Hcg 2 , priblizne 11 dni po oplodneni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15219
13.8.21 16:00
@Anonymní píše:
Zkusim, dekuju, ale obavam se ze je sance nulova :(

Spíš těhotná nejsi. A zajímaly by mě ty osobní důvody, proč to potřebuješ vědět tak brzy. Chces nekoho uhnat na těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.21 17:11

@karkarka nemyslis ze kdyz jsem napsala osobni duvody tak sem to napsala z nejakeho duvodu? Nevidim duvod proc zrovns myslis na to uhnat nekoho k tehotenstvi. Kdyz te to hned napada tak to mozna delas sama?

• Citovat
  • Upravit
15219
13.8.21 18:27
@Anonymní píše:
@karkarka nemyslis ze kdyz jsem napsala osobni duvody tak sem to napsala z nejakeho duvodu? Nevidim duvod proc zrovns myslis na to uhnat nekoho k tehotenstvi. Kdyz te to hned napada tak to mozna delas sama?

Ja ne, já nepotřebuji nutně vědět půl hodku po sexu jestli jsem v tom :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
14.8.21 05:52
@Anonymní píše:
@karkarka nemyslis ze kdyz jsem napsala osobni duvody tak sem to napsala z nejakeho duvodu? Nevidim duvod proc zrovns myslis na to uhnat nekoho k tehotenstvi. Kdyz te to hned napada tak to mozna delas sama?

Buď v klidu, tady paní je jak jsem si všimla asi velice nespokojená se svým životem, protože pod každou druhou diskuzí rejpá a je nepříjemná :) hlavně se od ní zakladatelko nenech rozhodit, je to spíše politování hodné.

Jinak - došla bych si ještě určitě jednou za pár dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15219
14.8.21 06:58
@marlenka216 píše:
Buď v klidu, tady paní je jak jsem si všimla asi velice nespokojená se svým životem, protože pod každou druhou diskuzí rejpá a je nepříjemná :) hlavně se od ní zakladatelko nenech rozhodit, je to spíše politování hodné.Jinak - došla bych si ještě určitě jednou za pár dní.

Neměj péči. Já jsem se svým životem maximálně spokojená. Ani nemusím nikoho šmírovat v diskuzích. Ty paní nespokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.21 09:30

@karkarka @marlenka216 presne tak, Marlenko.

Nikdo se tady neprosil o tve trapne reci, uprimne si myslim, ze budes v zivote hodne smutna. Pokud se ti muj dotaz zdal “hloupy” tak na nej preci vubec nereaguj a nesud :)

• Citovat
  • Upravit
15219
14.8.21 09:53
@Anonymní píše:
@karkarka @marlenka216 presne tak, Marlenko.Nikdo se tady neprosil o tve trapne reci, uprimne si myslim, ze budes v zivote hodne smutna. Pokud se ti muj dotaz zdal “hloupy” tak na nej preci vubec nereaguj a nesud :)

Máš depku, když ti tady všichni napsaly, že hcg 2 je negativní co. Ty osobní důvode :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.21 10:12

@karkarka ty jsi opravdu zvlastni, afektovany clovek :)

• Citovat
  • Upravit
15219
14.8.21 10:20
@Anonymní píše:
@karkarka ty jsi opravdu zvlastni, afektovany clovek :)

Nápodobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital