Navíc s některýma komoditama ti těžko budou lidi pomáhat tím myslím hlavně smetany nebo cukry či sýry. Než se zbytečně trápit je lepší loď s lehkým srdcem poslat prázdnou pryč. To jsem vyčetl na originálním fóru ke hře. Taky se někdo ptal, že ještě nemá stroj a už má dodávku, tak mu tvůrci poradili ať ji pošle jednoduše prázdnou pryč. Do té doby jsem se taky trápil. Než ji naplnit napůl je lepší šetřit suroviny na další dodávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
15.7.13 17:44

Ahojky Tulenko ;-) Pokud tě to zajímá tak tady máš link:

http://haydaycheats.com/…hay-day.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
15.7.13 17:44

@Mysak5703 Teda hraju ji dlouho a tohle taky neznám…musím se na to zaměřit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
15.7.13 17:45
@charlie-76 píše:
Za tři šroubky bolty dám :-)

platí ještě tvoje nabídka??? Bolty beru všemi 10 šroubky mi přebývají. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
15.7.13 17:49

Dobře Ráďo… Dám pšenici… Nebo ne, dám mrkev za 1 aby byla změna :-)A pak půjdu k tobě a ty dáš pšenici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
15.7.13 17:50

@Kebullka :kytka: :kytka: dekujiiii… Nepotrebujes neco?!

• Citovat
  • Upravit
318
15.7.13 17:52

@Kies Zatím nic :D Leda bys měla přebytečné papírky…? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
15.7.13 17:54

@Kebullka :roll: za ty 3 od kkvetinky jsem rozsirila, ale mas u me 3 slibeny :jazyk: palice nepotrebujes?!

• Citovat
  • Upravit
327
15.7.13 17:56

Dík Charlie, trochu jsem se opozdil a měl strach, že mi to u tebe někdo vyfoukne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
15.7.13 17:57

Papírky mám kdo má zájem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
15.7.13 17:58
@charlie-76 píše:
Ahojky Tulenko ;-) Pokud tě to zajímá tak tady máš link:http://haydaycheats.com/…hay-day.html

no riskovat to nebudu…

ona jde poslat prázdná loď? Dokud není naplněná nebo neuplyne doba, mám šedivý ten obrázek lodi, mylsela jsem., že to nejde… teda tady se dozví člověk věci…

jo a netušíte náhodou, jak je to s rybama, myslela jsem, že určitý druh ryby se dá chytit na určitý druh návnady v určitém území, jenže pokud si to v tom atlase najdu a dodržím, stejně chytím něco, co už mám několikrát… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
15.7.13 17:58

Asi to byl omyl, ale chtěl bych podotknout že si mi slíbil šrouby bolty a prodal si mi vruty screw… :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí