Extrémní šetřivost přítele

Anonymní
21.4.20 13:50

Extrémní šetřivost.

Je mi přes 40 a jsem sama s dcerou, která má 9 let. Našla jsem si přítele skoro 50, který je jinak fajn, dcera je z něj nadšená. ale jak ho víc poznávám, taksi myslím, že je držgrešle.
Nebydlíme spolu, jen se navštěvujeme. Má svůj byt 1+1, kde si hospodaří. Neustále hlídá, aby bylo zhasnuto a nabádá k tomu i návštěvy. Když se sprchuje-me, tak je potřeba stát nad lavorem, aby voda tekla do toho škopku, pak tou vodou vytírá a nakonec ještě splachuje WC. Vaření mu taky vadí, je to prý rozhazovačnost a stráta času, raději si koupí tvarohové buchtičky z Penny…
Včera slíbil dceři, že zajedou do cukrárny. Nezajeli, skončili u jeho kamaráda, který je cukrář, takže věděl, že něco bude mít doma a bude to zadarmo. :zed: Před kamarádama se chová, že je „potřebný“
Asi není šance, že by ho to přešlo. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1598
21.4.20 13:57

Proboha 8o kde jsi přišla k takovému exempláři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 13:59
@-Sára píše:
Proboha 8o kde jsi přišla k takovému exempláři?

na seznamce.

• Citovat
  • Upravit
35828
21.4.20 13:59

Držgresle a ještě čuně. Jako splachovat vodou po sprchovani ok, ale vytirat tím to je kentus :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
21.4.20 14:02

Ber nohy na ramena. Tenhle byl na seznamce z dobrého důvodu: žádná, co ho už zná, by s ním nebyla.

• Citovat
  • Upravit
3899
21.4.20 14:02

Není šance. Můj manžel je taky trochu sporivy, ale já taky a dobře se v tom shodneme. Ale to, co popisuješ, je moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
21.4.20 14:03

To bych nesnesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
21.4.20 14:04

No tak jestli se takto chová už v začátcích vztahu, tak co potom v dlouhodobém vztahu :/ ten by mě lezl krkem po pár návštěvách :/ tak to asi ani nepere v pračce ne?? Co je to za život, nejspis pracující člověk a šetří na takových blbostech. Užívá si těch peněz spin nějak jinak - třeba cestováním nebo nějakým koníčkem nebo šetří do hrobu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380

:mrgreen: se nedivím ze byl na seznamce… :mrgreen: to me pobavilo co vse zeny tolerujou jen aby nebyly samy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
@Anonymní píše:
na seznamce.

Tak to už chápu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
21.4.20 14:07

No tak to je moc s tou vodou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 14:11
@veria píše:
No tak to je moc s tou vodou :mrgreen:

mě víc překvapila ta cukrárna. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1199
21.4.20 14:14

Utíkej co ti nohy stačí, takový se nezmění a kdyby jednou došlo na to, že by jste meli mít společnou domácnost budeš muset tyto věci dělat i ty. Mám známou ktera si nasla take 50 eteho, ktery je bezdetny a sám. Byli spolu přes rok ona mu k vánocům nakoupila dárky za 3000Kc a on ji koupil od nekoho použitou mikrovlnku za 200Kc, kdyz jela k nemu na návštěvu musela si sebou a nejlépe i pro něj nakoupit jídlo, nikdy nic doma neměl, kdyz jel on k ní, vše u ní vyzral a nikdy nic nepřinesl a když šli někam spolu, každý platil sám. Doma měl 18 stupňů navíc nezatopil. Rozešla se s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
21.4.20 14:17

Jo, můj děda, ten když se sprchuje, tak si dá trenky do vany, na nich se sprchuje, pouští ze sebe mydliny a nakonec to vyždíme a pověsí. A má je čisté :mrgreen:
Pak každé ráno, co si myje zuby chčije do umyvadla, nesplachuje chcanky, aby se uspořilo. Max se spláhne, když jde na velkou.
To je spořivec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
21.4.20 14:18

Lakomce nééééé. To se vždy jen zhoršuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí