Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, Vím, ale člověk si tak nějak říká mě se to určitě nestane, všichni v mém okolí super těhotenství bez komplikací a ještě k tomu z jednoho pokusuno každopádně začla jsem teď krvácet jako při ms, tak nevím jestli zítra jít na pohotovost nebo čekat jak se to vyvrbi, vím že žádný zázračný lék na udržení těhotenství není, ale přítel říká že je to lepší vědět na čem jsme ikdyz už to mé vnitřní já nejspíš ví
Teď jsem si vzala už paralen na bolest a ležím
. Jinak gratuluji kamarádce, musí být síla čekat 4 roky..
Já bych asi jela na tu pohotovost hned jestli to břicho bolí hodně aspoň na tebe mrknou
@Anonymní píše:
Ahoj, Vím, ale člověk si tak nějak říká mě se to určitě nestane, všichni v mém okolí super těhotenství bez komplikací a ještě k tomu z jednoho pokusuno každopádně začla jsem teď krvácet jako při ms, tak nevím jestli zítra jít na pohotovost nebo čekat jak se to vyvrbi, vím že žádný zázračný lék na udržení těhotenství není, ale přítel říká že je to lepší vědět na čem jsme ikdyz už to mé vnitřní já nejspíš ví
Ja bych taky jela hned, pokud máš možnost… A na okolí nekoukej, to nejde srovnávat. Nevíš, jaký mají jiný problémy, vztahový, zdravotní…
Ahoj, jsem v 6tt a v pondělí jsem začala krvacet jela jsem na pohotovost a tam mi doktor řekl ze mám hematom 12×14mm napsal mi utrogestan 1-0-1 a ascorutin 2-2-2 včera jsem zacla znova krvacet a hematom se zvětšil na 40×50mm mám strašný strach ze o to prijdu na kontrole ještě neslo ani vidět srdíčko
mám myšlenky úplně jinde ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj to jsem já, jen chci dát vědět jak to dopadlo. Takže včera večer už jsem věděla že je to špatný měla jsem stahy dělohy silná bolest, v nemocnici určený jako spontánní potrat, tak teď aspoň doufám že všechno odejde samo přirozeně abych nemusela na revizi ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj to jsem já, jen chci dát vědět jak to dopadlo. Takže včera večer už jsem věděla že je to špatný měla jsem stahy dělohy silná bolest, v nemocnici určený jako spontánní potrat, tak teď aspoň doufám že všechno odejde samo přirozeně abych nemusela na revizi
To mě moc mrzí. A jak ti je? Dej si červené víno, ať doplnujes železo. Prý to usnadňuje také čištění. Tak držím palce, ať je brzy lépe…
@DNikolaD Ještě není nic ztraceno, držím palce. Jak psala Anonymní (tulipán), tak pokud je miminko v pořádku, hematom zvládne. Pokud ne, je lepší že si s tim poradí tělo hned. Je to kruté, ale je to tak. Známa 2× za sebou podstupovala ukončení ve 20tt. Zkus e zaměstnat nějakou praci, a občas na to nemyslet. Vím, jak je to těžké.
@Anonymní píše:
To mě moc mrzí. A jak ti je? Dej si červené víno, ať doplnujes železo. Prý to usnadňuje také čištění. Tak držím palce, ať je brzy lépe…
Děkuji, je mi dobře
, bolesti žádné a krvácení už jen málo
právě přemýšlím jak pomoci při čištění jestli jsou na to nějaké bylinky nebo něco takového…tak děkuji za typ na červené víno
zítra koupím! ![]()
@Anonymní píše:
@DNikolaD Ještě není nic ztraceno, držím palce. Jak psala Anonymní (tulipán), tak pokud je miminko v pořádku, hematom zvládne. Pokud ne, je lepší že si s tim poradí tělo hned. Je to kruté, ale je to tak. Známa 2× za sebou podstupovala ukončení ve 20tt. Zkus e zaměstnat nějakou praci, a občas na to nemyslet. Vím, jak je to těžké.
Ano souhlasím, vše dopadne tak jak má ![]()
@Anonymní píše:
Už nekrvácím jen lehce špiním, ale vždycky jsem začla krvácet kolem půl 6
Ahoj, mám hematom dva dny jsem krvacela a teď třetí den jen spinim, ale dneska mě začíná bolet v podbrisku a motá se mi hlava. Cítím ze se tam něco děje. Celou dobu myslím pozitivně ze mimco bude v pořádku. Ale dneska nevím ![]()
Zdravím jsem 4tt o víkendu jsem začala krvácet utrela jsem se a měla tam takový delší pucek tmavý, vypadalo to jako syrové játra myslíte že jsem potratila? V pondělí u lékařky vzala mi krev hcg stoupá tak nevím kontrola opět ve čtvrtek ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím jsem 4tt o víkendu jsem začala krvácet utrela jsem se a měla tam takový delší pucek tmavý, vypadalo to jako syrové játra myslíte že jsem potratila? V pondělí u lékařky vzala mi krev hcg stoupá tak nevím kontrola opět ve čtvrtek
Ahoj může to být hematom ale takhle brzy těžko říct
Zítra mám přijít na ultrazvuk tak uvidíme, krev už neteče nic jen trošku poboliva břicho tak snad to bude dobrý ![]()
Ahoj, Vím, ale člověk si tak nějak říká mě se to určitě nestane, všichni v mém okolí super těhotenství bez komplikací a ještě k tomu z jednoho pokusu
no každopádně začla jsem teď krvácet jako při ms, tak nevím jestli zítra jít na pohotovost nebo čekat jak se to vyvrbi, vím že žádný zázračný lék na udržení těhotenství není, ale přítel říká že je to lepší vědět na čem jsme ikdyz už to mé vnitřní já nejspíš ví