Extrémní šetřivost přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45702
22.4.20 15:06

Nojo ale jestli se das dohromady se sousedem, budes mit skrblika furt na ocich :D aby jeste nedelal problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
22.4.20 15:10

Neboj, rozvěsíte po plotě účtenky - těch se bojí jak čert kříže a ani se nepřiblíží :mrgreen: :jazyk:
Na grilovačku fakt jdi, třeba to nebude partner, ale třeba fajn kamarád do nepohody. To se taky cení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.20 15:13
@veria píše:
Nojo ale jestli se das dohromady se sousedem, budes mit skrblika furt na ocich :D aby jeste nedelal problemy.

právě, hrůza. :roll:

• Citovat
  • Upravit
5593
22.4.20 15:13
@káťa píše:
Měla jsem v jednom ex podobný příklad. Sám byl bohatý ( měl několik domů, pozemků, aut, vzdělaný atraktivní Ing.), ale totální drzgresle. Lezlo to z něj postupně, že začátku vztahu kalil vodu.
Ale přesně, pořád se muselo zhasínat, provozoval jen aktivity a koníčky, které byly zadarmo, všude se snažil jezdit na kole, aby neprojel ohm, když se někde platilo vstupné, buď lezl přes plot nebo tam raději nešel, jedl i prošla jídla, jenom aby se nevyhodily (taky občas sním něco s prošlou minimálnímu, ale on jedl fakt i plesnivý, prošly přes rok atd.), pořád vařil čočku s vejcem (ty dostával od sousedky zadarmo), jeden den měl čočku s vejc a druhý den si ten zbytek zredil a měl čočkovou polévku, topil jenom v síni (dřevo zadarmo) a v koupelně měl v zimě 5 stupňů, protože bylo škoda tam topit a jako první oběd, na který mě pozval bylo, že mi upekl kuřecí kostry s bramborem (ten taky dostával zadarmo. Když mi to tenkrát nandal slavnostne na talíř a já koukala, co to je (kostry kupujeme pro psy, ale pečené jsem je předtím neviděla), tak říkal, že je na nich masa dost a je zbytečny kupovat celý kuře, že se z toho dá najíst. A pak po jídle teda dodal, že to byla zkouška, jestli nejsem moc náročná ( no nebyla, kostry pekl každou chvíli…). Jo a taky byl tenkrát ze seznamky, už je to řadu let a pořád na té seznamce je - nedávno jsme na něj koukali doma :lol: :lol: :lol:

Twl. KOSTRY!!! promiň vím, že je to blbý, ale já úplně řvu smíchy :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
22.4.20 15:31
@Anonymní píše:
Už je to za mnou, zavolala jsem mu, že je konec.
Tvrdí, že mu dlužím 1600 Kč, ale já nevím za co.

No to Nééééééé 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42502
22.4.20 15:35
@prokr píše:
No to Nééééééé 8o

Ale jooooo, fakt jsou i takoví :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
22.4.20 15:41
@Anonymní píše:
Bojím se, aby ex něco nevykřikoval, buď o penězích, nebo že jsem k**** apod. :think:
Klidně jeď a na toho cvoka se neohlížej…si myslím, že kdyby něco soused ho zrychtuje :)
*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
22.4.20 15:47
@Anonymní píše:
skrblík je vzhledově hezčí.

sama jsi už jistě poznala jak moc je to podstatné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
22.4.20 15:50
@Anonymní píše:
skrblík je vzhledově hezčí.

Ten můj skrblík byl taky hodně vzhledově atraktivní. Ale to u takovýchto typu stejně přijde vniveč, když se s nima nedá být…

• Citovat
  • Upravit
42502
22.4.20 15:53

@prokr Moje máti, když se rozcházela po dvou letech s tím svým skrblikem, tak jí k NÁM domů doručil vyúčtování bza elektřinu, prý tolik nikdy nepropálil… Tak jsme se mu snažily vysvětlit, že vařila to pro něj…Tak prý vařila zbytečně. Už jsem se nasr..a a řekla jsem, že to taky jedl :jazyk: Tak se zeptal, jestli ten přebytek může vrátit ve vojenských konzervách :mrgreen: :jazyk: :mrgreen: Mama, zblblá ze života s ním, souhlasila. Tak nám na kole dovezl 30 konzerv, pět let prošlých :mrgreen: Když jsem se zeptala, co to jako je, hodně se divil, prý to používá léta bez problémů :jazyk: :jazyk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.20 16:00
@Betty MacDonald píše:
@prokr Moje máti, když se rozcházela po dvou letech s tím svým skrblikem, tak jí k NÁM domů doručil vyúčtování bza elektřinu, prý tolik nikdy nepropálil… Tak jsme se mu snažily vysvětlit, že vařila to pro něj…Tak prý vařila zbytečně. Už jsem se nasr..a a řekla jsem, že to taky jedl :jazyk: Tak se zeptal, jestli ten přebytek může vrátit ve vojenských konzervách :mrgreen: :jazyk: :mrgreen: Mama, zblblá ze života s ním, souhlasila. Tak nám na kole dovezl 30 konzerv, pět let prošlých :mrgreen: Když jsem se zeptala, co to jako je, hodně se divil, prý to používá léta bez problémů :jazyk: :jazyk: :potlesk:

ani se nedivím. ten můj skrblík krade silničářům štěrk na vysypání cesty u chaty. Vozí po dvou kýblech. Kýbly ukradl jeho synovec v kravíně. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
káťa
22.4.20 16:01
@Anonymní píše:
vdovec s dětmi 9 let kluk a 13 let holka. Máme spostu společných zájmů jako vandry, historie.
Chtěla jsem bezdětného.

Hele, my jsme s chlapem oba čtyřicátníci a máme každý jednu dceru (13 a 20 let) a jak otec me dcery, tak matka jeho dcery, oba zemřeli. Takže podobná situace jako vy. Jako rodina fungujeme perfektně, ta starší už tedy momentálně bydlí s přítelem, ale fakt pohoda ;).
Uvidíš, můžete se kamarádit a buď si časem padněte do noty nebo ne, i mít kamaráda je fajn…

Na skrblika nehled, stejně jsi psala, že na chatě byl, jenom když mu zahradu obhospodařovávaly přítelkyně, ne? A i kdyby, pozdravis a čus…

• Citovat
  • Upravit
Mejdlovak
22.4.20 16:05
@Anonymní píše:
mě víc překvapila ta cukrárna. :mrgreen:

Je to zkurv*nej troll :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
22.4.20 16:13
@Anonymní píše:
když jsme byly s dcerkou u něj, tak hlavně na chatě. Pomáhaly jsme mu s pracemi v sadu a na zahradě. Pekli jsme buřty.
Doma se dívá hlavně na televizi na seriály.

A beztak šetří i na té uzenině, že? Nějaký humus, ke kterému se maso nepřiblížilo ani z dálky.

• Citovat
  • Upravit
káťa
22.4.20 16:17

No já jsem ještě mohla napsat naší dovolenou se skrblikem. Četla jsem včera s chlapem se smíchem (promiň zakladatelko) tuhle diskusi a říkal, že vám To mam napsat, i když jsem se za to stydela.
Tedy pozval mě tenkrát na Slovensko do termálů v Podhajské. Jsou to nejlevnější slovenské termály, ale i tak to tam něco stojí. Říkal, že tam jezdi opakovaně, že tam má super místečko na spani. Bylo mi jasné, že i když mě pozval, budu si všeho platit svoji půlku a počítala s tím. Vyjeli jsme v noci, abysme na místě byli v 9 ráno, kdy se areál koupaliště otevírá. Takže utrmaceni z cesty rovnou na koupaliště, ale ok, říkala jsem si, že chtěl ušetřit za tu jednu noc navíc. No, byli jsme tam celý den, zavírá se v 19 hodin večer. Přišli jsme k autu a já čekala, kde budeme bydlet. Sedli jsme do auta a pořád pomalinku jeli kolem penzionů po obou stranách, na konci obce do kopce a pořád nic. Tak se ho ptám, kde budeme bydlet (jeli jsme od čtvrtka do neděle) a on ať počkám, že uvidím. Když už končily baráky a jel pořád dál, tak už mi to začínalo být divný, až zastavil u lesa na cestě, kde byl naproti dvěma chatám malý zatravněný plácek, začal vytahovat z auta staré spacáky (takové ty, co se prodávaly za komunistů, ty hladké že zipem)a že si uděláme romantiku a budeme spát pod širákem na tom plácku, který mimochodem sloužil pro auta těch chat naproti… že prý už tam takhle je poněkolikáté a nikdy ho tam odsud nikdo nevyhodil!!! To jsem nepobrala s tím, že se zbláznil a chtěla spát někde vevnitř, ale všude obsazeno, davy lidí, no Podhájská o letních prázdninách. Takže jsem tam s ním do neděle vydržela (spala jsem v kufru v autě, bo tam byla miliarda komárů) a v neděli večer jsme jeli domů..jo a půlku pohonných hmot, vstupného i jídla jsem samozřejmě platila do koruny..

Příspěvek upraven 22.04.20 v 16:19

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí