Extrémní šetřivost přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
477
21.4.20 20:22
@Anonymní píše:
kouká na Kobru 11 a Vražedné pobřeží, pak na Šlágr

Hmm, fakt výběr. Nechápu, jak se někdo může dívat na Šlágr, vždyť je to čistý telemarketing a aktivní vymývárna mozků pro důchodce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 20:24
@g.sandova píše:
To myslíš vážně? :mrgreen:

Vážně. :)

• Citovat
  • Upravit
477
21.4.20 20:25

Teď jsem si ještě vzpomněla na jednu epizodu ze seriálu Slovácko sa nesúdí. Dopadneš jako ta ženská v tom příběhu, když s ním zůstaneš.

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45701
21.4.20 20:28
@Anonymní píše:
kouká na Kobru 11 a Vražedné pobřeží, pak na Šlágr

To uz si delas legraci, vid. :mrgreen: myslela jsem ze cumi aspon na Hru o truny nebo tak neco :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45701
21.4.20 20:31
@Monchichik píše:
@elinka90 Nekoukám ani na Ordinaci ani ulici…Jak jsem poznal vaši matku jsem viděla kousek, nepřijde mi to vtipné…vydržím koukat tak na Zákon a pořádek ;), nemám ráda ani fantasy ani rádoby vtipné americké seriály…

Dneska jsou i uplne jiny serialy, detektivni, spionazni, mysteriozni,, chmurne severske a nevim jake, vetsina chlapu co zas znam ja tak na ne kouka. No ale to jedno. Slagr TV mne dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
21.4.20 20:35
@Katastrofaobecna píše:
@káťa
Ty bláho, ten by čučel, co já po upečení kuřete vyhodím :think: Skelety koupím na polívku (na hrnec dávám dvě kila) a pak to ani neobírám psům, ten čas mi za to nestojí.

My jim dáváme kostry syrový ;) :D. Jako tenkrát jsem to nějak ustala s tím, jestli to nebyla napůl recese, ale časem mi došlo, že fakt nebyla.
Těch maličkostí a různých příhod, mohla bych k tom napsat knížku :lol:
Když tenkrát na koupališti se hádal s pokladní, že moji dceři, která již chodila do první třídy a navíc je na svůj věk vysoká, ještě nebyly tři roky, aby jsme za ní nemuseli platit vstupné - za námi fronta jako blázen, tak pani nakonec rezignovala a nechala nás jít a on byl spokojený, nebo jsme ji autem kolem pole s krmnou řepou a on zastavil a dvě ty řepy vytáhl, že jsou zadarmo a dělal z nich nějaké buchty, nedalo se to jíst ale bylo to zadarmo, jedlto celý vikend..ale jak říkám, takových příhod byla kupa, dneska se tomu směju..

• Citovat
  • Upravit
1086
21.4.20 20:40

@káťa :ja jsem taky dost setriva ale tohle je neco. Napis jeste nejakou prihodu bavi me to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
21.4.20 20:42

Jo, ještě jsem si vzpomněla, jak dal moji dcerce k narozeninám kolo, které ( to mi sam řekl) našel rozbité ve sběrném dvoře a poopravil. Kolo strašný, nicméně za asi týden přišel s tím, že než jí ho dal, tak ho nafotil za pětikilo na bazoš a někdo se mu ozval a jestli si ho může vzít zpátky, že ho prodá. Tak si ho zase vzal.

• Citovat
  • Upravit
19388
21.4.20 20:45
@káťa píše:
Jo, ještě jsem si vzpomněla, jak dal moji dcerce k narozeninám kolo, které ( to mi sam řekl) našel rozbité ve sběrném dvoře a poopravil. Kolo strašný, nicméně za asi týden přišel s tím, že než jí ho dal, tak ho nafotil za pětikilo na bazoš a někdo se mu ozval a jestli si ho může vzít zpátky, že ho prodá. Tak si ho zase vzal.

Tohle si pamatuju! Ještě pridej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
21.4.20 20:48
@káťa píše:
Jo, ještě jsem si vzpomněla, jak dal moji dcerce k narozeninám kolo, které ( to mi sam řekl) našel rozbité ve sběrném dvoře a poopravil. Kolo strašný, nicméně za asi týden přišel s tím, že než jí ho dal, tak ho nafotil za pětikilo na bazoš a někdo se mu ozval a jestli si ho může vzít zpátky, že ho prodá. Tak si ho zase vzal.

Ale tohle sis vymyslela, že jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 20:49
@káťa píše:
My jim dáváme kostry syrový ;) :D. Jako tenkrát jsem to nějak ustala s tím, jestli to nebyla napůl recese, ale časem mi došlo, že fakt nebyla.
Těch maličkostí a různých příhod, mohla bych k tom napsat knížku :lol:
Když tenkrát na koupališti se hádal s pokladní, že moji dceři, která již chodila do první třídy a navíc je na svůj věk vysoká, ještě nebyly tři roky, aby jsme za ní nemuseli platit vstupné - za námi fronta jako blázen, tak pani nakonec rezignovala a nechala nás jít a on byl spokojený, nebo jsme ji autem kolem pole s krmnou řepou a on zastavil a dvě ty řepy vytáhl, že jsou zadarmo a dělal z nich nějaké buchty, nedalo se to jíst ale bylo to zadarmo, jedlto celý vikend..ale jak říkám, takových příhod byla kupa, dneska se tomu směju..

to taky znám. :mrgreen: Vzal moji dcerku do ZOO, šel se jako zeptat na ředitelství na práci a pak se nějak protáhli do areálu. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Katastrofaobecna
21.4.20 20:50

@káťa Drsný, s takovým bych nevydržela v jedné místnosti asi ani pet minut :D Jsem docela labužník a neváhám dát za jídlo poměrně hodně peněz.

Jsem asi druhý extrém, od malička mám fóbii ohledně diskuzí týkajících se peněz. Fakt mi to vadí, bojím se toho. když mi někdo chce něco proplatit (i proto, že to on sám chtěl) raději řeknu nižší částku, aby se to neřešilo. Nikdy jsem teda nic nedlužila a tak nějak si pořídím vše co chci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.20 20:53
@Anonymní píše:
byl dvakrát a vyčetl plnou ledničku, mrazák a zásoby jídla i drogerie. A víckrát k nám nešel. :D

8o utec, tohle nemas zapotrebi

• Citovat
  • Upravit
2689
21.4.20 20:55
@káťa píše:

Tak to je síla 8o.
A ten vstup na koupáku, to bych se propadla hanbou.
Jak dlouho si snim vydržela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hegy
21.4.20 20:56
@g.sandova píše:
Tohle si pamatuju! Ještě pridej!

Jo ja taky…tvl…to je exot… :mrgreen: :mrgreen: jeste necooo… :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek