Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dlužíš 1600,–
![]()
hmm, že tu ledničku si mu tam vyjedla ty?!
Co takhle mu vyúčtovat hodinově tu práci na zahradě? cca 300,–/hod. x 2 lidi, to by čuměl
@Anonymní píše:
Už je to za mnou, zavolala jsem mu, že je konec.
Tvrdí, že mu dlužím 1600 Kč, ale já nevím za co.
Třeba za pobyt na chatě.
![]()
@Anonymní píše:
tenhle se rád chlubil, co od které ženské dostal, ledničku, mikrovlnku, postel, talíře…
Kromě televize a hodin vše v bytě.
Tys mu tam nic nenechala, tak chce aspon 1600,aby si za to neco koupil
,dobre ze ses ho zbavila
@Anonymní píše:
Hlavne mu nic nedavej, skrt jeden.Tady jen vidis, zes udelala dobre, vecne by ti vycital penize, asi ti spocital ten toaletak
Úplně vidím notýsek, ve kterém je přesně zapsáno, co jsi kdy snědla, kolikrát si šla na WC, kolikrát si spláchla apod.
![]()
S tou Korbou 11 se ho nechci zastávat, ale ty nový díly, kde už je simir dědek teda, oproti těm prvním, tak ty jsou hodně krutopřísný!! Koukala jsem na to otevřenou pusou. ![]()
@jiti81 píše:![]()
![]()
![]()
dlužíš 1600,–
![]()
![]()
![]()
hmm, že tu ledničku si mu tam vyjedla ty?!Co takhle mu vyúčtovat hodinově tu práci na zahradě? cca 300,–/hod. x 2 lidi, to by čuměl
v lednici měl akorát vítr.
Jídlo jsem měla vždy svoje, jednou koupil grilované kuře.
Co se týká práce na zahradě, dlužil by on nám. I kdyby 100 za hodinu. ![]()
Pobyt na chatě jsme si pořádně odmakaly.
@Anonymní píše:
Už je to za mnou, zavolala jsem mu, že je konec.
Tvrdí, že mu dlužím 1600 Kč, ale já nevím za co.
Přesně tak, vyučtovala bych mu práci na zahradě + 1/3 z jídla, které jsi tam dovezla.
@Anonymní píše:
v lednici měl akorát vítr.Jídlo jsem měla vždy svoje, jednou koupil grilované kuře.
Co se týká práce na zahradě, dlužil by on nám. I kdyby 100 za hodinu.
Pobyt na chatě jsme si pořádně odmakaly.
A on byl nějak dobrý v posteli, nebo k čemu je takový chlap?
Mě teda spíš zaráží, že po takových „cítila jsem se sama“ známostech taháš svoji dceru.
@Markéta80 píše:![]()
se zeptej za co
Vyúčtuj mu brigádu na chatě
asi psychická újma jak utrácíš
píše, že za rekreaci na chatě.
Pěkná rekreace prací.
nejhorší je, že nechá všechno znova spustnout. Soused tvrdí, že mu tam makaly vždy ženské, poslední před 6 lety. To by odpovídalo, jak byly neprořezané stromy a celkový stav zahrady.
@free333 píše:
A on byl nějak dobrý v posteli, nebo k čemu je takový chlap?
do postele a na pokecání. Dokud se nemluvilo o penězích.
@Anonymní píše:
do postele a na pokecání. Dokud se nemluvilo o penězích.
A proč si nenajdeš někoho jen na ten sex a pokec bez toho, že bys do toho musela tahat svoje dítě?
Já když si vzpomenu na sebe v 9 letech, chtěla jsem být s kamarádkama venku, řešit si svoje věci a neumím si představit, že bych musela s matkou k nějakému cizímu dědkovi, kde bych se ještě musela mýt v lavoru a který by pak ještě po nás chtěl peníze… ![]()
A to ještě je štěstí, že to nebyl nějaký úchyl, taky takových je…
A nikdy bych to neudělala svoji dceři, opravdu to jde vést mimo ní… ![]()
Na Tvém místě bych si užila ty pěkné roky - 9 let je takový hezký věk, než půjde do puberty a už bych ji k žádným novým dědkům netahala, bude Ti za to jednou vděčná… ![]()
@Anonymní píše:
píše, že za rekreaci na chatě.Pěkná rekreace prací.
nejhorší je, že nechá všechno znova spustnout. Soused tvrdí, že mu tam makaly vždy ženské, poslední před 6 lety. To by odpovídalo, jak byly neprořezané stromy a celkový stav zahrady.
Prosim te napis mi, ze jsi troll a ze si z nas utahujes
![]()
Ja tomu nemuzu verit