Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, chci se zeptat, jak vnímáte platformu Hero Hero? Znáte? Odebíráte nějaký obsah?
Příspěvek upraven 13.02.26 v 06:36
Za mě lepší vlastní www stránky se členskou sekcí. Hero Hero mě odrazuje, nic si tam nepředplácím.
@Fitko_v_obyvaku píše: Více
záleželo by na obsahu a ceně
jinak si myslím, že takových tam je, takže musíš nějak vyčnívat, či zaujmout…kolik si představuješ měsíční platbu a co za to nabízíš? ![]()
@Keyllah Je tam nastavena měsíční platba 6euro (149 kc) a je tam 3× týdně 15-20 minutová lekce pro začátečníky, lehké posilování od středu těla, dnes třeba Fyzio cviky na uvolnění zad…plus 1× týdně lekce na 45 minut pro pokročilé, kombinace kardia a posilování. 😊
Z herohero odebírám, ale zrovna o cvičení bych zájem neměla, to mi přijde zbytečný. To si namixuju podle nálady kdyžtak z youtube zadarmo. Odebírám publicistiku, to mi za to stojí.
faktem je, že stačí hodit poptávku do youtube a vyjedou ti zadarmo desítky různýcg cvičení
tak uplně nevím, zda už trh není nasycen…
Hero Hero chápů u tvůrců, kteří mají velkou základnu sledovatelů a na placené paltformě nabízí nějaký extra bonus, který jinde není dostupný. U tvůrců, kteří sotva začali tvořit a mají pár odběratelů to považuju za velký optimismus. Obzvlášť u něčeho, co je ve velkém dostupné i zdarma.
Upřímně, kdybych chtěla platit za cvičení, tak si raději zaplatím fyzioterapeuta nebo trenéra, který mi zkontroleje, jestli cvičím dobře.
I ta částka se mi na někoho, kdo má na instagramu 14 sledujících, zdá dost vysoká.
Funguji 14 dni a zaměřuji se spíš na FB než Instagram, tam nepoužívám ani osobní účet a mam tam par lidí
Ale děkuji za názor, každý je pro mě důležitý. Zajímá mě spíš obecně jak vnímáte předplatné cvičení, jestli vám stačí nějaké random z YouTube nebo jsou i lidi, kteri ještě ocení pravidelnost a strukturovanost ![]()
tak zas ono i na tom youtube najdeš pravidelnost a strukturovanost, to zas nepředstírejme opak…budeš muset v něčem vybočit a vyniknout…
Trochu vidím problém v tom, že si tu vlastně tvoříš neplacenou reklamu, no ![]()
@Lil Kitkatt To me mrzí, jestli to tak berete 🙏 to nebyl záměr, potřebovala jsem jen nějakou zpětnou vazbu a napadlo me zeptat tady kde se hodně krafe 😂
Jak už píše Keyllah, i na youtubu najdeš pravidelnost a strukturovanost, ale i když jsem cvičila podle tvůrce, kterého jsem měla ráda, tak ne vždy byla nálada na video, které zrovna vidal/a a raději jsem si pustila nějaké random video z youtubu ![]()