Astmatický záchvat v těhotenství

Anonymní
10.11.22 13:19

Astmatický záchvat v těhotenství

Zdravím, měl tu někdo z vás astmatický záchvat v těhotenství? U me se bohužel zjistilo později ze se jedna o záchvat, stále se to svádělo na zánět průdušek a ja se takhle 3 noci dusila. Jsem 34tt a nikdo mi neřekl jestli by to mohlo mít vliv na miminko prej mam počkat do 38tt na CTG vyšetření.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
186
10.11.22 13:38

Jen můj osobní názor.
Nevim, jak s astmatickym zachvatem, ale četla jsem mnoho diskuzi, kdy maminky měly záchvaty kašle a přesto to nemělo vliv na miminko. Já teda kašlu už třetí týden. Jednu chvíli to byly úplně záchvaty kašle, kdy jsem měla pocit, ze se pozvracim. Za 14 dni jdu na kontrolu, tak ti mužů napsat, jestli to na embryo mělo nějaký vliv (ale jsem zatim 8+6 a přijde mi, ze v začátcích to muže byt větší riziko).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.22 13:46

@Holka Lolka Ja jsem měla také záchvaty kašle v 10tt dokonce jsem i zvracela bylo to v období alergií a už jsem 34tt takže by to mělo být v pořádku, doufám tedy ze se to nemůže projevit až po porodu. Tak snad to u tebe dobře dopadne.

• Citovat
  • Upravit
42211
10.11.22 18:51

Já se produsila +/- celým těhotenstvím (velké zhoršení astmatu) a už mám doma 17 letou slečnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí