Hezký večer pro partnera

Anonymní
21.4.20 14:09

Hezký večer pro partnera

Ahojte,

máte rady jak na hezký večer pro partnera? Nějaké zpestření? Už jsme toho vyzkoušel celkem dost za náš vztah, tak mě moc nic nenapadá a chtěla bych to nějak pozměnit. Vím jakože svíčky, vínko, jídlo, hudba, sex, hezké prádlo…Ale to už jsem tak všechno nějak dělala s ním tak by to chtělo nějak zpestřit, klidně i rady ohledně postele co se líbí Vašim partnerům, nebo jak svádíte Vy, nebo jak děláte hezký večer Vy pro partnera celkově? :cert: :P :lol:. Trošku inspirace :) :lol:
Děkují a hezký den. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25897
21.4.20 14:13

Až budu chtít udělat manželovi opravdu hezký večer, dám mu do ledničky vychladit dostatečné množství piva, zapnu mu televizi s fotbalem a i s dětmi vypadnu na celý večer z domu. Jo a koupim mu k tomu křupky a brambůrky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
21.4.20 14:19

Hezký večer pro nás neznamená nutně sex. Kdybych chtěla udělat mému partnerovi radost, vím, že má rád masáže (a nemyslím erotické, ale klasickou, na uvolnění krční páteře atd.) nebo pozvu blízké přátele a koupím soudek piva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21076
21.4.20 14:32
@Kotatko03 píše:
Hezký večer pro nás neznamená nutně sex. Kdybych chtěla udělat mému partnerovi radost, vím, že má rád masáže (a nemyslím erotické, ale klasickou, na uvolnění krční páteře atd.) nebo pozvu blízké přátele a koupím soudek piva.

:palec: probrat ramena a krk a jeste chodidla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
21.4.20 14:40

A zkoušela ses ptát partnera co by si přál on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
21.4.20 14:56

Já taky chci hezký večer =ideálně 80 km na kole o samotě

• Citovat
  • Upravit
53518
21.4.20 15:07

Ticho a tma. Že nemusí uspávat rozjančené dítě a může jít po náročném dni spát :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
21.4.20 15:10

Jednoznačně beze mne a ať si ho pořádně užije. A já taky po svém. :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
21.4.20 15:14
@Mango_Lassi píše:
Já taky chci hezký večer =ideálně 80 km na kole o samotě

nemusí být nutně o samotě, ono na háku se jede dobře, ale nesmí toho parťák moc nakecat a dobře šlapat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
21.4.20 15:16
@Anonymní píše:
Ahojte,máte rady jak na hezký večer pro partnera? Nějaké zpestření? Už jsme toho vyzkoušel celkem dost za náš vztah, tak mě moc nic nenapadá a chtěla bych to nějak pozměnit. Vím jakože svíčky, vínko, jídlo, hudba, sex, hezké prádlo…Ale to už jsem tak všechno nějak dělala s ním tak by to chtělo nějak zpestřit, klidně i rady ohledně postele co se líbí Vašim partnerům, nebo jak svádíte Vy, nebo jak děláte hezký večer Vy pro partnera celkově? :cert: :P :lol:. Trošku inspirace :) :lol:
Děkují a hezký den. :)

pokud to má mít erotický náboj, tak jsou pak různé pomůcky - pouta a klapka na oči, hezká kámoška a tak…

pokud nemá, tak je toho pak hodně a záleží na tvém partnerovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
21.4.20 16:07

Zeptam se, co by tak pritel chtel vecer delat a podle toho se zaridim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
21.4.20 16:48
@Afrikana píše:
Zeptam se, co by tak pritel chtel vecer delat a podle toho se zaridim.

Ne ne lepší je to řešit s celou čr na netu :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
22.4.20 10:08

My třeba máme takovou nepsanou tradici, že vždy cca. 1 do měsíce se namasírujeme. Přítel se jde osprchovat, já zatím ztlumím světlo, pustím thajskou relaxační hubu, zapálím nějakou tu svíčku a připravím postel na masáž :nevim: Samozřejmě s dobrým koncem, že :potlesk:
Nebo přítel hrozně rád řídí, tak někdy na večer sedneme do auta a jedeme se projet do Prahy, různýma uličkamaa částma a říkáme si naše vzpomínky, kde jsme co zažili apod. :mrgreen: Musím uznat, že tahle naše občasná „vyhlídková jízda“ má svoje kouzlo, po cestě se stavíme někde na jídlo nebo ve fastfoodu a jsme spokojení :lol:
Jde o to, co má tvůj přítel rád, asi i kolik vám je, jestli máte děti atd. To se pak asi hezký večer odráží od dané situace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
23.4.20 09:33
@KalamityJohn píše: :palec: probrat ramena a krk a jeste chodidla :palec:

A ještě hlavu, pomocí „drbače“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
23.4.20 13:40

Pošlu ho na ryby :mrgreen: :mrgreen: To vím že by byl pro něj nejlepší den a večer v jednom :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí