Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@veria No mě to nepřekvapilo, já jsem to čekala
určitě by nekoukal na něco z toho, co jsi jmenovala…tys jmenovala nové seriály, ale on zamrzl někde v 90. letech…z té doby má pravděpodobně i oblečení a vybavení bytu
…
@Anonymní píše:
nemá vanu, ale sprchu. Dá do sprchy vědro s uchama, rozkročí se a sprchuje se nad tím vědrem. Pak přelije z vědra do kýblu a jde vytírat, dodá jen malinko jaru.Po vytření postaví kýbl vedle toalety na splachování WC. Když je sám, tak splachuje jenom po velké.
Proč pro všechny svaté do toho taháš to děcko? ![]()
Neumím si představit, že v tomhle věku bych musela chodit k cizímu lakotnému dědkovi jen pro to, aby moje matka měla občas sex.
Najdi si příště někoho na hezké chvíle a opravdu mimo to dítě, představ si sebe v její kůži, jestli bys toto chtěla absolvovat…
@Anonymní píše:
Je mi přes 40 a jsem sama s dcerou, která má 9 let. Našla jsem si přítele skoro 50, který je jinak fajn, dcera je z něj nadšená. ale jak ho víc poznávám, taksi myslím, že je držgrešle.
Nebydlíme spolu, jen se navštěvujeme. Má svůj byt 1+1, kde si hospodaří. Neustále hlídá, aby bylo zhasnuto a nabádá k tomu i návštěvy. Když se sprchuje-me, tak je potřeba stát nad lavorem, aby voda tekla do toho škopku, pak tou vodou vytírá a nakonec ještě splachuje WC. Vaření mu taky vadí, je to prý rozhazovačnost a stráta času, raději si koupí tvarohové buchtičky z Penny…
Včera slíbil dceři, že zajedou do cukrárny. Nezajeli, skončili u jeho kamaráda, který je cukrář, takže věděl, že něco bude mít doma a bude to zadarmo.Před kamarádama se chová, že je „potřebný“
Asi není šance, že by ho to přešlo.
Neumím si představit, že bych pustila svoji dceru s cizím chlapem na návštěvu k jeho kamarádovi… ![]()
@Anonymní píše:
děti nemá a chtěl by. Proto se upnul na moji holku, ale né zas tak, aby jí vzal do cukrárny.
At je rád že děti nemá
, to by dostal mrtvici až by viděl ty ceny. stačila by jen cena kvalitních bot
nedivím se že je bezdětný, každá si to včas spočítala co by to bylo za psycho kdyby byla doma s miminem ![]()
@káťa píše:
Jo, ještě jsem si vzpomněla, jak dal moji dcerce k narozeninám kolo, které ( to mi sam řekl) našel rozbité ve sběrném dvoře a poopravil. Kolo strašný, nicméně za asi týden přišel s tím, že než jí ho dal, tak ho nafotil za pětikilo na bazoš a někdo se mu ozval a jestli si ho může vzít zpátky, že ho prodá. Tak si ho zase vzal.
@Markéta80 píše:to je neskutečný jak někdo žije a přijde mu to normální
A pak se strašně diví že jsou sami
A víš, kolik takových exotů znám?
Tady u nás je rozšířen názor, že jogurt je PAMLSEK a dětem se kupuje pi výplatě nebo za odměnu
A my jsme divní, že máme jogurty v lednici pořád
Když jsme měli ještě všechny děti doma, kupovali jsme je po kartonech ![]()
@Betty MacDonald
mladší syn sní denně 2-3 jogurty, kupuji mu Holandie
Otec byl taky strašný šetřílek. V hospodě mu říkal Skrblík
Pořád vidím jak řezal z novin kusy na wc
, klasický toaleták tam byl a že ho máme šetřit pro návštěvy
A mne pak říkal proč mu to dělám a používám toaleták když jsou tam ty noviny
Vajíčka jsme dostávali takže neustále si dělal vejce na 100 způsobů
a když jsem se ptala jestli mu tak ty vejce chutnají tak prý ne ale jsou zadarmo
vsadím se že i to prase a králíky jsme měli aby maso bylo zadarmo
krmivo měl zadarmo a vždy prase odepsal jako úhyn
Ani na dovolenou s námi nejezdil a pak propočítával kolik se ušetřilo
Já zdrhla v 19 raději do garsonky ![]()
@Betty MacDonald píše:
A víš, kolik takových exotů znám?Tady u nás je rozšířen názor, že jogurt je PAMLSEK a dětem se kupuje pi výplatě nebo za odměnu
Když jsme měli ještě všechny děti doma, kupovali jsme je po kartonech
jogurt je pamlsek?
tyjo, moje deti ani nevedi, v jakem blahobytu ziji.
@veria píše:
Hele a cim ti lidi ty deti krmi, kdyz jogurt je pamlsek?
Raději jsem to nezkoumala, ale dcera říkala, že na svačinu spolužáci nosí většinou chleba s pastikou nebo rohlik se salámem ![]()
@free333 píše:
Neumím si představit, že bych pustila svoji dceru s cizím chlapem na návštěvu k jeho kamarádovi…
pustila jsem do cukrárny v sousední vesnici 3 km. Nevěděla jsem, že pojede ke kamarádovi, aby ušetřil.
Už je to za mnou, zavolala jsem mu, že je konec.
Tvrdí, že mu dlužím 1600 Kč, ale já nevím za co.
@káťa píše:
Zakladatelko, věř, že to pro něj taková rána nebude. Víš, kolikrát už ty kopačky dostal? Svobodný padesátník na seznamce už musel mít x přítelkyň z nichž to žádná nedala.Ten můj ex byl k tomu ještě sebestředný despota (zahleděný do sebe, přesvědčený o vlastní výjimečnosti a chtěl, aby bylo všechno podle něj). Kopačky už dostal snad od 30 ženských. Když jsme byli spolu, tak měl všechny své známosti ( bo mu tehdy 45, dneska 55- stále sám) zapsané v notýsku. Jednou mi ho ukazoval, když jsme se opili. Vždycky tam měl zápis např. (jména a data jsou vymyšlená) 1.1.2004 - 31.3. 2004 - Jana Nováková, 8.4. 2004 - 9.6. 2004 Petra Svobodová atd…mel jich tam fakt asi 30 (a z toho byl 15 let ženatej), většina byla až poté že seznamek. Hned po mě sbalil jednu hodně bohatou místní paní, také go zanedlouho vyhodila a pak další a další a pořád zevluje na seznamkach a hledá životní lásku…
Vím to, protože bydli vedle ve vesnici a máme spoustu společnych známých…
tenhle se rád chlubil, co od které ženské dostal, ledničku, mikrovlnku, postel, talíře…
Kromě televize a hodin vše v bytě. ![]()
@Anonymní píše:
Už je to za mnou, zavolala jsem mu, že je konec.
Tvrdí, že mu dlužím 1600 Kč, ale já nevím za co.
Hlavne mu nic nedavej, skrt jeden.Tady jen vidis, zes udelala dobre, vecne by ti vycital penize, asi ti spocital ten toaletak ![]()
@Betty MacDonald píše:
A víš, kolik takových exotů znám?Tady u nás je rozšířen názor, že jogurt je PAMLSEK a dětem se kupuje pi výplatě nebo za odměnu
Když jsme měli ještě všechny děti doma, kupovali jsme je po kartonech
přesně, sice nic neříkal, ale podle pohledu bylo vidět jak trpí a neustále opakoval, že jsme s malou bohaté, když si kupujeme takové věci.