Hero Hero - jak platformu vnímáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.2.26 21:09

Pardon vydal/a

• Citovat
  • Upravit
11.2.26 21:15

To si právě říkám, že se jeden stejný člověk asi časem okouká. Dekuji za info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
11.2.26 21:18

Me to treba rozčiluje, poslouchala sem na Spotify jeden podcast a přesunuli se na hero hero, tak sem je poslouchat přestala, stačí ze člověk plati to spotify, nemusim platit jeste kazdeho zvlast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13228
11.2.26 21:25

Tohle bych vůbec nevyužila. Na YouTube je toho mraky zdarma. Placená služba má být něčím exkluzivní a to tady nevidím. Pro mě by to tu hodnotu nemělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
11.2.26 21:42

Hero Hero mi přijde jako vcelku fajn věc. Ale abyste tam dostala lidi, musíte je mít odkud přetáhnout. Youtube, instagram, tiktok - prostě z jiné sítě. Sami se tam zjeví těžko. Já osobně bych si nezaplatila obsah, pokud bych s tím tvůrcem neměla už zkušenost. To znamená, že bych napřed potřebovala vidět nějaký obsah zdarma třeba na tom Youtube. A kdybych usoudila, že od něj chci víc, pak bych si to zaplatila… Zrovna v případě cvičení bych to platila jen kdybych měla pocit, že ten tvůrce nabízí něco, co zadarmo nenajdu. Pokud by to byla další základní lekce jógy, kterých je na Youtube bezpočet, tak nevidím smysl v tom za to platit. To už bych šla rovnou do nějakého fitka a zaplatila si hodinu tam - s trenérkou, která má možnost na mě reagovat a poukázat na moje chyby… Další věc je, že pokud byste z toho měla mít nějaký příjem, který aspoň trochu stojí za zmíňku, tak by vás muselo platit třeba alespoň sto lidí. Nemá smysl tohle dělat pro pět platících…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.26 21:57

@andiedvorakova moc děkuji za super pohled. Ja to dělám jen jako koníček, protože mě to baví a cvičí podle toho moje mamina 🙏 😅 mam jinak normálně práci, přeci jen dělat trenérku s dvěma malýma detma moc časově nejde. Takže teď nejedu vůbec na to, že na tom potřebuji vydělávat, jen jsem si říkala, ze když už to natáčím, par kaček navíc by se mohlo hodit. Ale jak píšete a shodujete se tady, je toho plný you tube zdarma, tak uvidím, možná to časem přehodnotím 😁 každopádně moc děkuji za názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
11.2.26 21:59
@Fitko_v_obyvaku píše: Více

Jestli je to takhle, tak momentálně vůbec není na pořadu dne uvažovat o zpoplatnění. Napřed potřebujete mít sledující. Počítejte s tím, že z každých deseti tisíc sledujících budete mít třeba deset předplatitelů. Takový Stejk má přes 1 milion odběratelů na Youtube a necelých 1800 lidí, kteří si platí Hero Hero… Cvičení je navíc dost vyčerpatelná záležitost, takže nejde natočit stovka unikátních videí. Za poměrně krátkou dobu předvedete všechny smysluplné cviky a pak už je budete jen recyklovat. Za to nikdo soudný platit nebude. Takže se vám lidi odhlásí… A je třeba počítat s tím, že lidé, kteří cvičí podle videí, jsou z většiny lidé, kterým to nevydrží. Obvykle jsou to zítřejší začínači, co za pomoci domácího cvičení a střídání diet hubnou posledních pět let a za tu dobu nabrali patnáct kilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.26 22:02

Vůbec hero hero nepoužívám, protože se mi nechce platit odběr x lidem. A jak tu už bylo napsáno, je toho všude plno zadarmo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14643
12.2.26 07:11

Ja třeba za cvičení platím cca 350 za plný přístup do aplikace, ale ta trenérka to ma fakt hodne nabušené, to se neda srovnat s tim, co pises, ze tam mas ty :lol: ale kazdy nějak začínal, tak ti přeji, at ti to funguje!

Ma tam kompletní tréninkové plány vždy na několikatýdenní období, několikrát týdně, každý cvik s časovačem, videem a popisem a počtem sérií, a programu, které zahrnuji vždy několik těchto období, tam má fakt nespočet a k tomu různé další věci. Cvičím s ní několik měsíců a ještě nejsem ani v půlce toho jednoho kompletního programu, natož abych ho celý dokončila :)

Takze pro me je benefit, že tam toho má opravdu hodně na opravdu dlouho a tudíž nebudu muset předplatné rušit a hledat něco jiného, ma to i pro začátečníky, ale hlavně je to pro ty, co chtějí makat, žádná ulejvarna, a každý celý ten několikaměsíční program ma určitou logiku, návaznost jednotlivých kratších částí a je to celkově hodně promyšlené, plynule se zvedá obtížnost. Za takovou nabídku ji to tudíž posílám ještě ráda :D a holcina je sama namakaná, ten pekáč na břiše by jí drtivá většina chlapů mohla závidět.

Nejprve jsem ji ale nějakou dobu sledovala, pak jsem si appku stáhla a vyzkoušela nějaký její content zdarma, abych zjistila, zda mi její styl bude sedět, a oak jsem to až začala platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4904
12.2.26 08:12

HH nemám a neplánuji mít. Dneska už je na internetu takového obsahu zdarma, že nějak nemám důvod si něco platit. Cvičit chodím na lekce na živo, online mně to neláká vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.26 08:26

@Semtex Děkuji za podporu i informace 😊Tak je vidět, ze když na tom člověk pracuje a věnuje se tomu, tak to smysl má. Vím, že zatím tam toho moc nemám a nemůžu se srovnávat s namakanýma fitnessačkama 😁Ale proto mám to cvičení zaměřené spíš pro začátečníky, co chtějí cvičit v klidu. A jsem i ráda, že jste mi daly i zpětnou vazbu na tu cenu, tak jsem ji zatím stáhla na to minimum, co tam jde. Nechci to tam mít úplně zdarma kvůli tomu, že by tam mohli chodit i lidi, co je to vůbec nezajímá a chtějí třeba jen rýpat a tak. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2482
12.2.26 08:37

Já mám předplacený jeden účet na HH, a jsem spokojená. 3× týdně běhám a pak cvičím, posiluji. Potřebuji, aby mne někdo „vedl“. Platím 7€/měsíc a spokojenost.

@Semtex - dáš mi odkaz, na koho cvičíš? Klidně do zprávy, aby to nezavádělo reklamou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
12.2.26 10:37

Mě to herohero hrozně štve. Všechny podcasty co jsem sledovala na youtube postupně přesli na hero hero a na youtube dávají jen část. Neměla bych problém si něco předplatit, ale to bych musela platit třeba 4.. + k tomu netlix no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
12.2.26 10:38
@Fitko_v_obyvaku píše: Více

Po 14 dnech chtít platit za obsah za paywallem je absolutní fail. Zjišťovala jste si něco o marketingu, než jste s tím začala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.26 10:43

@rozand je mi úplně jasné, že tam odběratelé hned nezačnou skákat ;) To ani nebyl účel, pro mě fajn, že mám videa uložena na jednom místě, takže nemusím řešit uložiště a jak už jsem psala, nechtěla jsem to dat veřejně zadarmo kvůli případným lidem, kteří nemají zájem cvičit a mají potřebu třeba zle komentovat. Takhle to vidí opravdu jen ti, kteří o to mají zájem. Ale to neměl být předmět téhle diskuse, chtěla jsem jen zjistit jaký je v současné době u běžných lidí pohled na platformu Hero Hero ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák