Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je to normální nárůst při jednocetnem těhotenství. Doktor je dost mimo.
Jestli viděl na utz něco, co můžou být dvojčata, tak to asi můžou být dvojčata, jinak by to neříkal. HCG není vypovídající.
@Anonymní píše:
Ahoj byla jsem na kontrolním HCG předevčírem a dnes cca ve stejný čas (+-30min) když jsem byla na ultrazvuku v úterý tak mi dr řekl že se mu zdá že to budou dvojčata je to podle HCG možné? Po telefonu jsem mluvila jen se sestřičkou a k dr. Jdu až za 9 dní na ultrazvuk. Předevčírem HCG 1495 dnes přez 3000 je to možné že budou dvě nebo je to normální?
Ani nepises kolik dpo jsi a i tak by to bylo spis strileni
@karkarka píše:
Je to normální nárůst při jednocetnem těhotenství. Doktor je dost mimo.
Vyhlášený pan primář na ivf klinice tak nevím no
![]()
@Anonymní píše:
Vyhlášený pan primář na ivf klinice tak nevím no![]()
Podle hcg se to ale nedá poznat.
@DandátkoP píše:
Ani nepises kolik dpo jsi a i tak by to bylo spis strileni
Jooo to kdybych věděla
podle doktorky v CAR tenhle cyklus měl být anovulační… Ale asi cca 5-6 tt
@karkarka píše:
Podle hcg se to ale nedá poznat.
Kdyb jich bylo víc tak to pozná ne?
@Anonymní píše:
Jooo to kdybych vědělapodle doktorky v CAR tenhle cyklus měl být anovulační… Ale asi cca 5-6 tt
V 5.-6tt bys mela s dvojcatama uz daleko vyssi HCG. Ja mela na zacatku 5tt pres 1000 a bylo tak jedno. ![]()
Ahoj byla jsem na kontrolním HCG předevčírem a dnes cca ve stejný čas (+-30min) když jsem byla na ultrazvuku v úterý tak mi dr řekl že se mu zdá že to budou dvojčata je to podle HCG možné? Po telefonu jsem mluvila jen se sestřičkou a k dr. Jdu až za 9 dní na ultrazvuk. Předevčírem HCG 1495 dnes přez 3000 je to možné že budou dvě nebo je to normální?