Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je hezké, že se snaží šetřit, ale vzal to jaksi za špatný konec.
Fuj, tak s takovým bych nebyla ani minutu. Rychle pryč! A s tou vodou je to pěkně nechutné. Je v pořádku, když někdo šetří, ale neměl by to tak přehánět. Pokud by jste spolu začali žít, tak by ti vyčítal i to kafe v kavárně s kamarádkou nebo koblihu za desetikorunu.
rozhodně spolu nebydlete. On bude trpět jak plýtváš a ty že tě určuje co máš dělat. Za chvíli Tě bude říkat kolik útržků toaletáku smíš použít
Možná pak bude mít stopky kolik času trávíš ve sprše ![]()
Hele vim že není snadný někoho přijatelnýho najít, ale toto ne. Bič a pryč. To by nebyl život s ním. A v 50 se nezmění, to bude naopak jen horší.
@Markéta80 píše:rozhodně spolu nebydlete. On bude trpět jak plýtváš a ty že tě určuje co máš dělat. Za chvíli Tě bude říkat kolik útržků toaletáku smíš použít
Možná pak bude mít stopky kolik času trávíš ve sprše
na toaleťák a sprchové mýdlo si už stěžoval, kolik ho moje dcerka spotřebuje. Když jsem donesla roličku a sprchový mýdlo, tak se čertil, že ho urážím…že takovej chudák zase není.
Dvakrát za den nám volá, proč nezajedeme, že mu chybíme a je sám. Je mi ho na jednu stranu líto, ale sprotivil se nám.
@alialiali píše:
No tak jestli se takto chová už v začátcích vztahu, tak co potom v dlouhodobém vztahu :/ ten by mě lezl krkem po pár návštěvách :/ tak to asi ani nepere v pračce ne?? Co je to za život, nejspis pracující člověk a šetří na takových blbostech. Užívá si těch peněz spin nějak jinak - třeba cestováním nebo nějakým koníčkem nebo šetří do hrobu??
Asi si šetří na zlatou rakev, protože až bude jednou pod drnem, tak mu ty peníze budou k ničemu.
Příspěvek upraven 21.04.20 v 14:42
@Anonymní píše:
na toaleťák a sprchové mýdlo si už stěžoval, kolik ho moje dcerka spotřebuje. Když jsem donesla roličku a sprchový mýdlo, tak se čertil, že ho urážím…že takovej chudák zase není.
Ajaj, takže Spořílek a urážlivej k tomu. Kdyby byl jen setrilek, tak ti za ten sprcháč a papír aspoň poděkuje.
Hele šetřit je fajn, někde je to i sakra potřeba, je to i ekologické, ale čeho je moc, toho je příliš. Mě by to obtěžovalo. A hlavně, člověk musí přemýšlet dobudoucna - chtěla bys v tomhle jednou žít? Asi ne…nech ho, ať si najde někoho k sobě víc kompatibilního, a ty taky… Budete šťastnější oba…
@Anonymní píše:
Dvakrát za den nám volá, proč nezajedeme, že mu chybíme a je sám. Je mi ho na jednu stranu líto, ale sprotivil se nám.
Tak mu to řekni, třeba si to ani neuvědomuje.
A tou vodou po mytí a vytírání se navíc splachuje jen po velký, ne?
pryč od něj, tohle se s věkem zhoršuje ![]()
A on na něco šetří? Nebo má tak malou výplatu, nebo je to,,jen,, model z rodiny, nebo proč to?
@Marusee píše:
A on na něco šetří? Nebo má tak malou výplatu, nebo je to,,jen,, model z rodiny, nebo proč to?
nešetří na nic. Plat má do 20 tis. Byt má svůj.
Já mám míň pro dvě osoby a nemáme se zle.
v pračce pere, to mám ověřený.
Koníček má práci na zahradě, pěstování zeleniny. Provozuje jenom aktivity " zadarmo".