Extrémní šetřivost přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.4.20 14:20
@alialiali píše:
No tak jestli se takto chová už v začátcích vztahu, tak co potom v dlouhodobém vztahu :/ ten by mě lezl krkem po pár návštěvách :/ tak to asi ani nepere v pračce ne?? Co je to za život, nejspis pracující člověk a šetří na takových blbostech. Užívá si těch peněz spin nějak jinak - třeba cestováním nebo nějakým koníčkem nebo šetří do hrobu??

v pračce pere, to mám ověřený. :mrgreen: Koníček má práci na zahradě, pěstování zeleniny. Provozuje jenom aktivity " zadarmo".

• Citovat
  • Upravit
9935
21.4.20 14:21

Je hezké, že se snaží šetřit, ale vzal to jaksi za špatný konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
21.4.20 14:21

Fuj, tak s takovým bych nebyla ani minutu. Rychle pryč! A s tou vodou je to pěkně nechutné. Je v pořádku, když někdo šetří, ale neměl by to tak přehánět. Pokud by jste spolu začali žít, tak by ti vyčítal i to kafe v kavárně s kamarádkou nebo koblihu za desetikorunu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
21.4.20 14:22

:mrgreen: rozhodně spolu nebydlete. On bude trpět jak plýtváš a ty že tě určuje co máš dělat. Za chvíli Tě bude říkat kolik útržků toaletáku smíš použít :jazyk: Možná pak bude mít stopky kolik času trávíš ve sprše :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45702
21.4.20 14:23

Hele vim že není snadný někoho přijatelnýho najít, ale toto ne. Bič a pryč. To by nebyl život s ním. A v 50 se nezmění, to bude naopak jen horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 14:32
@Markéta80 píše: :mrgreen: rozhodně spolu nebydlete. On bude trpět jak plýtváš a ty že tě určuje co máš dělat. Za chvíli Tě bude říkat kolik útržků toaletáku smíš použít :jazyk: Možná pak bude mít stopky kolik času trávíš ve sprše :jazyk:

na toaleťák a sprchové mýdlo si už stěžoval, kolik ho moje dcerka spotřebuje. Když jsem donesla roličku a sprchový mýdlo, tak se čertil, že ho urážím…že takovej chudák zase není.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.20 14:36

Dvakrát za den nám volá, proč nezajedeme, že mu chybíme a je sám. Je mi ho na jednu stranu líto, ale sprotivil se nám.

• Citovat
  • Upravit
477
21.4.20 14:39
@alialiali píše:
No tak jestli se takto chová už v začátcích vztahu, tak co potom v dlouhodobém vztahu :/ ten by mě lezl krkem po pár návštěvách :/ tak to asi ani nepere v pračce ne?? Co je to za život, nejspis pracující člověk a šetří na takových blbostech. Užívá si těch peněz spin nějak jinak - třeba cestováním nebo nějakým koníčkem nebo šetří do hrobu??

Asi si šetří na zlatou rakev, protože až bude jednou pod drnem, tak mu ty peníze budou k ničemu.

Příspěvek upraven 21.04.20 v 14:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
21.4.20 14:39
@Anonymní píše:
na toaleťák a sprchové mýdlo si už stěžoval, kolik ho moje dcerka spotřebuje. Když jsem donesla roličku a sprchový mýdlo, tak se čertil, že ho urážím…že takovej chudák zase není.

Ajaj, takže Spořílek a urážlivej k tomu. Kdyby byl jen setrilek, tak ti za ten sprcháč a papír aspoň poděkuje.
Hele šetřit je fajn, někde je to i sakra potřeba, je to i ekologické, ale čeho je moc, toho je příliš. Mě by to obtěžovalo. A hlavně, člověk musí přemýšlet dobudoucna - chtěla bys v tomhle jednou žít? Asi ne…nech ho, ať si najde někoho k sobě víc kompatibilního, a ty taky… Budete šťastnější oba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
21.4.20 14:44
@Anonymní píše:
Dvakrát za den nám volá, proč nezajedeme, že mu chybíme a je sám. Je mi ho na jednu stranu líto, ale sprotivil se nám.

Tak mu to řekni, třeba si to ani neuvědomuje.

• Citovat
  • Upravit
12605
21.4.20 14:50

Vaření je rozhazovačnost… Nemůžu se přestat smát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
21.4.20 14:57

A tou vodou po mytí a vytírání se navíc splachuje jen po velký, ne? :lol: pryč od něj, tohle se s věkem zhoršuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
21.4.20 15:01

A on na něco šetří? Nebo má tak malou výplatu, nebo je to,,jen,, model z rodiny, nebo proč to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 15:12
@Marusee píše:
A on na něco šetří? Nebo má tak malou výplatu, nebo je to,,jen,, model z rodiny, nebo proč to?

nešetří na nic. Plat má do 20 tis. Byt má svůj.
Já mám míň pro dvě osoby a nemáme se zle.

• Citovat
  • Upravit
401
21.4.20 15:14

Možná vám šetří na nějaký velký dar. Ale asi ne. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat