Nevím, jak se s tím mám vyrovnat

Anonymní
14.4.17 00:16

Nevim, jak se s tim mam vyrovnat

Nevim jak se s tim mam vyrovnat. Jsem tehotna a pripadam si strasne odstrcena az je mi z toho do breku. :( muj si jezdi s kamaradem na kole, coz ja nemuzu…chodi si vesele pit a pta se me jestli jdu s nema. Jo, mohla bych jit…ale fakt se nevydrzim napajet 4hodiny nealkem, kdyz bych rekla ze uz chci jit domu tak samozrejme pujdu sama…zase budu sama… jsem z toho vazne spatna :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5708
14.4.17 00:27

A kolik je tomu tvýmu? Přijde mi to od něj jaksi nedospělé chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.17 00:30

Je nam oboum 27let

• Citovat
  • Upravit
Pifinka
14.4.17 00:31

No mě spíš napadá otázka kolik je tobě autorko příspěvku, seš si jistá, že vůbec dítě mít chceš? těhotenství je to nejmenší, pravá izolace nastane až s dítětem, to by sis měla uvědomit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.17 00:34

@Pifinka chceme dite…ale clovek si asi tezko predstavi jaky to bude dokud to proste nenastane. Neznam to, bude to nase prvni

• Citovat
  • Upravit
4966
14.4.17 00:36

8o asi tak, pockej, az bude to dite na světě. Navic podle mě jedno pivo nebo dvojka vína za vecer diteti neublíží. Rekni priteli, jestli nemuzete jit radsi na vylet pěšmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14628
14.4.17 00:41

A nejsi trochu přecitlivělá kvůli hormonům? Nerozumím tomu, že s ním nechceš jít posedět, protože se nevydržíš 4 hodiny napájet nealkem… Já teda piju jen když mám žízeň a alkohol mi v těhotenství nechyběl, případně tu jednu skleničku si asi dát můžeš… Na kole s kamarádem mi taky nepřijde nic závadného, pokud není pryč každý víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.17 00:48

Spis je to tak, ze prijde z prace a oznami mi, ze jede s kamosem na kole… kolikrat si rikam:a kde sem ja? Prijde mi, ze od te doby co sem tehotna je strasne sobeckej…mozna je to hormonama, ale ja sem nekde na druhe koleji…vi ze ja to nesmim tak semnou automaticky ani nepocita nebo ze by navrhl jinou variantu to ne

• Citovat
  • Upravit
14628
14.4.17 00:55

A jak jste spolu trávili čas před těhotenstvím? Tak mu tu jinou variantu navrhni ty, procházka místo kola, kino nebo divadlo místo hospody nebo co já vím, co vás baví… Asi bych nechtěla, aby se partner úplně vzdal koníčků jen proto, že ho už nemůžu doprovázet v takové míře jako dřív, ale dokud to jde, měli byste si užít čas, který můžete strávit spolu ve dvou, to „horší“ vás teprv čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
14.4.17 01:22

Ahoj

A proč bys do hospody nešla, můžeš si dát nealko a palačinku. Je to jen o vůli… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26870
14.4.17 07:02
@Anonymní píše:
Spis je to tak, ze prijde z prace a oznami mi, ze jede s kamosem na kole… kolikrat si rikam:a kde sem ja? Prijde mi, ze od te doby co sem tehotna je strasne sobeckej…mozna je to hormonama, ale ja sem nekde na druhe koleji…vi ze ja to nesmim tak semnou automaticky ani nepocita nebo ze by navrhl jinou variantu to ne

Blbe no :? Mozna sam jeste nedospel do stadia, aby byl otcem a plnohodnotnym partnerem. Hele, nesed doma a necekej az se vrati. Najdi si svoji zabavu. Schazej se s kamaradkami, uzivej si tehu, pecuj o sebe, protoze po porodu budes mit na sebe casu hodne malo, kdyz partner mysli jen na svoji zabavu :?
Kdyz uz ses rozhodla s nim zalozit rodinu, ber ho takoveho, jaky je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.4.17 08:06

A rikala jsi mu to? S napajenim se nealkem, cely zivot se napajim nealkem a je mi to fuk, bavim se i tak. Rekla jsi mu to, jak se citis? Co bys chtela? Reklas mu, jak bys to chtela? Omeueni teprve nasatane a to mnohem vetsi. Takze s nim mluv a nasatavujte si pomalu rezim, ktery bude schudny u vas obou. Po porodu bude to omezeni na delsi dobumnohem vetsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
14.4.17 08:06
@Anonymní píše:
Nevim jak se s tim mam vyrovnat. Jsem tehotna a pripadam si strasne odstrcena az je mi z toho do breku. :( muj si jezdi s kamaradem na kole, coz ja nemuzu…chodi si vesele pit a pta se me jestli jdu s nema. Jo, mohla bych jit…ale fakt se nevydrzim napajet 4hodiny nealkem, kdyz bych rekla ze uz chci jit domu tak samozrejme pujdu sama…zase budu sama… jsem z toho vazne spatna :,(

Dítě bylo plánované? Těšíte se na něj oba? Pokud ano, pak ty tvoje stavy můžou být následkem hormonů. Dítě tak jako tak změní život každému o 180 stupňů. Je potřeba s partnerem v klidu o všem mluvit, tak trochu ho připravit na jisté změny s příchodem dítěte. Nemyslím tím to, že on už nebude moci zajít ani s kamarádem na jedno pivo, ale aby věděl, že s ním ve všem počítáš, že ho potřebuješ. Mluv s ním o svých pocitech, o tom, co by jsi chtěla ty, co by chtěl on, a pak se vždy domluvit na nějakém kompromisu.Bez rozumné komunikace se nic nevyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.4.17 08:07
@Anonymní píše:
Spis je to tak, ze prijde z prace a oznami mi, ze jede s kamosem na kole… kolikrat si rikam:a kde sem ja? Prijde mi, ze od te doby co sem tehotna je strasne sobeckej…mozna je to hormonama, ale ja sem nekde na druhe koleji…vi ze ja to nesmim tak semnou automaticky ani nepocita nebo ze by navrhl jinou variantu to ne

Tak mu to ale rekni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
14.4.17 08:09

A to pockej az se mimco narodi, ted mas jeste HODNE „volnosti“ a muzes nim aspon do te hospody jit, posedět a pokecat s kamosema, a delat spolecene spoustu dalsich veci (krom toho kola teda), az bude mimco uz toho tolik nepujde aspon ne prvnich par mesicu a pokud nebudete mit hlídání ???? Takze uzivej ted tehotenstvi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí