Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem 7tt a snedla jsem „syrovy“ hermelin. Byl z pasterizovaneoho mleka, vubec jsem nevedela ze se v tehu nesmi. Muze to byt problem? Mam ho jeste vyzvracet?
ano okamzite!
Hermelín se v těhotenství může!!! Je třeba jen obezřetnosti u sýrů, které mají zemi původu někde, kde se mléko nepasteruje, což u běžného hermelínu nehrozí. Nezvracej, co je to za pitomý nápad. ![]()
@Tiger-lily píše:
Hermelín se v těhotenství může!!! Je třeba jen obezřetnosti u sýrů, které mají zemi původu někde, kde se mléko nepasteruje, což u běžného hermelínu nehrozí. Nezvracej, co je to za pitomý nápad.
ale jdi ty, ja myslim, ze je to dobry napad.
@warita píše:
@warita píše:
A další diskuse bude o tom, jestli zvracením nemůže ublížit plodu…
Lidi vy jste tak nechutni
vubec nevite o jakeho cloveka se jedna a vy si z toho delate zadek… Lidi, kdo vi, nad cim jste uvazovali vy.. A je jedno nad cim.. Tohle neni blbost, nekde se pise, ze se hermelin nemuze, nekde zase jo… Chtela piuze poradit.. ![]()
Ja jsem v 2 trimestru a za cele tehu jsem jich snedla tak 10 kusu. Mam to jit vyzvracet?
V klidu, ![]()
Hermelin i treba uzeneho lososa jsem jedla snad kazdy tyden
ja se panu nechci posmivat, opravdu, treba trpi nejakou uzkostnou poruchou nebo tak, ale proste…nekdy je to mazec, no…
Ve čtvrtém týdnu jsem snědla tatarák, vykouřila pár cigaret a pěkně se vožrala, než sem zjistila, že sem těhotná. Dítě je zdravý. Hermelín jsem jedla normálně. A taky pila colu. ![]()
Ahoj, jsem 7tt a snedla jsem „syrovy“ hermelin. Byl z pasterizovaneoho mleka, vubec jsem nevedela ze se v tehu nesmi. Muze to byt problem? Mam ho jeste vyzvracet?