Hcg 11 000

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1261
19.8.16 12:06

Tak já prodělala ZT v březnu a měla jsem jen gestační a žloutkový váček, které tedy rostly jak měli, ale mimi našli až v Podolí na velkém utrazvuku a bylo 2mm velké, bez srdeční akce a měla jsem hcg přes 68000. Doktoři se tomu teda divili no… :nevim:

Příspěvek upraven 19.08.16 v 12:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
19.8.16 12:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
19.8.16 12:08

@histep Zakladatelka má už revizi dávno za sebou. A při 6000? No nevím, já při 1135 ještě neměla vidět ani gestační váček, až za dva dny, když hcg bylo přes 2000. Takže při 6000 tam nebylo ještě ani embryo, natož srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
19.8.16 12:10

@Kikkinka Opravdu to hoď za hlavu. Doktoři by revizi jen tak neudělali, ta krev byla pro ně jistota. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
19.8.16 12:13

@Hakrajta
Asi máš pravdu :kytka: nechám to spát :roll: děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
19.8.16 12:19

@Kikkinka když už jsi po revizi, tak to nezkoumej, stejně nic nezměníš a jen se můžeš víc trápit.
Věř, že jsi udělala správně :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15508
19.8.16 12:52
@JayLee píše:
ty jo u nas by cekali minimalne do 7tt ne li 8 tt pokud bys nemela zadne bolesti ani krvaceni mohlo to fakt byt mensi a mladsi tohle je divnej postup hnedka udelat toto :nevim:

U mě taky v 6tt nebylo vidět nic. Hodnotu hcg netuším. Taky mě chtěl poslat na revizi. Nakonec počkal týden a už pak srdce bylo vidět. Každý to má prostě jinak. :nevim:
Ale s revizí strašil xkrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
19.8.16 13:29
@Kikkinka píše:
@Amys
Ano 6.7
Teď o tom prostě musím pořád přemýšlet, když ten šok odezněl :zed:

Tak v tom pripade je lepsi se tim netrapit. Nemysli na to a rikej si, ze to tak melo proste byt. Pokud by se ti to stalo priste, tak trvej i na ultrazvuku tesne pred vykonem, oni poznaji, jak to vypada, kdyz se rozpada tkan. A nebo trvej na tom, ze chces jeste alespon tyden pockat. Ja za sebe musim rict, ze v tohmle byl muj gynekolog uzasny. Cekal klidne na srdicko i do 9.tydne, jen abychom meli jistotu, ze se to opravdu nevyviji dobre. Tobe preju, at se brzy dockas prosperujiciho tehotenstvi a vytouzeneho detatka. Jen na tohle uz, prosim, nemysli, nema smysl se trapit necim, co uz nemuzes zmenit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
19.8.16 13:36

Kde si byla v nemocnici? A jaky byl nalez miminka? Mas ve zprave? Hladina hcg dle meho je dost individualni a na delku tehotenstvi bych rekla, ze normalni. Za jeden den nedoslo k rustu, jak by melo, ale stoupa skokove co dva dny. Takze na zaklade jen hcg rozhodnout nemohli a museli videt i spatny utz - nemuselo jit o nepritomnost srdecni akce, ale prazdny vacek, atd…
Ted uz s tim nic nezdelas. Po revizi se vetsinou brzy zadari :) Tak preji klidne a brzke pristi tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
20.8.16 03:53

Já mám v 5 + 4 hcg 12000 a zatím vše ok snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
20.8.16 03:54

A srdíčko ještě ne, je brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty