Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
ahoj holky, chtěla jsem se zeptat na nutrilon. Mám 6-ti týdenní miminko a jelikož ublinkává tak mi byl doporučen nutrilon, ale nevím jak ho dávkovat. Nebo-li jestli se to dává po kojení, nebo mám odstříkat a do toho zamíchat nebo jak. Doufám že se neptám moc blbě.
Díky
Ahoj, myslis asi NUTRITON, ten se pouziva k zahusteni. Ja jsem odsala a podle mnozstvi mleka jsem nadavkovala Nutriton. Jinak pak jsme presli na NUtrilon AR, spec. mleko pro deti s refluxem a ty co hodne ublinkavaji, je uz zahustene.
Ahoj, tusim, ze na Nutritonu je to presne napsane. Pokud kojis, tak dat pred kojenim na lzicku a do toho zamichat mliko - pak nakojit. Pokud odsavas, tak zamichat az to flasky. Ne, ze by mi po tom holky neblinkaly vubec, ale predtim jsem prevlekala totalne zablinkane mimi 6× denne a po Nutritonu jen 1×. Zbytek pochytal bryndak.
Nutrilon je jen mleko a neobsahuje nic proti blinkani. Potom jsme pouzivali jeste Nutrilon AR a tam byla rovnou primichana stejna slozka jako je Nutriton.
Terik
ano myslím nutrilon AR, nevím kolik toho dát když jí nakojím, včera mi vypila 20 ml.