Hemangiom na obratlech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2405
22.3.25 16:00
@nounejm píše: Více

Ahoj, můžu se zeptat, jestli se nějak řešil ten hemangiom? Mám teď z MR také nález hemangiomu v obratli C6. Mám bolesti hlavy, krční páteře a k tomu nově tinnitus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
31.3.25 12:15
@RenkaH píše: Více

Ahoj, neřešil. Bylo mi řečeno, že se to bude sledovat a za rok se mám ozvat. Ale mně ho našli na bedrech. Už je to nějaký měsíc, co mi začaly brnět končetiny a půl tváře a plno dalších příznaků a tak jsem byl poslán na neurologii, kde mi udělali CT mozku a EEG a ještě jsem si „vybrečel“ aspoň MR krční páteře, kde se našel 4mm hemangiom v C5 a někde u Th3 7mm. Za krkem mi praská a tak jsem zvědav, co bude dál. Dnes jdu na kontrolu k neuroložce s výsledky.
Jsem sám zvědav, jak se k tomu postaví. :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
31.3.25 17:57

Tak pak, prosím, napiš, co na to neuroložka. Já jdu na neurologii za 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
1.4.25 20:43

Tak včera jsem přišel od neuroložky a ta usoudila, že je vše v pořádku. A když jsem se zmínil, jestli mi nemůže ten hemangiom někde něco utlačovat, tak mi řekla, že je to nemožné a napsala mi neurol s tím, že až mě bude něco mravenčit a brnět, tak si ho mám zkusit vzít, jenže to bych ho musel jíst od rána do večera. Čekal jsem aspoň nějaké krevní vyšetření, ale odešel jsem s neurolem.
Chtěl jsem zkusit jiného neurologa, ale bylo mi řečeno, že musím počkat aspoň 3 měsíce, že jsou pak problémy s pojišťovnama.
Takže budu asi 3 měsíce čekat, protože si nemyslím, že co se mi děje, je normální a snad se to nerozjede ještě více.
Zatím jsem objednán na fyzio a holt si zaplatím nějaké testy za své. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.26 09:00

@nounejm mám také zjištěny hemangiom na obratli, jak často chodíte na kontrolu a kam? Dělá se třeba jednou ročně rtg nebo CT? Řekli mi, že jednou za čas zkontrolovat

• Citovat
  • Upravit
80233
25.1.26 09:42

Nemám žádnou zkušenost. Jen bych chtěla říct jediné - lidí negooglete. Protože když hodíte do googlu dotaz typu dnes jsem třikrát denně kychnul, dozvíte se nejpozději v druhém článku, že máte zhoubný nádor na mozku, na kyčlích, na plicích a před sebou dva týdny života. Nedělejte to. Po zkušenostech z rodiny říkám, věřte, že kdyby to bylo něco vážného, doktoři to začnou řešit hned. Přeju vám všem dlouhý a zdravý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65427
25.1.26 09:47

@inkakřivák tak obnovovatelka se jen ptá na četnost kontrol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65427
25.1.26 09:47
@Anonymní píše: Více

Mám na játrech, kontrola opravdu jen občas, loni jsem měla ultrazvuk asi po deseti letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí