Hemoroidy? Prosím poraďte

Anonymní
14.4.17 12:06

hemoroidy? prosím poraďte

Ahoj holky :mavam: Prosím anonymně, intimní dotaz :zed:

Jsem ve 33tt a nevím jestli ano, ale myslím že se mi udělal hemeroid. nepoznám to, nikdy jsem to neměla… :nevim: Je to jakoby výrůstek který vylezl ven z… :oops:

Hrozně to pálí a bolí…

Můžete mi na to něco poradit, co můžou těhotný? Děkuji moc :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16181
14.4.17 12:11

Myslím, že čípky a mastička Preparation H se může v těhotenství i u kojení, ale zeptej se v lékárně, oni doporučí. Z přírodních preparátů dubová kůra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.17 12:16

Jsem tam chtěla jít už s hotovou věcí, abych zbytečně nemusela říkat co mě trápí :zed: :oops: Přijde mi to táááák trapný :roll: :oops:

• Citovat
  • Upravit
26858
14.4.17 12:17

Co na to gynekolog?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.17 12:20

@cecetka Píšu že se mi to objevilo včera…

• Citovat
  • Upravit
72725
14.4.17 12:23
@Anonymní píše:
Jsem tam chtěla jít už s hotovou věcí, abych zbytečně nemusela říkat co mě trápí :zed: :oops: Přijde mi to táááák trapný :roll: :oops:

proč trapný, je to běžná záležitost.. řeš to včas, jinak se to porodem zhorší :think: můžeš koupit v lékárně čípky, mastičky, např faktu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.17 12:28

@martina.se njn, jsem pitomá :mrgreen: tu FAKTU můžou těhotný?

• Citovat
  • Upravit
21680
14.4.17 12:35

Hemoroidy ma asi 50% lidi, nestyd se. Bohuzel pri porodu se to zhorsi :(
V teh. Muzes preparation h a dubovou kuru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.4.17 12:40
@Anonymní píše:
@martina.se njn, jsem pitomá :mrgreen: tu FAKTU můžou těhotný?

zeptej se raději v lékárně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.17 12:52

Klasické mastičky / čípky mi nikdy nepomohly. Já tedy trpím na ty vnitřní a krvácející hemoroidy. Holt já a lékaři to moc k sobě nejde, takže zkoušela jsem všechno možné. Nyní jsem v 23. týdnu a opět mi to propuklo. Mám skvělou zkušenost s homeopatiky a přírodní léčbou - tzn. Arnica Montana 9 CH - třikrát denně 5 granulí - po 3 dnech vše zmizlo a to už jsme měla opravdu v hrozné formě a krvácení fakt strašlivé. Tobě na ty vnější doporučuji navíc Avenoc - mast s aplikátorem. Podívej se na to na internet, konzultovala jsem i s poradcem na homeopatika. Nicméně musím samozřejmě napsat, že vždy je lepší navšítvit dr. a vše konzultovat :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.17 12:54

.. a ještě doplnění.. nvíc Arnica Montana se doporučuje i začínat užívat před porodem a po porodu - celkově vnitřek zpevňuje a posiluje a urychluje hojení :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.17 12:59

Pro Anonymní: moc děkuji za radu ;) Vidíš Arniku doma dokonce mám. používám i u malého na nějaké menší zranění ;) na mast jdu hned kouknout :hug:

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
14.4.17 13:56

Detralex (či jeho generika) a mast z lékárny, kteoru konkréntí mast, aby neobsahovala lidokain se poptejte lékárnice/ka

Detralex je extrakt bioflavonidů z kůry hořkého pomeranče a kromě pozitivního účinku na cévni stěny ještě velmi příznivě reguluje krevní cukry a tuky, což se v těhotenství dost hodí.

Běžný protokol na hemeroidy je první týden jíst 3×3 tablety denně, druhý týden 2X2 tablety a pak udržovat 2×1 tabletu denně.

https://examine.com/…/hesperidin/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky