Odposlech v kanceláři – jak ho poznat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.2.26 17:53

Odposlech v kanceláři

Dobrý den, prosím přispěvatelky o radu. Pracuji ve velké firmě ve vyšším managementu. Před rokem se nám změnil nejvyšší management a atmosféra ve firmě jde z kopce. Docela tu vládne strach. Svou práci mám ale ráda a jsem v ní dobrá. Navíc je to úzká oblast, takže by bylo těžké najít něco obdobného. V té práci jsem tak dobrá, že nadřízený management má pocit ohrožení. Nějakou dobu mám pocit, že v kanceláři mám odposlech. Jedná se o členitou místnost s mnoha technologickými přístroji. A teď dotaz, jak ten odposlech objevit? Nemůžu tu všechno rozmontovat a ani nevím, jak případný miniaturní odposlech poznat. Máte někdo zkušenost? Co byste udělali? Díky za postřehy! Omlouvám se za anonymitu!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5631
3.2.26 17:58

Já bych nekoukala tolik na televizi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16141
3.2.26 18:14
@Anonymní píše: Více

A podle čeho soudíš, že by tam mohl někde být? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.26 18:29
@Dahlia0409 píše: Více

Jedná se o nenápadné věci, které ale vypovídají o tom, že nadřízený manager ví, o čem se s asistentkou bavíme.

• Citovat
  • Upravit
4147
3.2.26 18:33

Kdyz ses tak dobra, tak zkus pouzit google. Okamzite na tebe vyskace hromada tipu, co kontrolovat, ze to potrebuje napajeni a ze si muzes sehnat pritroj, co ti pomuze. Asi bych se obratila na nejake odborniky spise nez na matky s detmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
3.2.26 18:42

A nechodí mu to ta asistentka ještě za tepla říkat sama? Jinak pokud by tam ta štěnice opravdu byla - je dost jednoduché to sehnat. Stejně tak jednoduše se dají koupit i rušičky a detektory (nefunguje vždy). A pak existují firmy, které to dokážou najít. Ještě je možnost neřešit věci s asistentkou v kanceláři (pokud jste si ji prověřila), ale použít jiný kanál na soukromé bázi, kde nemluvíte nahlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16141
3.2.26 19:03
@Catalina123 píše: Více

Taky mě napadlo, jestli to nevykeca ta asistentka  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.26 19:05
@Dahlia0409 píše: Více

Ne, to ne. To je vyloučeno. To by bylo samozřejmě nejpravděpodobnější, ale v naší situaci to nevidím.

• Citovat
  • Upravit
1250
3.2.26 19:40

A kdo denne posloucha ty 8hodinove nahravky? To by na to musel byt i dalsi zamestnanec. :think:
Pustte si v kancelari radio a vedeni pomlouvejte septem, kdyz uz to musite v kancelari delat. Stejne spis si myslim, ze vas slysi nekdo dalsi nebo asistentka se o vasich hovorech vykecava jinde, pokud to nedonasi primo ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40872
3.2.26 19:52

a není logičtější varianta, že mu to donáší asistentka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40872
3.2.26 19:54

jako že by vyšší management poslouchla 8 hodin denně, co se ti děje v kanceláři? přijde ti to logické? ne, že? takže to musel někde zaslechnout, nebo mu to někdo řekl…ideálním řešením je řešit v práci jen a pouze pracovní věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.26 20:28

Radu na ext odposlech nemam, ale zkusila bych se možná podívat přímo do nainstalovaných programu v počítači; jednou jsem toho byla svědkem a dotyčný si mohl pustit live přenos kdykoli se mu zachtělo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.26 21:55

Prosím zachovat anonym. Měli jsme podobnou situaci. Zjistili jsme že šéf chodí poslouchat za dveře a jednou se prořekl že nemá problém si v počítači sledovat co děláme i se napíchnout na kameru v notebooku. Věděl věci které jsme řešili soukromě a nemohly se k němu dostat, postupně to začínalo být už psycho… už tam díky bohu nepracuju.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.26 22:02

Já si bohužel nemyslím, že jsi paranoidní. Jako studentka jsem krátkou dobu měla brigádu, kdy jsem fakt celý den seděla zavřená v extra místnosti a měla jsem za úkol odposlouchávat, co si lidi v zasedačkách říkají a mailem jsem to pak posílala vedení. Byla to automotive firma, velmi známá. Takže já té štěnici věřím. Jak ji objevit nevím, ale doporučuju prostě nemluvit v práci nahlas o tom, co nechceš, aby nahoře slyšeli.

• Citovat
  • Upravit
1977
3.2.26 22:09

Buď to donáší přímo asistentka nebo to vykecá někomu, který to pošle dál.
Mluv s asistentkou o těch věcech mimo kancelář a uvidíš, jestli je problém v místnosti nebo v osobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák