Extrémní šetřivost přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1199
23.4.20 11:52

Jo já díky našim sousedum se snažím taky chovat ekologicky, vždy když chci něco vyhodit, řeknu si, co by s tím udělala asi sousedka a snažím se ještě dále věc využít. Například stará trička jsem roztrihala na hadriky a ty dokola peru a znovu používám. A i u jiných věcí se snažím využívat co nejvíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.20 11:53
@Klopotkova píše:
Zakladatelko, psala jsi, že ses s ním rozešla a že on Ti napsal, že mu dlužíš 1600Kč, přestaň s ním komunikovat, nic mu neúčtuj, co by on Tobě měl proplatit, úplně se odmlč, zablokuj si ho, tím ho nejvíce vytrestáš, že s ním přestaneš komunikovat, on je chlap na h.ovno a buď ráda, že ses ho zbavila! Jen doufám, že to s tím rozchodem myslíš vážně a že nevyměkneš, s tím šetřením a diktováním Tobě za co máš a nemáš utrácet by se mi úplně zhnusil, takového chlapa bych si nemohla vážit, fuj tajbl, vůbec mu na Tobě, na vás s dcerou nezáleží, on je s prominutím na hov.no!

oběma se nám ulevilo. Holka řekla, že je ráda, že už tam nepojedeme.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.20 11:53
@Klopotkova píše:
Zakladatelko, psala jsi, že ses s ním rozešla a že on Ti napsal, že mu dlužíš 1600Kč, přestaň s ním komunikovat, nic mu neúčtuj, co by on Tobě měl proplatit, úplně se odmlč, zablokuj si ho, tím ho nejvíce vytrestáš, že s ním přestaneš komunikovat, on je chlap na h.ovno a buď ráda, že ses ho zbavila! Jen doufám, že to s tím rozchodem myslíš vážně a že nevyměkneš, s tím šetřením a diktováním Tobě za co máš a nemáš utrácet by se mi úplně zhnusil, takového chlapa bych si nemohla vážit, fuj tajbl, vůbec mu na Tobě, na vás s dcerou nezáleží, on je s prominutím na hov.no!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.20 11:54
@Klopotkova píše:

• Citovat
  • Upravit
15097
23.4.20 11:57
@Anonymní píše:

Hlavně už nehledej svobodného, bezdětného kolem padesáti, ti nejsou v pohodě ani jeden.Ne,že by ti několikrát rozvedení s pěti dětmi na krku byli nějaké terno. nějakou střední cestu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.20 12:25
@boball píše:
Hlavně už nehledej svobodného, bezdětného kolem padesáti, ti nejsou v pohodě ani jeden.Ne,že by ti několikrát rozvedení s pěti dětmi na krku byli nějaké terno. nějakou střední cestu :hug:

teď si dám klid a nebudu nikoho cíleně hledat. Před tímhle šetřílkem mi přišel na schůzku dost neupravenej pán 55 let, který snad neznal mýdlo. :zed:

• Citovat
  • Upravit
178
23.4.20 12:33
@Anonymní píše:
teď si dám klid a nebudu nikoho cíleně hledat. Před tímhle šetřílkem mi přišel na schůzku dost neupravenej pán 55 let, který snad neznal mýdlo. :zed:

Nějak nechápu proč hledáš takové dedečky?
Je spousta chlapů do 45 co hledají a myslím si, že budou i normální.
Samozřejmě jich většina nebude bezdětná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
23.4.20 13:15
@JakubJemi píše:
Nějak nechápu proč hledáš takové dedečky?
Je spousta chlapů do 45 co hledají a myslím si, že budou i normální.
Samozřejmě jich většina nebude bezdětná.

No to je sice možné. Jenže tihle pánové povětšinou nechtějí svoji vrstevnici, ale tak nějakou aspoň o 10 let mladší. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40418
23.4.20 13:17
@Anonymní píše:

Hlavně do dalšího vztahu netahej hned to děcko, ono se taky může narazit na nějakého úchyla, opravdu bych to vedla už mimo ni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.20 13:25
@Maaarč píše:
No to je sice možné. Jenže tihle pánové povětšinou nechtějí svoji vrstevnici, ale tak nějakou aspoň o 10 let mladší. :roll:

je to tak. :think:

• Citovat
  • Upravit
178
23.4.20 13:37

@Maaarč jo tak sem asi divné chtít o deset a více let mladší
Manželka je o 7 mladší a to považuji za strop.
Kdyby byla trochu starší taky by se nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
23.4.20 14:03

No já po tehdejších marných pokusech že seznamek taky na seznamování zanevřela a život mi přihrál spřízněnou duši a životního parťáka pro mě i dceru sám a bez seznamky, a dokonce je o 2 roky mladší než já. Už jsme spolu spokojeni několik let a láska z nás nevyprchala. A i s dcerou mají naprosto skvělý vztah.

• Citovat
  • Upravit
42488
23.4.20 15:22
@káťa píše:
No já po tehdejších marných pokusech že seznamek taky na seznamování zanevřela a život mi přihrál spřízněnou duši a životního parťáka pro mě i dceru sám a bez seznamky, a dokonce je o 2 roky mladší než já. Už jsme spolu spokojeni několik let a láska z nás nevyprchala. A i s dcerou mají naprosto skvělý vztah.
:hug: Moc ti to přeju :hug: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
23.4.20 16:27
@Anonymní píše:
teď si dám klid a nebudu nikoho cíleně hledat. Před tímhle šetřílkem mi přišel na schůzku dost neupravenej pán 55 let, který snad neznal mýdlo. :zed:

Tak asi ty zájmy typu vandr :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21388
23.4.20 17:49
@Anonymní píše:

no to je ten ekolog :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria