Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Už je to za mnou, zavolala jsem mu, že je konec.
Tvrdí, že mu dlužím 1600 Kč, ale já nevím za co.
@free333 píše:
A proč si nenajdeš někoho jen na ten sex a pokec bez toho, že bys do toho musela tahat svoje dítě?Já když si vzpomenu na sebe v 9 letech, chtěla jsem být s kamarádkama venku, řešit si svoje věci a neumím si představit, že bych musela s matkou k nějakému cizímu dědkovi, kde bych se ještě musela mýt v lavoru a který by pak ještě po nás chtěl peníze…
A to ještě je štěstí, že to nebyl nějaký úchyl, taky takových je…
A nikdy bych to neudělala svoji dceři, opravdu to jde vést mimo ní…
Na Tvém místě bych si užila ty pěkné roky - 9 let je takový hezký věk, než půjde do puberty a už bych ji k žádným novým dědkům netahala, bude Ti za to jednou vděčná…
už ne, dostala jsem ponaučení. ![]()
@Anonymní píše:
už ne, dostala jsem ponaučení.
Ale, na sex si někoho najdi, jen tak, oro potěšení, žádný vyvařování, prani a pomoc na zahradě ![]()
@Betty MacDonald píše:
Ale, na sex si někoho najdi, jen tak, oro potěšení, žádný vyvařování, prani a pomoc na zahradě
možná časem…
Ono je to těžké, hledala jsem někoho pro normální obyčejný život. Dceři je líto, že táta o ní nejeví zájem a chtěla by úplnou rodinu.
@free333 píše:
A proč si nenajdeš někoho jen na ten sex a pokec bez toho, že bys do toho musela tahat svoje dítě?Já když si vzpomenu na sebe v 9 letech, chtěla jsem být s kamarádkama venku, řešit si svoje věci a neumím si představit, že bych musela s matkou k nějakému cizímu dědkovi, kde bych se ještě musela mýt v lavoru a který by pak ještě po nás chtěl peníze…
A to ještě je štěstí, že to nebyl nějaký úchyl, taky takových je…
A nikdy bych to neudělala svoji dceři, opravdu to jde vést mimo ní…
Na Tvém místě bych si užila ty pěkné roky - 9 let je takový hezký věk, než půjde do puberty a už bych ji k žádným novým dědkům netahala, bude Ti za to jednou vděčná…
nezapomen, že dnes už to tak nefunguje…děti venku s kamarády neběhají
@Anonymní píše:
Už je to za mnou, zavolala jsem mu, že je konec.
Tvrdí, že mu dlužím 1600 Kč, ale já nevím za co.
Tak to napočítej ty…začni buřtama a bůhví čím ještě…se bude divit ![]()
@Anonymní píše:
už ne, dostala jsem ponaučení.
Opravdu na ten sex si najdi, ono každý milenec bude normálnější než tenhle pán, to je opravdu extrém, asi i proto je sám, bez dětí… ![]()
@Monchichik píše:
Tak to napočítej ty…začni buřtama a bůhví čím ještě…se bude divit
Orální sex 1500 kč, klasický sex 1000 kč, BDSM 2000 kč…atd. atd. ![]()
@free333 tak zřezala bych ho i zadarmo
a napočítala bych mu fakt všechno, i vodu, jestli si u ní někdy myl byť třeba jen ruce, každý kafe… ![]()
@Venetia píše:
nezapomen, že dnes už to tak nefunguje…děti venku s kamarády neběhají
To máš Ven vlastně pravdu…
Jsem ráda, že jsem si užila ještě takové to normální dětství po svém, kdyby mi chtěl někdo dělat animátora do 16, asi bych to těžko snášela… ![]()
@Monchichik píše:
@free333 tak zřezala bych ho i zadarmoa napočítala bych mu fakt všechno, i vodu, jestli si u ní někdy myl byť třeba jen ruce, každý kafe…
Kafe bych ale počítala aspon jako ty ceny na Sněžce, na Václaváku atd. ![]()
Tvrdí, že koupil mojí dcerce nějakou matraci za 1600, aby měla kde spát. A je naštvanej, že se mu soused kvůli nám posmívá.