Extrémní šetřivost přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2785
21.4.20 20:56

S tou vodou máme jednoho příbuzného zhruba ve stejném věku ale on to používá pak na zahradu či myti auta a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
21.4.20 21:02
@SAJ píše:
Ale tohle sis vymyslela, že jo? :mrgreen:

Přísahám, že ne… :andel:

• Citovat
  • Upravit
Hegy
21.4.20 21:02

Mě by jen zajímalo…to jako ty lidi mají v koupelně kýbl a vybiraji tu vodu z vany a lítají s tim na zachod splachovat? A za jak dlouho tu vodu z vany vyberou? Nerikam, ze rozhazuju, ale tohle nejak neumim pobrat… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
45704
21.4.20 21:08
@Hegy píše:
Mě by jen zajímalo…to jako ty lidi mají v koupelně kýbl a vybiraji tu vodu z vany a lítají s tim na zachod splachovat? A za jak dlouho tu vodu z vany vyberou? Nerikam, ze rozhazuju, ale tohle nejak neumim pobrat… :nevim:

Jo to taky nechapu. Asi fakt ten kybl, jak jinak.  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
21.4.20 21:10
@Hegy píše:
Mě by jen zajímalo…to jako ty lidi mají v koupelně kýbl a vybiraji tu vodu z vany a lítají s tim na zachod splachovat? A za jak dlouho tu vodu z vany vyberou? Nerikam, ze rozhazuju, ale tohle nejak neumim pobrat… :nevim:

U mého příbuzného ve vaně a kyblem, teď jak je extrémní sucho tak to dává do barelů který slouží na destovku.. A to používá většinou co vím na zahon a tak.. Ale asi nešetří nic jelikož používá jen nakou bio super čistou kosmetiku ktera pak nevadí na trávník..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
21.4.20 21:11

Mám takového kamaráda :lol:,inženýr, bezdětný, bez partnerky. Doma netopí, protože ho přece vytápí sousedí, vaří mu maminka, nakupuje převážně jídlo se slevou, boty a oblečení nosí do roztrhání, donedávna měl tlačítkový telefon, z kopce brzdí na na podřizování, aby nepotřeboval destičky, atd… Ale zase jídla prožere za 3 chlapy a 3 x ročně za ušetřené peníze lítá do ciziny ;). Všechno má důkladně propočítané a neumí dělat věci spontánně.

• Citovat
  • Upravit
3121
21.4.20 21:14
@Anonymní píše:
Je mi přes 40 a jsem sama s dcerou, která má 9 let. Našla jsem si přítele skoro 50, který je jinak fajn, dcera je z něj nadšená. ale jak ho víc poznávám, taksi myslím, že je držgrešle.
Nebydlíme spolu, jen se navštěvujeme. Má svůj byt 1+1, kde si hospodaří. Neustále hlídá, aby bylo zhasnuto a nabádá k tomu i návštěvy. Když se sprchuje-me, tak je potřeba stát nad lavorem, aby voda tekla do toho škopku, pak tou vodou vytírá a nakonec ještě splachuje WC. Vaření mu taky vadí, je to prý rozhazovačnost a stráta času, raději si koupí tvarohové buchtičky z Penny…
Včera slíbil dceři, že zajedou do cukrárny. Nezajeli, skončili u jeho kamaráda, který je cukrář, takže věděl, že něco bude mít doma a bude to zadarmo. :zed: Před kamarádama se chová, že je „potřebný“
Asi není šance, že by ho to přešlo. :think:

Tvůj partner je škrt, to se nikdy nezmění. On je pro běžnou ženu nepoužitelný. Pokud s ním nechceš být, tak bych se s ním rozešla, ať má šanci najít si k sobě někoho komu to jeho chování nebude vadit.

Normální muži existují. Neztrácej s ním čas a hledej si jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 21:30
@veria píše:
Jo to taky nechapu. Asi fakt ten kybl, jak jinak. :nevim:

nemá vanu, ale sprchu. Dá do sprchy vědro s uchama, rozkročí se a sprchuje se nad tím vědrem. Pak přelije z vědra do kýblu a jde vytírat, dodá jen malinko jaru.Po vytření postaví kýbl vedle toalety na splachování WC. Když je sám, tak splachuje jenom po velké.

• Citovat
  • Upravit
12605
21.4.20 21:44
@káťa píše:
Jo, ještě jsem si vzpomněla, jak dal moji dcerce k narozeninám kolo, které ( to mi sam řekl) našel rozbité ve sběrném dvoře a poopravil. Kolo strašný, nicméně za asi týden přišel s tím, že než jí ho dal, tak ho nafotil za pětikilo na bazoš a někdo se mu ozval a jestli si ho může vzít zpátky, že ho prodá. Tak si ho zase vzal.

Hele tohle jsi už sem někam někdy psala že jo? Do nějaký diskuze,,trapasy s ex" nebo tak něco :D :D :D Pamatuju si to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
21.4.20 21:45

@veria A než tu vodu spotřebují tak se pak sprchují kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42504
21.4.20 21:48
@Anonymní píše:
nemá vanu, ale sprchu. Dá do sprchy vědro s uchama, rozkročí se a sprchuje se nad tím vědrem. Pak přelije z vědra do kýblu a jde vytírat, dodá jen malinko jaru.Po vytření postaví kýbl vedle toalety na splachování WC. Když je sám, tak splachuje jenom po velké.

Tak přesně takhle to dělal jeden, co s ním nějakou dobu žila matka, měli jsme z něho pr..l :mrgreen: Když pekla kuře, tak jí to stopoval, pak řekl, že konec pečení, končí noční proud, zabalte to do alobalu, to dojde… Nedošlo, bylo pořád krvavý :jazyk: Tak ten alobalem omotanej kastrol hodil na nosič na kole a jel s ním 15 km k jeho matce, a dopekl ho u ní na dřevo, než ho přivezl zpět, bylo zase studený :mrgreen: A ještě byl línej, jak prase. Pamatuju si, když měla máti narozeniny a pořádala oslavu, tak seděl v křesle a měl na klíně asi 3 talířky (od chlebíčků a dortu, předtím řízek) a já se ho ptám: Nechceš ty talířky hodit do kuchyně? A on:To je zatím zbytečný, já čekám, až chytnu chcaní a pak to vezmu jednou cestou :jazyk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 21:49
@Švédka87 píše:
@veria A než tu vodu spotřebují tak se pak sprchují kde?

mají ji v kýblech v koupelně, ideálně v kýblech, které jim někdo dal. Od synovce, který je ukradl v práci apod.

• Citovat
  • Upravit
39691
21.4.20 21:50
@káťa píše:
Přísahám, že ne… :andel:

No nestačím valit oči 8o, a k smíchu mi to fakt nepřijde. Jedině dobře, že jsi to utnula.

Jde-li o vodu, taky jsem to v bytě s manželem, kde žili před tím jeho rodiče, dělala jak jeho mamka - že vodu z pračky, která tekla do vany (jinam to nešlo) chytala a s tou první umyla zem a s tou další pak spláchla wc, který byl hned vedle (vše v 1 místnosti),ale to bylo vše.

Jinak zakladatelko absolutně nechápu, co ještě řešíš, vždyť je to úplně jasný, ne…? Víš jistě až moc dobře, jak bys dopadla, stačí mi číst jen o těch situacích. Hrozný!! :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
21.4.20 21:52
@Anonymní píše:
mají ji v kýblech v koupelně, ideálně v kýblech, které jim někdo dal. Od synovce, který je ukradl v práci apod.

Aha, takže to vystaví kdesi v koupelně. No ono se jim to vymstí až do toho strčí a bude potopa:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 21:53
@Žirafa 69 píše:
No nestačím valit oči 8o, a k smíchu mi to fakt nepřijde. Jedině dobře, že jsi to utnula.

Jde-li o vodu, taky jsem to v bytě s manželem, kde žili před tím jeho rodiče, dělala jak jeho mamka - že vodu z pračky, která tekla do vany (jinam to nešlo) chytala a s tou první umyla zem a s tou další pak spláchla wc, který byl hned vedle (vše v 1 místnosti),ale to bylo vše.

Jinak zakladatelko absolutně nechápu, co ještě řešíš, vždyť je to úplně jasný, ne…? Víš jistě až moc dobře, jak bys dopadla, stačí mi číst jen o těch situacích. Hrozný!! :zed: :zed:

jsem rozhodnuta ukončit hned zítra.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí