Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Až budu chtít udělat manželovi opravdu hezký večer, dám mu do ledničky vychladit dostatečné množství piva, zapnu mu televizi s fotbalem a i s dětmi vypadnu na celý večer z domu. Jo a koupim mu k tomu křupky a brambůrky.
Hezký večer pro nás neznamená nutně sex. Kdybych chtěla udělat mému partnerovi radost, vím, že má rád masáže (a nemyslím erotické, ale klasickou, na uvolnění krční páteře atd.) nebo pozvu blízké přátele a koupím soudek piva.
@Kotatko03 píše:
Hezký večer pro nás neznamená nutně sex. Kdybych chtěla udělat mému partnerovi radost, vím, že má rád masáže (a nemyslím erotické, ale klasickou, na uvolnění krční páteře atd.) nebo pozvu blízké přátele a koupím soudek piva.
probrat ramena a krk a jeste chodidla ![]()
Ticho a tma. Že nemusí uspávat rozjančené dítě a může jít po náročném dni spát ![]()
Jednoznačně beze mne a ať si ho pořádně užije. A já taky po svém.
![]()
@Mango_Lassi píše:
Já taky chci hezký večer =ideálně 80 km na kole o samotě
nemusí být nutně o samotě, ono na háku se jede dobře, ale nesmí toho parťák moc nakecat a dobře šlapat ![]()
@Anonymní píše:
Ahojte,máte rady jak na hezký večer pro partnera? Nějaké zpestření? Už jsme toho vyzkoušel celkem dost za náš vztah, tak mě moc nic nenapadá a chtěla bych to nějak pozměnit. Vím jakože svíčky, vínko, jídlo, hudba, sex, hezké prádlo…Ale to už jsem tak všechno nějak dělala s ním tak by to chtělo nějak zpestřit, klidně i rady ohledně postele co se líbí Vašim partnerům, nebo jak svádíte Vy, nebo jak děláte hezký večer Vy pro partnera celkově?![]()
![]()
. Trošku inspirace
![]()
Děkují a hezký den.
pokud to má mít erotický náboj, tak jsou pak různé pomůcky - pouta a klapka na oči, hezká kámoška a tak…
pokud nemá, tak je toho pak hodně a záleží na tvém partnerovi.
Zeptam se, co by tak pritel chtel vecer delat a podle toho se zaridim.
@Afrikana píše:
Zeptam se, co by tak pritel chtel vecer delat a podle toho se zaridim.
Ne ne lepší je to řešit s celou čr na netu
![]()
My třeba máme takovou nepsanou tradici, že vždy cca. 1 do měsíce se namasírujeme. Přítel se jde osprchovat, já zatím ztlumím světlo, pustím thajskou relaxační hubu, zapálím nějakou tu svíčku a připravím postel na masáž
Samozřejmě s dobrým koncem, že ![]()
Nebo přítel hrozně rád řídí, tak někdy na večer sedneme do auta a jedeme se projet do Prahy, různýma uličkamaa částma a říkáme si naše vzpomínky, kde jsme co zažili apod.
Musím uznat, že tahle naše občasná „vyhlídková jízda“ má svoje kouzlo, po cestě se stavíme někde na jídlo nebo ve fastfoodu a jsme spokojení ![]()
Jde o to, co má tvůj přítel rád, asi i kolik vám je, jestli máte děti atd. To se pak asi hezký večer odráží od dané situace ![]()
@KalamityJohn píše:probrat ramena a krk a jeste chodidla
A ještě hlavu, pomocí „drbače“
![]()
Pošlu ho na ryby
To vím že by byl pro něj nejlepší den a večer v jednom
![]()
Ahojte,
máte rady jak na hezký večer pro partnera? Nějaké zpestření? Už jsme toho vyzkoušel celkem dost za náš vztah, tak mě moc nic nenapadá a chtěla bych to nějak pozměnit. Vím jakože svíčky, vínko, jídlo, hudba, sex, hezké prádlo…Ale to už jsem tak všechno nějak dělala s ním tak by to chtělo nějak zpestřit, klidně i rady ohledně postele co se líbí Vašim partnerům, nebo jak svádíte Vy, nebo jak děláte hezký večer Vy pro partnera celkově?
. Trošku inspirace

Děkují a hezký den.