Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
S tou vodou máme jednoho příbuzného zhruba ve stejném věku ale on to používá pak na zahradu či myti auta a tak..
Mě by jen zajímalo…to jako ty lidi mají v koupelně kýbl a vybiraji tu vodu z vany a lítají s tim na zachod splachovat? A za jak dlouho tu vodu z vany vyberou? Nerikam, ze rozhazuju, ale tohle nejak neumim pobrat… ![]()
@Hegy píše:
Mě by jen zajímalo…to jako ty lidi mají v koupelně kýbl a vybiraji tu vodu z vany a lítají s tim na zachod splachovat? A za jak dlouho tu vodu z vany vyberou? Nerikam, ze rozhazuju, ale tohle nejak neumim pobrat…
Jo to taky nechapu. Asi fakt ten kybl, jak jinak. ![]()
@Hegy píše:
Mě by jen zajímalo…to jako ty lidi mají v koupelně kýbl a vybiraji tu vodu z vany a lítají s tim na zachod splachovat? A za jak dlouho tu vodu z vany vyberou? Nerikam, ze rozhazuju, ale tohle nejak neumim pobrat…
U mého příbuzného ve vaně a kyblem, teď jak je extrémní sucho tak to dává do barelů který slouží na destovku.. A to používá většinou co vím na zahon a tak.. Ale asi nešetří nic jelikož používá jen nakou bio super čistou kosmetiku ktera pak nevadí na trávník..
Mám takového kamaráda
,inženýr, bezdětný, bez partnerky. Doma netopí, protože ho přece vytápí sousedí, vaří mu maminka, nakupuje převážně jídlo se slevou, boty a oblečení nosí do roztrhání, donedávna měl tlačítkový telefon, z kopce brzdí na na podřizování, aby nepotřeboval destičky, atd… Ale zase jídla prožere za 3 chlapy a 3 x ročně za ušetřené peníze lítá do ciziny
. Všechno má důkladně propočítané a neumí dělat věci spontánně.
@Anonymní píše:
Je mi přes 40 a jsem sama s dcerou, která má 9 let. Našla jsem si přítele skoro 50, který je jinak fajn, dcera je z něj nadšená. ale jak ho víc poznávám, taksi myslím, že je držgrešle.
Nebydlíme spolu, jen se navštěvujeme. Má svůj byt 1+1, kde si hospodaří. Neustále hlídá, aby bylo zhasnuto a nabádá k tomu i návštěvy. Když se sprchuje-me, tak je potřeba stát nad lavorem, aby voda tekla do toho škopku, pak tou vodou vytírá a nakonec ještě splachuje WC. Vaření mu taky vadí, je to prý rozhazovačnost a stráta času, raději si koupí tvarohové buchtičky z Penny…
Včera slíbil dceři, že zajedou do cukrárny. Nezajeli, skončili u jeho kamaráda, který je cukrář, takže věděl, že něco bude mít doma a bude to zadarmo.Před kamarádama se chová, že je „potřebný“
Asi není šance, že by ho to přešlo.
Tvůj partner je škrt, to se nikdy nezmění. On je pro běžnou ženu nepoužitelný. Pokud s ním nechceš být, tak bych se s ním rozešla, ať má šanci najít si k sobě někoho komu to jeho chování nebude vadit.
Normální muži existují. Neztrácej s ním čas a hledej si jiného.
@veria píše:
Jo to taky nechapu. Asi fakt ten kybl, jak jinak.
nemá vanu, ale sprchu. Dá do sprchy vědro s uchama, rozkročí se a sprchuje se nad tím vědrem. Pak přelije z vědra do kýblu a jde vytírat, dodá jen malinko jaru.Po vytření postaví kýbl vedle toalety na splachování WC. Když je sám, tak splachuje jenom po velké.
@káťa píše:
Jo, ještě jsem si vzpomněla, jak dal moji dcerce k narozeninám kolo, které ( to mi sam řekl) našel rozbité ve sběrném dvoře a poopravil. Kolo strašný, nicméně za asi týden přišel s tím, že než jí ho dal, tak ho nafotil za pětikilo na bazoš a někdo se mu ozval a jestli si ho může vzít zpátky, že ho prodá. Tak si ho zase vzal.
Hele tohle jsi už sem někam někdy psala že jo? Do nějaký diskuze,,trapasy s ex" nebo tak něco
Pamatuju si to ![]()
@Anonymní píše:
nemá vanu, ale sprchu. Dá do sprchy vědro s uchama, rozkročí se a sprchuje se nad tím vědrem. Pak přelije z vědra do kýblu a jde vytírat, dodá jen malinko jaru.Po vytření postaví kýbl vedle toalety na splachování WC. Když je sám, tak splachuje jenom po velké.
Tak přesně takhle to dělal jeden, co s ním nějakou dobu žila matka, měli jsme z něho pr..l
Když pekla kuře, tak jí to stopoval, pak řekl, že konec pečení, končí noční proud, zabalte to do alobalu, to dojde… Nedošlo, bylo pořád krvavý
Tak ten alobalem omotanej kastrol hodil na nosič na kole a jel s ním 15 km k jeho matce, a dopekl ho u ní na dřevo, než ho přivezl zpět, bylo zase studený
A ještě byl línej, jak prase. Pamatuju si, když měla máti narozeniny a pořádala oslavu, tak seděl v křesle a měl na klíně asi 3 talířky (od chlebíčků a dortu, předtím řízek) a já se ho ptám: Nechceš ty talířky hodit do kuchyně? A on:To je zatím zbytečný, já čekám, až chytnu chcaní a pak to vezmu jednou cestou
![]()
@káťa píše:
Přísahám, že ne…
No nestačím valit oči
, a k smíchu mi to fakt nepřijde. Jedině dobře, že jsi to utnula.
Jde-li o vodu, taky jsem to v bytě s manželem, kde žili před tím jeho rodiče, dělala jak jeho mamka - že vodu z pračky, která tekla do vany (jinam to nešlo) chytala a s tou první umyla zem a s tou další pak spláchla wc, který byl hned vedle (vše v 1 místnosti),ale to bylo vše.
Jinak zakladatelko absolutně nechápu, co ještě řešíš, vždyť je to úplně jasný, ne…? Víš jistě až moc dobře, jak bys dopadla, stačí mi číst jen o těch situacích. Hrozný!!
![]()
@Anonymní píše:
mají ji v kýblech v koupelně, ideálně v kýblech, které jim někdo dal. Od synovce, který je ukradl v práci apod.
Aha, takže to vystaví kdesi v koupelně. No ono se jim to vymstí až do toho strčí a bude potopa:)
@Žirafa 69 píše:
No nestačím valit oči, a k smíchu mi to fakt nepřijde. Jedině dobře, že jsi to utnula.
Jde-li o vodu, taky jsem to v bytě s manželem, kde žili před tím jeho rodiče, dělala jak jeho mamka - že vodu z pračky, která tekla do vany (jinam to nešlo) chytala a s tou první umyla zem a s tou další pak spláchla wc, který byl hned vedle (vše v 1 místnosti),ale to bylo vše.
Jinak zakladatelko absolutně nechápu, co ještě řešíš, vždyť je to úplně jasný, ne…? Víš jistě až moc dobře, jak bys dopadla, stačí mi číst jen o těch situacích. Hrozný!!![]()
jsem rozhodnuta ukončit hned zítra.