Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Nevim jak se s tim mam vyrovnat. Jsem tehotna a pripadam si strasne odstrcena az je mi z toho do breku.muj si jezdi s kamaradem na kole, coz ja nemuzu…chodi si vesele pit a pta se me jestli jdu s nema. Jo, mohla bych jit…ale fakt se nevydrzim napajet 4hodiny nealkem, kdyz bych rekla ze uz chci jit domu tak samozrejme pujdu sama…zase budu sama… jsem z toho vazne spatna
a co až se dítě narodí
. Jak často chodí bez tebe ven? Musíte mluvit a domluvit se. Pokud mlčíš ak těžko může tušit že Tě to vadí. S miminem si těžko půjdeš sednout do hospody. Domluvte se že jednou s Tebou, podruhé na kolo…Pro něj se nic nezměnilo, on těhotný není a třeba si myslí že chceš odpočívat tak mu řekni kdy vyrazíte někam jen spolu ![]()
@Anonymní píše:
Nevim jak se s tim mam vyrovnat. Jsem tehotna a pripadam si strasne odstrcena az je mi z toho do breku.muj si jezdi s kamaradem na kole, coz ja nemuzu…chodi si vesele pit a pta se me jestli jdu s nema. Jo, mohla bych jit…ale fakt se nevydrzim napajet 4hodiny nealkem, kdyz bych rekla ze uz chci jit domu tak samozrejme pujdu sama…zase budu sama… jsem z toho vazne spatna
a myslíš, že i pro něj život skončil, protože Ty některé věci dělat nemůžeš? žárlíš.. promluv s nim.. on se nezměnil, změnila ses ty ![]()
Počkala bych až dítě bude na světě. Třeba by se mohl změnit
ale nevidím nic špatného že si jde s kamarádama sednout na pivo ![]()
@Pifinka píše:
No mě spíš napadá otázka kolik je tobě autorko příspěvku, seš si jistá, že vůbec dítě mít chceš? těhotenství je to nejmenší, pravá izolace nastane až s dítětem, to by sis měla uvědomit.
fakt povzbuzujici, kdyz uz je tehotna ty woe ![]()
@Gábinkaa9 píše:
Počkala bych až dítě bude na světě. Třeba by se mohl změnitale nevidím nic špatného že si jde s kamarádama sednout na pivo
Nebo se nezmění a ona nebude moct už ani do ty hospody ![]()
Tak zalezi, jak je to casto - pokud ne casteji, nez pred otehotnenim, tak mi na tom neprijde nic tak spatneho, je to na tom svete bohuzel uz takhle zarizene. Je to o komunikaci, ale spis bych nejake pripadne omezovani muzovych aktivit nechala az na dobu po porodu
. Taky jsem musela prestat s vetsinou svych milovanych aktivit po otehotneni, treba takova akrobacie se fakt delat neda. Posedet do hospudky jsem chodila a zlehka na kolo taky, jen ty nevolnosti
.