Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No to jste mě moc holky nepotěšily.. Před třemi dny pozitivní test, od včera bolesti jako na MS, ale nic hrozného. Ráno jsem začala trochu krvácet, ale bolesti téměř ustaly. Těhotenské příznaky jsem snad ještě ani neměla, tak nemá co vymizet. Pořád doufám, ale vzhledem k tomu, že jsem už asi 4× samovolně potratila, tuším, že je to tu zas ![]()
@Anonymní píše:
Anonymní: To je mi líto. Jsme na tom stejně. Je po všem i u mě… Ale bylo to tak brzo, že je fakt, že jiné ženy by ani nezpozorovaly, že již byly těhotné… Rozloučila jsem se a také se snažím to uzavřít. Překvapivě mě testy klesly strašně rychle… Ještě 2-3 dny byly pozitivní, ale slábly snad v řádu hodin… Teď už nic… Jsem ale ráda. Je to aspoň jasné. Několik dní jsem ani nezašpinila, ale už probíhá menstr., tak se snad vyčistím a vše bude v pořádku… Příznaky jsem v podstatě absurdně měla až v ten den, kdy se to stalo… Motala se mi hlava, měla jsem velmi citlivé bradavky, pár dní už jsem byla spavá… Ale nic zásadního…
Tak to mě mrzí, že to nakonec tak dopadlo i u tebe. Já už mám po krvácení, nakonec to trvalo jen pár dní a síla jen jako středně silná menstruace, takřka bez bolesti. Ale pořád mi v malé míře přetrvává nevolnost a bolest prsou. Přeju, ať se co nejdřív zase zadari.
@Anonymní píše:
@angelswings jak u tebe? Držím palce, aby to jeste dopadlo.
Zdravím, děkuju za starost
Krvácení ustalo, bolesti se zmírnily a podle včerejšího mamatestu, který byl silnější, to vypadá dobře.. Dneska jsem tedy zkoušela ještě test Pepino, kde byla druhá čárka hodně slabá, tak se jen modlím, aby to bylo tím, že Pepino má méně barviva.. Testy přikládám- fialový je že včera, zelený je dnešní..
@angelswings Pepino je velmi slabý
V porovnání s Mamatesty se toho nelekej. Také jsem to tak měla. Lehké bolesti nemusejí znamenat nic špatného, jen to, že se vrtá
Stejně tak lehké špinění… Pokud nebudeš mít pocit, jako by ti někdo mezi nohy puknul balónek s teplou vodou, určitě to bude ok a držím palce, aby ti to dopadlo ![]()
Anonymní: také mám po menstr., také v pohodě… Nevím, co ted ovulace. Budete zkoušet děťátko hned znova, nebo budete raději čekat? Mám před sebou ještě lednovou kontrolu, ale míjí se mi s dobou ovulace, tak nevím… Cítím se ale normálně…
@Anonymní píše:
@angelswings no vida, paráda, držím palce!
Děkuju moc
Zatím se ale neraduju, může si to kdykoli rozmyslet, nejraději bych usla a vzbudila se až za pár měsíců, fakt ![]()
@Anonymní píše:
@angelswings Pepino je velmi slabýV porovnání s Mamatesty se toho nelekej. Také jsem to tak měla. Lehké bolesti nemusejí znamenat nic špatného, jen to, že se vrtá
Stejně tak lehké špinění… Pokud nebudeš mít pocit, jako by ti někdo mezi nohy puknul balónek s teplou vodou, určitě to bude ok a držím palce, aby ti to dopadlo
Anonymní: také mám po menstr., také v pohodě… Nevím, co ted ovulace. Budete zkoušet děťátko hned znova, nebo budete raději čekat? Mám před sebou ještě lednovou kontrolu, ale míjí se mi s dobou ovulace, tak nevím… Cítím se ale normálně…
Děkuju za uklidnění, asi ani radši nebudu zkoušet ten druhej. Jsem pitomá, místo abych počkala, až budu mít zase mamatest, takhle se stresuju ![]()
Vám oběma holky přeju, aby se vám to povedlo. Vím dobře, čím si procházíte. Po posledním SP jsme se snažili osm měsíců a doufám, že teď už to klapne, jinak jdeme do nějakého Centra
Je to šílený, že člověk si nepřeje nic jiného, než nosit pod srdcem nový život a když už se tam vyskytne, tak si to za chvíli rozmyslí. Doufám, že s vámi oběma to brzy dobře dopadne ![]()
@angelswings jo to znám ale za pár měsíců mi věř že to taky nebude žádná sláva já mám před sebou poslední tři měsíce a je ze mě hysterka pořád mě něco bolí děs se mnou a to mám od začátku první trimestr děs druhý taky na nic a teď na začátku třetího taky děs
@angelswings jo a to je moje třetí dítě teď po 7 letech ale hystercim snad nejvíc asi že čekám svoji vysněnou holčičku tak mam větší strach mám doma dva kluky z bývalého manželství
@lovean píše:
@angelswings jo a to je moje třetí dítě teď po 7 letech ale hystercim snad nejvíc asi že čekám svoji vysněnou holčičku tak mam větší strach mám doma dva kluky z bývalého manželství
Já se obávám, že na tom budu dost podobně, ale holt to k tomu asi patří. Strach má určitě každá, kdo se o mimčo snažil, těší se na něj, nebo kdo si prošel nějakými komplikacemi
Já se v tuhle chvíli modlím za každý den ![]()
@angelswings no jako by ses divila holky z jiné skupiny už mě sprdli že jsem hysterka že si moc stěžuju už nevím jako si připadám blbě už se asi na nic ptát nebudu přijde mi že všechny tím otravuju ale mě přijde že otravuju i přítele doma takže si asi stěžovat na nic nebudu nikomu
@lovean píše:
@angelswings no jako by ses divila holky z jiné skupiny už mě sprdli že jsem hysterka že si moc stěžuju už nevím jako si připadám blbě už se asi na nic ptát nebudu přijde mi že všechny tím otravuju ale mě přijde že otravuju i přítele doma takže si asi stěžovat na nic nebudu nikomu
Já myslím, že v tomhle směru to má každá jinak.. Některá ten strach prožívá víc, některá míň, ale nemyslím si, že je správné za to někomu nadávat nebo odsuzovat. Jako rozhodně si nemyslím, že bys byla ‚hysterka‘ schválně. Prostě to tak máš a nemůžeš si pomoci. Stejně jako většina tady si nemůže pomoci s tím, netestovat před MS. Nejde to ovládat a rozumím ti. Taky mám strach, také se bojím, že příští test bude slabší, nebo vymizí příznaky a začnu zase krvácet, strašně se bojím, to mi věř a nejradši bych to probírala od rána do večera, jen abych se z toho mohla vykecat. Každá to máme prostě nějak nastavený a ani jedný z nás rozhodně nepomůže věta:,, buď v klidu". Ne. Nejde to ![]()
@angelswings jj tak to mám mám strach z každé bolesti břicha ze všeho co může nastat a teď jsem ještě zjistila že misto abych přibírala tak hubnu za týden jdu na kontrolu tak doufám že mi malou pořádně skontroluje ale já jsem dost silná tak nevím jestli to není tím ale i tak mam strach
@lovean ahoj, každá jsme nějakâ a každá máme z něčeho strach. Taky jsem zažila nepochopení strachu. Drž se a věř