Extrémní šetřivost přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
477
21.4.20 16:50
@veria píše:
Jak jako vycetl??A ty se tady ptas jestli s nim mas zustat? Tak to je snad jasny…

Pro zakladatelku:
Hele, jestli se s ním plánuješ rozejít, tak mu hlavně předlož všechny tvoje výdaje za uplynulý měsíc a ještě mu řekni, že tohle je u tebe normální. A pak mu sděl, že je hezké, že kvůli tobě tak šetří, protože bys po coroně ráda jela do Chorvatska a že rozhodně šetřit nehodláš. To potom uvidíš, jak rychle uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15858
21.4.20 16:52
@Anonymní píše:
když jsme byly s dcerkou u něj, tak hlavně na chatě. Pomáhaly jsme mu s pracemi v sadu a na zahradě. Pekli jsme buřty.
Doma se dívá hlavně na televizi na seriály.
Úplně vidím to sledování seriálů při vypnuté televizi :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32133
21.4.20 16:54

@Zumpa třeba čumí dalekohledem k sousedům :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 16:55
@Markéta80 píše:
On je bezdětný? neříkal proč je sám? Asi každá včas utekla :mrgreen: To by taky pro ní byl očistec ten by šetřil i na vlastním dítěti :jazyk: Z toho co píšeš fakt raději sama. ještě začne buzerovat i holku :lol: Tohle není normální šetření :? je jasně že on když je sám nemusí vařit, lednici klidně prázdnou, ale s dítětem to takhle nejde a pokud sám děti nemá tak to nepochopí ;)

děti nemá a chtěl by. Proto se upnul na moji holku, ale né zas tak, aby jí vzal do cukrárny. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
137
21.4.20 17:01
@Létavice1992 píše:
Pro zakladatelku:
Hele, jestli se s ním plánuješ rozejít, tak mu hlavně předlož všechny tvoje výdaje za uplynulý měsíc a ještě mu řekni, že tohle je u tebe normální. A pak mu sděl, že je hezké, že kvůli tobě tak šetří, protože bys po coroně ráda jela do Chorvatska a že rozhodně šetřit nehodláš. To potom uvidíš, jak rychle uteče.

Tohle je dobrý. Těžko ale říct, co s těmi penězi dělá, když jeho jediný výdaj je za energie v bytě, což při jeho zacházení s vodou může být tak max.2000-měs. Další 1000 za buchtičky z penny. A co zbytek. Zakladatelko, jsi si jistá, že není zadlužený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
21.4.20 17:02
@Chytrak píše:
Ten chlap je doslova hloupej. A ty nevis, ze pri vareni spotrebujes elektrinu nebo plyn, pak nejake suroviny a po tom jidle vodu a minim. tablety do mycky a zase elektrika? ;)Pro nej by bylo ekonomicky nejvyhodnejsi vubec nezrat. :D

Nechce se mi věřit tomu, že ten chlap má myčku, podle mě, jestli nádobí někdy myje, tak při sprchování :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
21.4.20 17:02

I když ty buchtičky si sní asi jen tak v ruce bez ničeho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 17:03
@bjetuschka píše:
Nechce se mi věřit tomu, že ten chlap má myčku, podle mě, jestli nádobí někdy myje, tak při sprchování :-)

myčku nemá, na co taky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.20 17:05
@Marusee píše:
Tohle je dobrý. Těžko ale říct, co s těmi penězi dělá, když jeho jediný výdaj je za energie v bytě, což při jeho zacházení s vodou může být tak max.2000-měs. Další 1000 za buchtičky z penny. A co zbytek. Zakladatelko, jsi si jistá, že není zadlužený?

i to mi vrtá hlavou, jestli nemá dluhy. :think: Ptala jsem se a tvrdí, že ne.

• Citovat
  • Upravit
33684
21.4.20 17:07
@Anonymní píše:
Je mi přes 40 a jsem sama s dcerou, která má 9 let. Našla jsem si přítele skoro 50, který je jinak fajn, dcera je z něj nadšená. ale jak ho víc poznávám, taksi myslím, že je držgrešle.
Nebydlíme spolu, jen se navštěvujeme. Má svůj byt 1+1, kde si hospodaří. Neustále hlídá, aby bylo zhasnuto a nabádá k tomu i návštěvy. Když se sprchuje-me, tak je potřeba stát nad lavorem, aby voda tekla do toho škopku, pak tou vodou vytírá a nakonec ještě splachuje WC. Vaření mu taky vadí, je to prý rozhazovačnost a stráta času, raději si koupí tvarohové buchtičky z Penny…
Včera slíbil dceři, že zajedou do cukrárny. Nezajeli, skončili u jeho kamaráda, který je cukrář, takže věděl, že něco bude mít doma a bude to zadarmo. :zed: Před kamarádama se chová, že je „potřebný“
Asi není šance, že by ho to přešlo. :think:

A je aspoň šance, že ho kopneš do zadele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 17:11

Jídlo, ani peníze z nás nikdy netahal. Dceři koupil párkrát maličkost do 50 korun, je tady obchod Rodinka s levnými věcmi. On se tam i obléká.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.20 17:15
@arinecka píše:
A je aspoň šance, že ho kopneš do zadele?

jako partnera ho nechci určitě. Párkrát za rok můžeme zajet na tu jeho chatu, ale víc nic.
Mám jiné zájmy, každý rok jedeme na dovolenou, jezdíme na výlety…

• Citovat
  • Upravit
33684
21.4.20 17:17
@Anonymní píše:
Jídlo, ani peníze z nás nikdy netahal. Dceři koupil párkrát maličkost do 50 korun, je tady obchod Rodinka s levnými věcmi. On se tam i obléká.

Fakt se obléká v rodince? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15858
21.4.20 17:23
@Anonymní píše:
děti nemá a chtěl by. Proto se upnul na moji holku, ale né zas tak, aby jí vzal do cukrárny. :mrgreen:

Lakomý pedofil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 17:25
@arinecka píše:
Fakt se obléká v rodince? 8o

jj, kupuje tam hodně. podle mě strašné šunty.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky