Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ex nemá rád lidi, kteří chovají zvířata, psy, koně apod.
Tak jistě, vždyť to stojí peníze ![]()
@Anonymní píše:
píše, že za rekreaci na chatě.Pěkná rekreace prací.
nejhorší je, že nechá všechno znova spustnout. Soused tvrdí, že mu tam makaly vždy ženské, poslední před 6 lety. To by odpovídalo, jak byly neprořezané stromy a celkový stav zahrady.
Kamaradku na nejake seznamce nebo kde oslovil borec a jako prvni rande ji porad zval, aby mu prisla do sadu pomoct sbirat ovoce
Nikam jinam nechtel, jenom porad ji zval k nemu makat. Kdyz nesla, tak se urazil ![]()
@PaníBovaryová píše:
Kamaradku na nejake seznamce nebo kde oslovil borec a jako prvni rande ji porad zval, aby mu prisla do sadu pomoct sbirat ovoceNikam jinam nechtel, jenom porad ji zval k nemu makat. Kdyz nesla, tak se urazil
Taky dobrej ubožák ![]()
@PaníBovaryová píše:
Kamaradku na nejake seznamce nebo kde oslovil borec a jako prvni rande ji porad zval, aby mu prisla do sadu pomoct sbirat ovoceNikam jinam nechtel, jenom porad ji zval k nemu makat. Kdyz nesla, tak se urazil
@Anonymní píše:
malá chce, budou tam dvě děti 9 a 13 let. Já mám nepříjemný pocit.
já bych šla
Jeste bych podotkla, ze jedna vec je byt skrblik a druha lakomec. Skrblik setri na vsech, vsude, nedela rozdily, ale lakomec rad dopreje sam sobe, co se mu libi, ale treba rodine by odmeroval i toaletak
Jsou i taci, co si sami sobe nachystaji veceri a deckam nechaji v lednicce tak zvadlou mrkev a jeste od tv z gauce rvou, ze se jdou doma predrita ostatni nic nedelaji.
@PaníBovaryová píše:
Jeste bych podotkla, ze jedna vec je byt skrblik a druha lakomec. Skrblik setri na vsech, vsude, nedela rozdily, ale lakomec rad dopreje sam sobe, co se mu libi, ale treba rodine by odmeroval i toaletakJsou i taci, co si sami sobe nachystaji veceri a deckam nechaji v lednicce tak zvadlou mrkev a jeste od tv z gauce rvou, ze se jdou doma predrita ostatni nic nedelaji.
je to skrblík.
@Anonymní píše:
Tvrdí, že koupil mojí dcerce nějakou matraci za 1600, aby měla kde spát. A je naštvanej, že se mu soused kvůli nám posmívá.
Tak jestli jí koupil, tak mu zůstane, ne? Tak co chce…abys mu jí zaplatila a on si jí nechá? Pošli mu, kolik dluží on tobě, to bude teprve čumět ![]()
@Anonymní píše:
Bojím se, aby ex něco nevykřikoval, buď o penězích, nebo že jsem k**** apod.
Tak ať klidně vykřikuje, však on by ho soused srovnal, se neboj
Já bych jela, proč ne…vždyť to může být fajn, ne?
Kdovi kde tu matraci koupil
to uz zname z diskuze o nahrade skody za pripalenou deku ![]()
@PaníBovaryová píše:
Kdovi kde tu matraci koupilto uz zname z diskuze o nahrade skody za pripalenou deku
@PaníBovaryová píše:???
Kdovi kde tu matraci koupilto uz zname z diskuze o nahrade skody za pripalenou deku
@Monchichik píše:
Tak ať klidně vykřikuje, však on by ho soused srovnal, se nebojJá bych jela, proč ne…vždyť to může být fajn, ne?
soused tvrdí, že se ho „Mrtvola“ nenávidí a bojí, abych si nedělala starosti.