Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Karmínie píše:???
Každý chlap má v 50 letech nějaké děti, to je snad jasné. Nebo myslíš, že je v tom věku ještě panic?
Mmch - zakladatelky teď už ex žádné děti nemá.
@Klopotkova píše:
To není vůbec jasné, kde žiješ?Nebýt panic a nemít dítě/děti, to jsou dvě rozdílné věci.
Viď? Proto na to čučím jak puk.
@Klopotkova píše:
To není vůbec jasné, kde žiješ?Nebýt panic a nemít dítě/děti, to jsou dvě rozdílné věci.
Vůbec nepředpokládám, že by si zakladatelka začala něco s bezdětným 50 letým chlapem. Bezdětní staří chlapi jsou vždy nějakým způsobem úchylní. Takovému se přece každá vyhne obloukem.
@Karmínie píše:
Vůbec nepředpokládám, že by si zakladatelka začala něco s bezdětným 50 letým chlapem. Bezdětní staří chlapi jsou vždy nějakým způsobem úchylní. Takovému se přece každá vyhne obloukem.
Jsi strašně naivní. Není povinnost nikoho mít dítě jen aby nebyl, jak Ty píšeš, divný. Je úplně jedno, co Ty předpokládáš nebo nepředpokládáš, záleží na tom, jaká je skutečnost.
Edit: psala jsi dokonce - uchylní.
Příspěvek upraven 22.04.20 v 21:11
@Karmínie píše:
Třetí dohoda: nevytvářej si domněnky.
Něco na ní bude. ![]()
@Karmínie píše:
To je ale fakt hloupý názor, holubičko ![]()
@Venett píše:
To je ale fakt hloupý názor, holubičko
Hloupým lidem připadají rozumné názory jako hloupé.
Ale nelam si s tím hlavu, stejně nepochopíš, co jsem tím chtěla říct. ![]()
@Anonymní píše:
na seznamce.
Našla na seznamce…?
Tak ho na tu seznamku zase rychle pošli 😀
@Anonymní píše:
Je mi přes 40 a jsem sama s dcerou, která má 9 let. Našla jsem si přítele skoro 50, který je jinak fajn, dcera je z něj nadšená. ale jak ho víc poznávám, taksi myslím, že je držgrešle.
Nebydlíme spolu, jen se navštěvujeme. Má svůj byt 1+1, kde si hospodaří. Neustále hlídá, aby bylo zhasnuto a nabádá k tomu i návštěvy. Když se sprchuje-me, tak je potřeba stát nad lavorem, aby voda tekla do toho škopku, pak tou vodou vytírá a nakonec ještě splachuje WC. Vaření mu taky vadí, je to prý rozhazovačnost a stráta času, raději si koupí tvarohové buchtičky z Penny…
Včera slíbil dceři, že zajedou do cukrárny. Nezajeli, skončili u jeho kamaráda, který je cukrář, takže věděl, že něco bude mít doma a bude to zadarmo.Před kamarádama se chová, že je „potřebný“
Asi není šance, že by ho to přešlo.
Nejmenuje se Zdeněk? Mám strýce a ten je přesně tak jebly.
S tímhle to nevydržíš, to ti říkám rovnou ???? a mám dotaz: To se ti vážně ještě po tom všem nezprotivil???
Mám velice pohledného a zajištěneho strýce 55let štíhlé postavy, výška 185cm, jemně prošedivele tmavší vlasy ale nutno podotknout, že nejedná zcela standardně.. Je strašně lakomy, takže i na rande byste si musely to pivo platit samy, jedině, že by se podařilo ho aspoň trochu opít a musel by být účet na stole aby na závěr cvaknul on při troše štěstí takže vytvářet mu skvělou náladu je nezbytné ale to je jen přátelská rada. Konkrétně by bylo super souhlasit se vším a lichotit mu, chválit ho. Říkám narovinu, bude to velmi ale velmi těžké 🤔 budete totiž s největší pravděpodobností pociťovat úplně pravý opak. Co se týče pití, tak pivo max vínko, nic závratně dražšího. Ovsem bez garance, že to vyjde takže počítat opravdu se vším. Nějaká večeře apod nepřichází v úvahu. Najist se mate doma a levně.
Jinak je s nim pak docela uz i sranda no lépe řečeno, smějeme se všichni tomu, jak je trapný 😁 ale i to ho potěší takže účel to plní. Vkuse mluvi takže pro méně komunikativní ženy ideální. Víc ukecane budou místy možná i „nasrane“ ale trpělivost růže přináši..tedy věřím, že snad…no špatné je, že mluví většinou samé pi*oviny, hlavně točí pořád o penězích kterých má sám dost ale tváří se raději nenápadně. Je to zkrátka jeho oblíbené téma. Vydělal si celkem dost peněz za celý život v Itálii kde měl velmi pružnou pracovní dobu a to jediné ho zachránilo. Tady pracovat nedokáže, všude ho za čas vyhodí, ma totiž velký problém někam přijít včas. Dokáže se hodinu i dvě motat, motat a nakonec sám zjistí, že neudělal vůbec nic ale i to motani mu spolkne času do aleluja. Takže i to rande by se muselo časové brát s hodně velkou čas. rezervou.
Náhodou se mu podařilo mít v životě jednu dceru kde si dělal i testy zda je opravdu jeho a když vyšlo z 98,788888%,že ano, nevzdàval se a přesto je udělal podruhé. Výsledky totožne, to se divil pak ještě o něco víc. Alimenty však platí řádně. Mladá se rozhodla studovat VŠ to ho trošku vykolejilo jelikož se mu placeni alimentu nečekaně prodloužilo. Ale uz to zřejmé rozdychal. Tím jak je moc spořivý a šetrny, má moc starostí s tím, jak jeho finance v budoucnu dopadnou. Existuje-li nějaká tolerantní (nechci vubec říct hloupá) duše a nevadi ji risknout, že přijde sice o dost nervů, ale treba dokaze kouzlit, může reagovat do zpráv.
P. S. Prosím, jen ty ženy, které nakládaji s financemi velice zodpovědně a jsou rovněž šetrné, jako on sám. Strýc tuhle vlastnost velmi ocení. Opačná vlastnost je řekla bych až nepřípustná. Je rychlejší než solus. Hned vám vše vypočítá a odpoví na jakoukoli otázku z finanční oblasti.
Já mám okolo sebe dva chlapy, kterým je okolo 45 let a ti jsou bez ženské a bez děti. Jeden z pohodlnosti vadí mu i když mu doma nějaká zena uklízela a skleničku položila jinam než ji měl a ten druhý z lakoty, tedy na sebe lakomy není sobě dopřeje hodně, ale ženě nikdy nic nezaplatí. Dokonce když se mnou a manželem šel na pivo tak se divil, že to za mě manžel platil, řekl mi, že ho mám jako kasicku tak jsem ho vyvedla z omylu, kdyz jsem mu řekla, že máme společný ucet a společne peníze, hrozně se divil, ale on vyrůstal jen s matkou tak vůbec neví jak funguje rodina, kde žije i chlap.
@klamonožka píše:
To bude beztak ten samý, zakladatelka psala, že jej má taky ze seznamky.
Nebo vážně takových exotů existuje víc?
Hele, musí jich být víc
.
Ten zakladatelky je bezdětný a je mu 50 let, ten „můj“ měl dceru a dneska je mu už 55. A nemá chatu. Jinak bych se taky nedivila, kdyby si nabrnkla jeho… ![]()
@Karmínie píše:
Hloupým lidem připadají rozumné názory jako hloupé.Ale nelam si s tím hlavu, stejně nepochopíš, co jsem tím chtěla říct.
A co jsi řekla rozumného? Píšeš samé zmatky. Buď jsi hodně mladá nebo hodně hloupá, neznáš mapu, nevíš, jak to v životě chodí.
To není vůbec jasné, kde žiješ?
Nebýt panic a nemít dítě/děti, to jsou dvě rozdílné věci.