Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Myslím, že čípky a mastička Preparation H se může v těhotenství i u kojení, ale zeptej se v lékárně, oni doporučí. Z přírodních preparátů dubová kůra.
Jsem tam chtěla jít už s hotovou věcí, abych zbytečně nemusela říkat co mě trápí
Přijde mi to táááák trapný
![]()
@Anonymní píše:
Jsem tam chtěla jít už s hotovou věcí, abych zbytečně nemusela říkat co mě trápí![]()
Přijde mi to táááák trapný
![]()
proč trapný, je to běžná záležitost.. řeš to včas, jinak se to porodem zhorší
můžeš koupit v lékárně čípky, mastičky, např faktu ![]()
Hemoroidy ma asi 50% lidi, nestyd se. Bohuzel pri porodu se to zhorsi ![]()
V teh. Muzes preparation h a dubovou kuru ![]()
@Anonymní píše:
@martina.se njn, jsem pitomátu FAKTU můžou těhotný?
zeptej se raději v lékárně ![]()
Klasické mastičky / čípky mi nikdy nepomohly. Já tedy trpím na ty vnitřní a krvácející hemoroidy. Holt já a lékaři to moc k sobě nejde, takže zkoušela jsem všechno možné. Nyní jsem v 23. týdnu a opět mi to propuklo. Mám skvělou zkušenost s homeopatiky a přírodní léčbou - tzn. Arnica Montana 9 CH - třikrát denně 5 granulí - po 3 dnech vše zmizlo a to už jsme měla opravdu v hrozné formě a krvácení fakt strašlivé. Tobě na ty vnější doporučuji navíc Avenoc - mast s aplikátorem. Podívej se na to na internet, konzultovala jsem i s poradcem na homeopatika. Nicméně musím samozřejmě napsat, že vždy je lepší navšítvit dr. a vše konzultovat ![]()
.. a ještě doplnění.. nvíc Arnica Montana se doporučuje i začínat užívat před porodem a po porodu - celkově vnitřek zpevňuje a posiluje a urychluje hojení ![]()
Pro Anonymní: moc děkuji za radu
Vidíš Arniku doma dokonce mám. používám i u malého na nějaké menší zranění
na mast jdu hned kouknout ![]()
Detralex (či jeho generika) a mast z lékárny, kteoru konkréntí mast, aby neobsahovala lidokain se poptejte lékárnice/ka
Detralex je extrakt bioflavonidů z kůry hořkého pomeranče a kromě pozitivního účinku na cévni stěny ještě velmi příznivě reguluje krevní cukry a tuky, což se v těhotenství dost hodí.
Běžný protokol na hemeroidy je první týden jíst 3×3 tablety denně, druhý týden 2X2 tablety a pak udržovat 2×1 tabletu denně.
Ahoj holky
Prosím anonymně, intimní dotaz 
Jsem ve 33tt a nevím jestli ano, ale myslím že se mi udělal hemeroid. nepoznám to, nikdy jsem to neměla…
Je to jakoby výrůstek který vylezl ven z… 
Hrozně to pálí a bolí…
Můžete mi na to něco poradit, co můžou těhotný? Děkuji moc