Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zkusim, dekuju, ale obavam se ze je sance nulova
Spíš těhotná nejsi. A zajímaly by mě ty osobní důvody, proč to potřebuješ vědět tak brzy. Chces nekoho uhnat na těhotenství?
@karkarka nemyslis ze kdyz jsem napsala osobni duvody tak sem to napsala z nejakeho duvodu? Nevidim duvod proc zrovns myslis na to uhnat nekoho k tehotenstvi. Kdyz te to hned napada tak to mozna delas sama?
@Anonymní píše:
@karkarka nemyslis ze kdyz jsem napsala osobni duvody tak sem to napsala z nejakeho duvodu? Nevidim duvod proc zrovns myslis na to uhnat nekoho k tehotenstvi. Kdyz te to hned napada tak to mozna delas sama?
Ja ne, já nepotřebuji nutně vědět půl hodku po sexu jestli jsem v tom ![]()
@Anonymní píše:
Buď v klidu, tady paní je jak jsem si všimla asi velice nespokojená se svým životem, protože pod každou druhou diskuzí rejpá a je nepříjemná
hlavně se od ní zakladatelko nenech rozhodit, je to spíše politování hodné.
Jinak - došla bych si ještě určitě jednou za pár dní.
@marlenka216 píše:
Buď v klidu, tady paní je jak jsem si všimla asi velice nespokojená se svým životem, protože pod každou druhou diskuzí rejpá a je nepříjemnáhlavně se od ní zakladatelko nenech rozhodit, je to spíše politování hodné.Jinak - došla bych si ještě určitě jednou za pár dní.
Neměj péči. Já jsem se svým životem maximálně spokojená. Ani nemusím nikoho šmírovat v diskuzích. Ty paní nespokojená ![]()
@karkarka @marlenka216 presne tak, Marlenko.
Nikdo se tady neprosil o tve trapne reci, uprimne si myslim, ze budes v zivote hodne smutna. Pokud se ti muj dotaz zdal “hloupy” tak na nej preci vubec nereaguj a nesud ![]()
@Anonymní píše:
@karkarka @marlenka216 presne tak, Marlenko.Nikdo se tady neprosil o tve trapne reci, uprimne si myslim, ze budes v zivote hodne smutna. Pokud se ti muj dotaz zdal “hloupy” tak na nej preci vubec nereaguj a nesud
Máš depku, když ti tady všichni napsaly, že hcg 2 je negativní co. Ty osobní důvode ![]()
@Anonymní píše:
@karkarka ty jsi opravdu zvlastni, afektovany clovek
Nápodobně.