Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše: Více
A podle čeho soudíš, že by tam mohl někde být? ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Jedná se o nenápadné věci, které ale vypovídají o tom, že nadřízený manager ví, o čem se s asistentkou bavíme.
Kdyz ses tak dobra, tak zkus pouzit google. Okamzite na tebe vyskace hromada tipu, co kontrolovat, ze to potrebuje napajeni a ze si muzes sehnat pritroj, co ti pomuze. Asi bych se obratila na nejake odborniky spise nez na matky s detmi
A nechodí mu to ta asistentka ještě za tepla říkat sama? Jinak pokud by tam ta štěnice opravdu byla - je dost jednoduché to sehnat. Stejně tak jednoduše se dají koupit i rušičky a detektory (nefunguje vždy). A pak existují firmy, které to dokážou najít. Ještě je možnost neřešit věci s asistentkou v kanceláři (pokud jste si ji prověřila), ale použít jiný kanál na soukromé bázi, kde nemluvíte nahlas.
@Catalina123 píše: Více
Taky mě napadlo, jestli to nevykeca ta asistentka ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Ne, to ne. To je vyloučeno. To by bylo samozřejmě nejpravděpodobnější, ale v naší situaci to nevidím.
A kdo denne posloucha ty 8hodinove nahravky? To by na to musel byt i dalsi zamestnanec. ![]()
Pustte si v kancelari radio a vedeni pomlouvejte septem, kdyz uz to musite v kancelari delat. Stejne spis si myslim, ze vas slysi nekdo dalsi nebo asistentka se o vasich hovorech vykecava jinde, pokud to nedonasi primo ona.
a není logičtější varianta, že mu to donáší asistentka? ![]()
jako že by vyšší management poslouchla 8 hodin denně, co se ti děje v kanceláři? přijde ti to logické? ne, že? takže to musel někde zaslechnout, nebo mu to někdo řekl…ideálním řešením je řešit v práci jen a pouze pracovní věci
Radu na ext odposlech nemam, ale zkusila bych se možná podívat přímo do nainstalovaných programu v počítači; jednou jsem toho byla svědkem a dotyčný si mohl pustit live přenos kdykoli se mu zachtělo.
Prosím zachovat anonym. Měli jsme podobnou situaci. Zjistili jsme že šéf chodí poslouchat za dveře a jednou se prořekl že nemá problém si v počítači sledovat co děláme i se napíchnout na kameru v notebooku. Věděl věci které jsme řešili soukromě a nemohly se k němu dostat, postupně to začínalo být už psycho… už tam díky bohu nepracuju.
Já si bohužel nemyslím, že jsi paranoidní. Jako studentka jsem krátkou dobu měla brigádu, kdy jsem fakt celý den seděla zavřená v extra místnosti a měla jsem za úkol odposlouchávat, co si lidi v zasedačkách říkají a mailem jsem to pak posílala vedení. Byla to automotive firma, velmi známá. Takže já té štěnici věřím. Jak ji objevit nevím, ale doporučuju prostě nemluvit v práci nahlas o tom, co nechceš, aby nahoře slyšeli.
Buď to donáší přímo asistentka nebo to vykecá někomu, který to pošle dál.
Mluv s asistentkou o těch věcech mimo kancelář a uvidíš, jestli je problém v místnosti nebo v osobě.
Dobrý den, prosím přispěvatelky o radu. Pracuji ve velké firmě ve vyšším managementu. Před rokem se nám změnil nejvyšší management a atmosféra ve firmě jde z kopce. Docela tu vládne strach. Svou práci mám ale ráda a jsem v ní dobrá. Navíc je to úzká oblast, takže by bylo těžké najít něco obdobného. V té práci jsem tak dobrá, že nadřízený management má pocit ohrožení. Nějakou dobu mám pocit, že v kanceláři mám odposlech. Jedná se o členitou místnost s mnoha technologickými přístroji. A teď dotaz, jak ten odposlech objevit? Nemůžu tu všechno rozmontovat a ani nevím, jak případný miniaturní odposlech poznat. Máte někdo zkušenost? Co byste udělali? Díky za postřehy! Omlouvám se za anonymitu!