Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s tímhle mlíčkem, chtěla bych ho zkusit, ale vzhledem k tomu, že prodávají jen 800 g balení tak se mi ho na zkoušku jen tak kupovat nechce, zatím malá pije Sunar a chutná jí, tohle mlíčko je od stejné firmy.....
http://herobaby.cz/…oto-hbl3.gif
Kaculo, zkus napsat do firmy o zkušební vzorek-ja si psala o obyč Sunar a přišla mi krabice myslím 200g…
Ahoj, ja osobne s nim zkusenost nemam, ale holky od nas z diskuze ano a chvali si ho, hlavne ty maminky, jejichz deti mely citlive traveni a trpely hodne na prdiky a podobne neduhy. Treba se ti holky ozvou.
Holky, díky moc - o vzoreček si napíšu
, byla bych docela ráda, kdyby sem někdo napsal - jestli to má třeba chuť podobnou Sunaru
Ahoj Kaculo,
já ho kupuju od té doby, co jsme přešli na pokračovací mléko, takže od 5. měsíce, a jsem s ním maximálně spokojená. Lucinka měla s trávením problémy, tohle mléko snášela a snáší dobře. Před tím měla Nutrilon Omneo, nic jiného nesnesla.
Jestli má chuť podobnou Sunaru nevím, ten jsme nezkoušeli, takže v tom ti neporadím. Ale Lucce chutná, pije ho a v bříšku jí také nedělalo rotyku ![]()
Ahoj mamky, prosím, kam si můžu o ten vzorek Sunaru napsat?
Díky
Lupito - já jsem o něj psala na hero@hero.cz nebo mají bezplatnou linku 800 201 102