Extrémní šetřivost přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42484
22.4.20 12:38
@Anonymní píše:
Ex nemá rád lidi, kteří chovají zvířata, psy, koně apod.

Tak jistě, vždyť to stojí peníze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21388
22.4.20 12:40
@Anonymní píše:
píše, že za rekreaci na chatě. :lol: Pěkná rekreace prací. :pocitac: nejhorší je, že nechá všechno znova spustnout. Soused tvrdí, že mu tam makaly vždy ženské, poslední před 6 lety. To by odpovídalo, jak byly neprořezané stromy a celkový stav zahrady.

Kamaradku na nejake seznamce nebo kde oslovil borec a jako prvni rande ji porad zval, aby mu prisla do sadu pomoct sbirat ovoce :nevim: Nikam jinam nechtel, jenom porad ji zval k nemu makat. Kdyz nesla, tak se urazil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42484
22.4.20 12:42
@PaníBovaryová píše:
Kamaradku na nejake seznamce nebo kde oslovil borec a jako prvni rande ji porad zval, aby mu prisla do sadu pomoct sbirat ovoce :nevim: Nikam jinam nechtel, jenom porad ji zval k nemu makat. Kdyz nesla, tak se urazil :D

Taky dobrej ubožák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.20 12:42
@PaníBovaryová píše:
Kamaradku na nejake seznamce nebo kde oslovil borec a jako prvni rande ji porad zval, aby mu prisla do sadu pomoct sbirat ovoce :nevim: Nikam jinam nechtel, jenom porad ji zval k nemu makat. Kdyz nesla, tak se urazil :D
:mrgreen: nebyl to ten můj 8o :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
106294
22.4.20 12:43
@Anonymní píše:
malá chce, budou tam dvě děti 9 a 13 let. Já mám nepříjemný pocit.

já bych šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21388
22.4.20 12:43
@Anonymní píše: :mrgreen: nebyl to ten můj 8o :mrgreen:

Ne, toto byl mlady chlap. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21388
22.4.20 12:49

Jeste bych podotkla, ze jedna vec je byt skrblik a druha lakomec. Skrblik setri na vsech, vsude, nedela rozdily, ale lakomec rad dopreje sam sobe, co se mu libi, ale treba rodine by odmeroval i toaletak :cert: Jsou i taci, co si sami sobe nachystaji veceri a deckam nechaji v lednicce tak zvadlou mrkev a jeste od tv z gauce rvou, ze se jdou doma predrita ostatni nic nedelaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.20 12:49
@PaníBovaryová píše:
Ne, toto byl mlady chlap. :lol:

možná jeho synovec. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.20 12:51
@PaníBovaryová píše:
Jeste bych podotkla, ze jedna vec je byt skrblik a druha lakomec. Skrblik setri na vsech, vsude, nedela rozdily, ale lakomec rad dopreje sam sobe, co se mu libi, ale treba rodine by odmeroval i toaletak :cert: Jsou i taci, co si sami sobe nachystaji veceri a deckam nechaji v lednicce tak zvadlou mrkev a jeste od tv z gauce rvou, ze se jdou doma predrita ostatni nic nedelaji.

je to skrblík.

• Citovat
  • Upravit
32125
22.4.20 13:09
@Anonymní píše:
Tvrdí, že koupil mojí dcerce nějakou matraci za 1600, aby měla kde spát. A je naštvanej, že se mu soused kvůli nám posmívá.

Tak jestli jí koupil, tak mu zůstane, ne? Tak co chce…abys mu jí zaplatila a on si jí nechá? Pošli mu, kolik dluží on tobě, to bude teprve čumět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32125
22.4.20 13:12
@Anonymní píše:
Bojím se, aby ex něco nevykřikoval, buď o penězích, nebo že jsem k**** apod. :think:

Tak ať klidně vykřikuje, však on by ho soused srovnal, se neboj :mrgreen: Já bych jela, proč ne…vždyť to může být fajn, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21388
22.4.20 13:18

Kdovi kde tu matraci koupil :roll: to uz zname z diskuze o nahrade skody za pripalenou deku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42484
22.4.20 13:22
@PaníBovaryová píše:
Kdovi kde tu matraci koupil :roll: to uz zname z diskuze o nahrade skody za pripalenou deku :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.20 13:38
@PaníBovaryová píše:
Kdovi kde tu matraci koupil :roll: to uz zname z diskuze o nahrade skody za pripalenou deku :mrgreen:
???
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.20 13:48
@Monchichik píše:
Tak ať klidně vykřikuje, však on by ho soused srovnal, se neboj :mrgreen: Já bych jela, proč ne…vždyť to může být fajn, ne?

soused tvrdí, že se ho „Mrtvola“ nenávidí a bojí, abych si nedělala starosti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky