Nevím, jak se s tím mám vyrovnat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59409
14.4.17 08:54
@Anonymní píše:
Nevim jak se s tim mam vyrovnat. Jsem tehotna a pripadam si strasne odstrcena az je mi z toho do breku. :( muj si jezdi s kamaradem na kole, coz ja nemuzu…chodi si vesele pit a pta se me jestli jdu s nema. Jo, mohla bych jit…ale fakt se nevydrzim napajet 4hodiny nealkem, kdyz bych rekla ze uz chci jit domu tak samozrejme pujdu sama…zase budu sama… jsem z toho vazne spatna :,(

a co až se dítě narodí :?. Jak často chodí bez tebe ven? Musíte mluvit a domluvit se. Pokud mlčíš ak těžko může tušit že Tě to vadí. S miminem si těžko půjdeš sednout do hospody. Domluvte se že jednou s Tebou, podruhé na kolo…Pro něj se nic nezměnilo, on těhotný není a třeba si myslí že chceš odpočívat tak mu řekni kdy vyrazíte někam jen spolu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.4.17 09:07
@Anonymní píše:
Nevim jak se s tim mam vyrovnat. Jsem tehotna a pripadam si strasne odstrcena az je mi z toho do breku. :( muj si jezdi s kamaradem na kole, coz ja nemuzu…chodi si vesele pit a pta se me jestli jdu s nema. Jo, mohla bych jit…ale fakt se nevydrzim napajet 4hodiny nealkem, kdyz bych rekla ze uz chci jit domu tak samozrejme pujdu sama…zase budu sama… jsem z toho vazne spatna :,(

a myslíš, že i pro něj život skončil, protože Ty některé věci dělat nemůžeš? žárlíš.. promluv s nim.. on se nezměnil, změnila ses ty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
14.4.17 09:32

Počkala bych až dítě bude na světě. Třeba by se mohl změnit :) ale nevidím nic špatného že si jde s kamarádama sednout na pivo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
14.4.17 09:49
@Pifinka píše:
No mě spíš napadá otázka kolik je tobě autorko příspěvku, seš si jistá, že vůbec dítě mít chceš? těhotenství je to nejmenší, pravá izolace nastane až s dítětem, to by sis měla uvědomit.

fakt povzbuzujici, kdyz uz je tehotna ty woe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35956
14.4.17 10:08
@Gábinkaa9 píše:
Počkala bych až dítě bude na světě. Třeba by se mohl změnit :) ale nevidím nic špatného že si jde s kamarádama sednout na pivo :think:

Nebo se nezmění a ona nebude moct už ani do ty hospody :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
14.4.17 11:23

@pikola Tak tohle je taky možný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31197
14.4.17 11:38

Tak zalezi, jak je to casto - pokud ne casteji, nez pred otehotnenim, tak mi na tom neprijde nic tak spatneho, je to na tom svete bohuzel uz takhle zarizene. Je to o komunikaci, ale spis bych nejake pripadne omezovani muzovych aktivit nechala az na dobu po porodu :think:. Taky jsem musela prestat s vetsinou svych milovanych aktivit po otehotneni, treba takova akrobacie se fakt delat neda. Posedet do hospudky jsem chodila a zlehka na kolo taky, jen ty nevolnosti :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
14.4.17 13:10

Myslim, že jsi trochu přecitlivělá. Asi hormony, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí